"Śląska death metalowo hardcore`owa formacja Nekromer ..." what kurwa ? może jeszcze czwartoligowy black metal hardcore ...Skaut pisze:to musi być coś zajebistego, skoro nawet środowiska hiphopowe się tym podniecają:
http://www.forum.pejaslumsattack.pl/nekromer-vt5665.htm
NEKROMER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Re:
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re:
Skaut pisze:to musi być coś zajebistego, skoro nawet środowiska hiphopowe się tym podniecają:
http://www.forum.pejaslumsattack.pl/nekromer-vt5665.htm
Od siebie chciałem tylko dodać, że skandalicznym jest, kiedy takie coś jak Nekromer ma już drugą stronę postów, a tyle doskonałych tematów, piorących na świetne zespoły i ich płyty nigdy nie wyszła poza pierwszą. Panowie, szkoda czasu ;)czarnuch20pl pisze:Ok, widzę że wam też się nie podoba więc można hejtować.
JEBANE BRUDASY OD SZATANA SAMO DARCIE MORDY TYLKO ĆPAJO GRAJO NA TYCH GITARACH SWOICH BUDZO SĄSIADÓW PIJO KRWI TYCH KOTÓW I DYWANY ZE SKÓRY PSA ROBIOM ZAKOPUJO ZWŁOKI I RUCHAJO POTEM XD NAWED NIE ROZUMIE CO ONI ŚPIEWAJO PEWNIE O SZATANIE COŚ ŻE CZARNY I GO CHWALOM CHUJOWE NAWET NIE ŚCIONGNE NA PEWNO ZAKONNICE RUCHAJOM TEŻ POTAJEMNIE
[youtube][/youtube]
The madness and the damage done.
- Realista
Re: NEKROMER
To moze być przełom na scenie, ten Ślask to kopalnia talentów.DCI Hunt pisze:Na allegro można już zamawiać debiut Nekromer czyli nowej nadziei polskiego metalu ekstremalnego. Serce rośnie kiedy widzę, że młode kapele potrafią tworzyć tak zajebistą muzykę. Mam nadzieję, że wkrótce jakaś trasa....
http://allegro.pl/nekromer-pray-for-ene ... 06991.html
Całkiem niezły teledysk:
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
W Warszawie takich kręciło się sporo w latach 90 :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- postuje jak opętany!
Hehe, raportu ze studia nic nie przebije ;) Hmmm, do teraz myślałem, że faktycznie są z Warszawy.. Możliwe, że coś na ten temat bełkotali tym swoim slangiem we wspomnianym studyjnym raporcie :)
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Myślałem, że przynajmniej ten skoczny basista rozpierdoli sobie łeb o betoniarkę, a tu taki zawód, łee. Tak czy inaczej, płyta roku.DCI Hunt pisze:Całkiem niezły teledysk:
This is where everything goes backwards.
- Silent_Sea
... tworzymy zespół od samego początku jego powstania ...
ogólnie miszcze , słuchajcie Paulla , stay brutal
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
nie moje klimaty....
- Lykantrop
Takiego pocisku nie było na polskiej scenie od czasów pierwszej demówki Pagan Temple.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Mental
było tu już kiedyś rycie z tych tłuków.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Lykantrop
Dopatruję się u Warcrimer'a jakichś nieszczerych intencji przy zakładaniu tego tematu. Taka życzliwa promocja na forum, a na allegro jeszcze żadna sztuka nie zeszła "Pray for Enemies". Przypadek?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Mental
nie zna się na marketingu.
You may raise your chalice of nothing
- Lykantrop
Mi to się podoba, że w końcu ktoś był na tyle odważny, żeby połączyć zwaśnione subkultury. Kiedyś z powodzeniem już udało się to Glacy ze Sweet Noise. Uważam, że chłopaki powinni iść dalej w realizowaniu się "ponad podziałami" i np. niech ich następny materiał zostanie zmiksowany przez Mikołaja Ż. W końcu będziemy mogli mówić o prawdziwej tolerancji i zakopaniu lodowego sztyletu zemsty między black metalowcami, a resztą świata.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
pewnie dostal od kolegow z NEKROMER (PL) kopie po znajomości, tak jak autorytet jeśli chodzi o branze muzyczna:Lykantrop pisze:Dopatruję się u Warcrimer'a jakichś nieszczerych intencji przy zakładaniu tego tematu. Taka życzliwa promocja na forum, a na allegro jeszcze żadna sztuka nie zeszła "Pray for Enemies". Przypadek?
this is a land of wolves now
- Skaut
No pewnie że autorytet, spłodził bardzo ważny i co najważniejsze, rzetelny tekst o 50 płytach, które sprawiły, że świat przestał wyglądać tak jak kiedyś:
http://www.wprost.pl/ar/182365/50-plyt- ... 2062386329
http://www.wprost.pl/ar/182365/50-plyt- ... 2062386329
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- metalized
Jest juz temat o Neithal na mf?? Za Rote im sie należy! Aż szkoda,, zę zamiast nagrac to dla potomnych ucieklem spod scemny echhh wielbłąd mój.
A Nekromer się broni- broni przez zaoraniem. Powinni wydłużyc nazwę z Nekromer na Nekromierda
A Nekromer się broni- broni przez zaoraniem. Powinni wydłużyc nazwę z Nekromer na Nekromierda
P.J.E.C.