PEST ( SWE )
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: PEST ( SWE )
bardzo dobra wiadomość, Agonia wyda w końcu coś ciekawego
-
- zaczyna szaleć
Wątpię żeby potrafili jeszcze coś ciekawego wypluć. Beka będzie jak po tych 5 latach od RIMD pójdą w alfy i omegi.
-
- w mackach Zła
będzie dobrze
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Na ostatnim LP już było słabo. Wolałem jak grali leśny black metal, niż silili się na bycie drugim Celtic Frost z lat młodości. "Rest in Morbid Darkness" to nuda.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
tak jestLykantrop pisze: "Rest in Morbid Darkness" to nuda.
- hcpig
Tego Pest słyszałem tylko 'Daudafaerd' i strasznie przynudzało, bardziej podszedł mi fiński hord o tej samej nazwie.
Yare Yare Daze
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Daudafaerd jest fantastyczne. O każdej porze dnia i nocy postawię nad jakimiś Ondskaptami, Ofermodami czy Watainami.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- TORTURER
- w mackach Zła
Tak,chociaz bardziej by pasowala latka-Nifelheim wannabes,rzna z blizniaków beszczelnie na tej plycie...chujnia ogólnie..Lykantrop pisze:Na ostatnim LP już było słabo. Wolałem jak grali leśny black metal, niż silili się na bycie drugim Celtic Frost z lat młodości. "Rest in Morbid Darkness" to nuda.
Death Dwells in Love
- Lykantrop
Nifelheim to barbarzyńska nawałnica hugenotów, a tutaj mamy nieudolne człapanie w błocie odurzonych miodem pitnym łużyczan :)TORTURER pisze:Tak,chociaz bardziej by pasowala latka-Nifelheim wannabes,rzna z blizniaków beszczelnie na tej plycie...chujnia ogólnie..Lykantrop pisze:Na ostatnim LP już było słabo. Wolałem jak grali leśny black metal, niż silili się na bycie drugim Celtic Frost z lat młodości. "Rest in Morbid Darkness" to nuda.
Lepiej sobie wróć i jeszcze raz posłuchaj. To i "Blasphemy is throne" to zdecydowanie najciekawsze co nagrali.hcpig pisze:Tego Pest słyszałem tylko 'Daudafaerd' i strasznie przynudzało, bardziej podszedł mi fiński hord o tej samej nazwie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- brb
- postuje jak opętany!
yes yes yes. szkoda tylko ze to jedyny dobry material ktory nagrali ;DAlsvartr pisze:Daudafaerd jest fantastyczne. O każdej porze dnia i nocy postawię nad jakimiś Ondskaptami, Ofermodami czy Watainami.
- maciek z klanu
sosnowiec i lovin' it :DDDDDDDDDDdAlsvartr pisze:Daudafaerd jest fantastyczne. O każdej porze dnia i nocy postawię nad jakimiś Ondskaptami, Ofermodami czy Watainami.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jak już używasz języka obcego to rób to poprawnie.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Dobrze, że byli bo nagrali Daudafaerd, która jest jedna z najlepszych płyt w całym bm, szkoda, że potem od razu nie przestali grać.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- COFFIN
Wiesz Maciuś - łapię się na tym, że w miarę upływu lat częściej wracam do 'Daudafaerd', niż do tych nowszych pozycji wyżej wymienionych, więc coś w tym chyba jest;)maciek z klanu pisze:sosnowiec i lovin' it :DDDDDDDDDDAlsvartr pisze:Daudafaerd jest fantastyczne. O każdej porze dnia i nocy postawię nad jakimiś Ondskaptami, Ofermodami czy Watainami.
'Come the Blessed Madness'
-
- rasowy masterfulowicz
bardzo lubie "rest in morbiddarkness" w ogole nie nudzi, nie wiem skad te opinie
KVLT lizania CZASZKI
-
- starszy świeżak
Dokładnie, a daudafaerd uwielbiam, szkoda że nie mają w dorobku czegoś na podobnym poziomie.Pan_Kimono pisze:bardzo lubie "rest in morbiddarkness" w ogole nie nudzi, nie wiem skad te opinie
- COFFIN
Może dlatego, że to trochę inny materiał, niż wcześniejsze pełniaki i jeszcze kilka rzeczy;) Nowego jestem ciekawy, nie powiem.Pan_Kimono pisze:bardzo lubie "rest in morbiddarkness" w ogole nie nudzi, nie wiem skad te opinie
+ 1Pan_Kimono pisze:bardzo lubie "rest in morbid darkness" w ogole nie nudzi, nie wiem skad te opinie
Daudaferd jest specyficzny, ale wcale nie robi mi dużo lepiej niż pełniaki. Jak przesłucham starsze płyty DT i dalej mi się chce czegoś podobnego to Pest jest pierwszym zespołem, po który sięgam. Bez uniesień, ale lubię.
- maciek z klanu
COFFIN pisze:Wiesz Maciuś - łapię się na tym, że w miarę upływu lat częściej wracam do 'Daudafaerd', niż do tych nowszych pozycji wyżej wymienionych, więc coś w tym chyba jest;)maciek z klanu pisze:sosnowiec i lovin' it :DDDDDDDDDDAlsvartr pisze:Daudafaerd jest fantastyczne. O każdej porze dnia i nocy postawię nad jakimiś Ondskaptami, Ofermodami czy Watainami.
COFFIN, ale ja smiałem sie z tego, że stawia te plyte wyzej od ondskapt, czy ofermod (szczegolnie stary rozpierdalal).. z calym szacunkiem do PEST (który sam bardzo lubię !!!!), ale nie ta liga..
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- COFFIN
No przeciez wiem, o co Ci chodziło, dlatego wspomniałem o 'nowszych' ;)maciek z klanu pisze:COFFIN, ale ja smiałem sie z tego, że stawia te plyte wyzej od ondskapt, czy ofermod (szczegolnie stary rozpierdalal).. z calym szacunkiem do PEST (który sam bardzo lubię !!!!), ale nie ta liga..