Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Mnie np. od wczoraj Hate myli się z Hate Eternal, więc można pomylić. Pragnę jednocześnie dodać, że nie dalej jak we wtorek przechodziłem badania słuchu związane z moją robotą i wszystko w jak najlepszym porządku.
Mało tego Behemoth też zdążył podpatrzeć to czy tamto od innych. Morphosis jest fajną płytą, ale już jej nie słucham zbyt często. Zdecydowanie wolę Hate do Awakening of the Liar, a najbardziej to dwie pierwsze płyty. Niestety, zeszli ze swojej scieżki i wdepnęli w psią kupkę.
Śmieszna jest ta filozofia. Jak Hate zajebać Watainowi, czy innej tam k...wie, wtedy być źle. Jak Hania z Darktrona, zajebać Krzysi z Ameryki, wtedy być dobrze, bo jest kult i black metal. Do tego Hate to chuje z Polski i na nich należy srać, a Darkthrone to wyrafinowani melomani, fani wybitnej muzy z dumnej, bogatej Norwegii. Czy ktoś NAPRAWDĘ DOROSŁY jest na tym pokładzie?
Nie mam pojęcia, mam jedną ich płytę, Victims się nazywa. Słuchałem dwa lub trzy razy, niczego z niej nie pamiętam, ale nie sram na ich twórczość. Istnieją, grają koncerty, mają fanów. Chuj mi do tego.
Jak kiedyś słyszałeś tylko jedną płytę, to skąd wiesz co robią i kogo kopiują na następnych? Znów rozmawiasz na temat płyt których nie słuchałeś? Oj, nieładnie.