VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: VADER
The Art of War? :) No proszę Cię. Nie lubię gier komputerowych. Jedynym w miarę normalnym, choć mocno niedopracowanym, bo robionym w dużym pośpiechu (mam wrażenie) teledyskiem Wejdera jest "Cold Demons". Bez pajacowania, bez tandetnej gry aktorskiej, bez strojenia głupich min, zwykły teledysk o wojnie. To lubię.Skaut pisze:jak zakazał? The Art Of War to prawdziwa uczta dla oka.Castor pisze:No i z fajnego numeru, dzięki wspaniałemu wideoklipowi zrobił się straszny cyrk. Metalowe teledyski są często gęsto chujowe. Ja bym ich zakazał.vicek pisze: nawet teledysk do tego powstał :E
Nie przesadzaj:)est pisze:Castor, ty hitlerowcu!:)
Prawda jest taka, że teledyski w metalu robią więcej złego niż dobrego.

- Lykantrop
Castor, dlaczego masz takie złe zdanie o teledyskach metalowych? Bardzo mnie to ciekawi, bo sam też czuję w kościach, że jakby ich nie było to świat byłby piękniejszy, a wiosna przychodziłaby szybciej niż ta kalendarzowa.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Castor
- weteran forumowych bitew
Nie jestem żadnym metalowym guru, dlatego uważam, że koncerty powinny zostać. Wiadomo płyta powstaje w studio, tam można wiele rzeczy ulepszyć, zmienić, poprawić. No ale koncert to jednak jest prawdziwy crush test dla każdej kapeli, tu już nie ściemy.Kingu pisze:Tak, a granie koncertów jest dla pozerów, jak to wymyślił pewien "guru" metalowy.Castor pisze: Prawda jest taka, że teledyski w metalu robią więcej złego niż dobrego.
Bo np. są walą tandetą na kilometr.Lykantrop pisze:Castor, dlaczego masz takie złe zdanie o teledyskach metalowych? Bardzo mnie to ciekawi, bo sam też czuję w kościach, że jakby ich nie było to świat byłby piękniejszy, a wiosna przychodziłaby szybciej niż ta kalendarzowa.

-
nie wszystkie teledyski metalowych kapel sa tandetne,jest wiele absolutnie zajebistych strzałów.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tylko nie pisz, że SLIPKNOT jakiś :-)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
nie.nie maja na koncie jakis świetnych teledysków,chocia jedno video depta młode żony...manieczki pisze:Tylko nie pisz, że SLIPKNOT jakiś :-)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- rasowy masterfulowicz
akurat teledysk do Cold demons masa ok. Podobnie Marduk "Steel Inferno", a ten ich ostatni Souls for Belial to juz straszna tandeta
KVLT lizania CZASZKI
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Na przykład? Bo mnie do głowy przychodzą może ze dwa. No chyba że za "zajebiste strzały" uznajemy ujęcia grającego zespołu to ok, takich clipów w których czuć ogień i dynamikę jest wtedy trochę więcej.[V] pisze:nie wszystkie teledyski metalowych kapel sa tandetne,jest wiele absolutnie zajebistych strzałów.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
SLAYER - Raining Blood/Black MagicAlsvartr pisze:Na przykład? Bo mnie do głowy przychodzą może ze dwa. No chyba że za "zajebiste strzały" uznajemy ujęcia grającego zespołu to ok, takich clipów w których czuć ogień i dynamikę jest wtedy trochę więcej.[V] pisze:nie wszystkie teledyski metalowych kapel sa tandetne,jest wiele absolutnie zajebistych strzałów.
METALLICA -One
MORBID ANGEL - Rapture
CARCASS - No Love Lost
ULVER - For the love of god
KREATOR - Betrayer
i wiele innych...
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Live ;) więc podpada pod drugą kategorię ;)[V] pisze: SLAYER - Raining Blood/Black Magic
W sumie zgoda[V] pisze:METALLICA -One
+ God Of Emptiness i w sumie zgoda.[V] pisze:MORBID ANGEL - Rapture
Tych akurat nie znam więc się nie wypowiem.[V] pisze:CARCASS - No Love Lost
ULVER - For the love of god
KREATOR - Betrayer
A co do Wait & Bleed to też zgoda. Energia, dzicz, młodość i masa poweru. Masa.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Przy czym najlepszy moment mieści się w przedziale czasowym 3:48 - 3:49:[V] pisze:zajebisty jestvicek pisze:nie znasz betrejer ? to fajny klip
Teledysk Meshuggah do " New Millenium Cyanide Christ" to też absolutny geniusz:
Być może najlepszy teledysk "metalowy".
Kerosene keeps me warm.