Lemmy jest przereklamowany. No i pewnie znajda godnego, doswiadczonego nastepce.est pisze:Jak Slayer bez Lombardo to Motorhead pewnie bez Lemmiego. Nie jadę.
Moja kandydatura:
Dac jej bas i moze napierdalac nie gorzej niz Lemmy
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Lemmy jest przereklamowany. No i pewnie znajda godnego, doswiadczonego nastepce.est pisze:Jak Slayer bez Lombardo to Motorhead pewnie bez Lemmiego. Nie jadę.
Kurwa, ile gówna... ale na Moturhed obowiązkowo trzeba jechać, wiadomo kiedy mogą się pojawić bilety jednodniowe?Deviant pisze:Na Ursynaliach wystąpią :MOTORHEAD, HIM, Bullet For My Valentine, Steve Aoki, Pendulum DJ Set & verse, Gentelman, Soilwork, Parkway Drive, Five Finger Dead Punch, Royal Republic, Dead By April, Audioshock, TSA, Luxtorpeda, Hunter, Jelonek, Mesajah, Frontside oraz Anti Tank Nun.
Bilety kosztują 69 zł (studenci SGGH), 149 zł (pozostali studenci), 169 zł (młodzież do 19. roku życia) i 259 zł (nie studenci).
:Dest pisze:Nie ma chuja, Motorhead to też musi być być jakiś szajs teraz skoro z takimi gównami grają. W sumie nie słyszałem żadnej płyty po 1916, ale podejrzewam, że mam rację.
Nie, no co ty:)Heretyk pisze::Dest pisze:Nie ma chuja, Motorhead to też musi być być jakiś szajs teraz skoro z takimi gównami grają. W sumie nie słyszałem żadnej płyty po 1916, ale podejrzewam, że mam rację.
a tak mówiąc poważnie, naprawdę nic nie słyszałeś z następnych płyt?
Jezu. Ja zazwyczaj znajduję na takich spędach co najmniej jeden z zespołów, który chętnie bym zobaczył przy okazji, nawet jeśli to by było tylko guilty pleasure. A tutaj nawet ziżejski set Pendulum mi się nie widzi.Baton pisze:Kurwa, ile gówna... ale na Moturhed obowiązkowo trzeba jechać, wiadomo kiedy mogą się pojawić bilety jednodniowe?Deviant pisze:Na Ursynaliach wystąpią :MOTORHEAD, HIM, Bullet For My Valentine, Steve Aoki, Pendulum DJ Set & verse, Gentelman, Soilwork, Parkway Drive, Five Finger Dead Punch, Royal Republic, Dead By April, Audioshock, TSA, Luxtorpeda, Hunter, Jelonek, Mesajah, Frontside oraz Anti Tank Nun.
Bilety kosztują 69 zł (studenci SGGH), 149 zł (pozostali studenci), 169 zł (młodzież do 19. roku życia) i 259 zł (nie studenci).