nie można bardziej sie pomylic w ocenie tej płyty.Lykantrop pisze:Nie mija się taka obserwacja z prawdą. Jest fajna, manillowa "Valkyrie" czy "Leave no cross...", jest nudne jak flaki z olejem "Come Warfare...". W porównaniu do "Circle the Wagons" jest to trochę znaczny spadek formy. Fenriz powinien przejąć obowiązki nadwornego kompozytora i byłoby lepiej :)Realista pisze:Nowy album jest trochę fajny, trochę wsiowaty, troche nudny, troche ma zajebistych gitarowych motywów... no taki po torchę jest :)
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
^ Też tego nie pojmuję. Zero mielizn/słabszych momentów. Słuchanie jej od początku do końca to czysta przyjemność, ot co.
This is where everything goes backwards.
-
otóż to.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Realista
- weteran forumowych bitew
Nic bardziej mylnego pierwsze dwa sa ok a potem łapie sie człowiek ze w pewnych momentach przysypia i dopiero koncówka pobudza :)
-
- rozkręca się
to chyba nie masz zbyt wysokich wymagań do muzykiKnokkelmann pisze:^ Też tego nie pojmuję. Zero mielizn/słabszych momentów. Słuchanie jej od początku do końca to czysta przyjemność, ot co.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Moje wymagania co do muzyki w zupełności mi wystarczają. A czy są one niskie czy wysokie, to chuj komu do tego ;) Muzyka ma się podobać przede wszystkim mnie samemu. Forumowa pralnia na mnie nie działa, więc dla zasady i ja nikogo do niczego nie przekonuję na siłę, a tym bardziej unikam jebania wszystkiego co mi się nie widzi w muzyce równo z podłożem. Czasami tylko wyrażam swoje opinie, ale staram się to robić w miarę kulturalnie :)
Słusznym jest, że o gustach się nie dyskutuje. Dla jednego coś jest arcydziełem, a dla drugiego, to samo, skrajnym gównem nie do zaakceptowania. I co z tego wynika? Mamy się przekonywać czyj jest bardziej wysublimowany? Lepiej się pozabijać w imię tego czy pójść we własnym kierunku?
Słusznym jest, że o gustach się nie dyskutuje. Dla jednego coś jest arcydziełem, a dla drugiego, to samo, skrajnym gównem nie do zaakceptowania. I co z tego wynika? Mamy się przekonywać czyj jest bardziej wysublimowany? Lepiej się pozabijać w imię tego czy pójść we własnym kierunku?
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Nie dam rady, dla mnie zbyt wyrafinowane....
-
- zaczyna szaleć
dokladnieKnokkelmann pisze:Moje wymagania co do muzyki w zupełności mi wystarczają. A czy są one niskie czy wysokie, to chuj komu do tego ;) Muzyka ma się podobać przede wszystkim mnie samemu. Forumowa pralnia na mnie nie działa, więc dla zasady i ja nikogo do niczego nie przekonuję na siłę, a tym bardziej unikam jebania wszystkiego co mi się nie widzi w muzyce równo z podłożem. Czasami tylko wyrażam swoje opinie, ale staram się to robić w miarę kulturalnie :)
-
Co dokładnie? Co to znaczy?
- Skaut
-
- rozkręca się
Re:
Akurat mnie nie dziwi, ze nawet muzyka kristallnacht przerasta pseudointelektualnych koneserow twojego kalibruSkaut pisze:myślę, że powinieneś posłuchać wymagającego Kristallnacht, aby w pełni zrewidować swój pogląd na muzykę.
Co do dt to, gowno jest gownem a dzielo jest dziel
em, nie wiem jaki sens jest tlumaczenia sie ze sluchania slabych plyt obiektywnoscia sztuki
- Skaut
Faktycznie, to kristallnacht, nie Kristallnacht. Wybacz tę pomyłkę, już edytuję posta.satanking666 pisze:Akurat mnie nie dziwi, ze nawet muzyka kristallnacht przerasta pseudointelektualnych koneserow twojego kalibruSkaut pisze:myślę, że powinieneś posłuchać wymagającego Kristallnacht, aby w pełni zrewidować swój pogląd na muzykę.
Coś tam było! Człowiek!
-
- rozkręca się
Widac, ze w dowcipie takis sam geniusz jak w metalu. Mogles jeszcze napisac gdzies, ze byl to Absurd z twojej strony albo jakas inna wyszukana gre slow. Pisze z tel wiec na dzis spierdalaj :)
- Skaut
- Scaarph
- zahartowany metalizator
to akurat mu wyszło, śmiechłem :)satanking666 pisze:Mogles jeszcze napisac gdzies, ze byl to Absurd z twojej strony albo jakas inna wyszukana gre slow.
-
A słyszeliście ile na Total Death jest zajebistych riffów?
- Scaarph
- zahartowany metalizator
-
Tak:)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
widzę, że na dobre Cię pozamiatało ;)est pisze:A słyszeliście ile na Total Death jest zajebistych riffów?
ZuH chłopak!