GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: GÓRY
dzieki panowie.
Za ten sport obecnie chyba biora sie kasiasci ludzie nie?
Za ten sport obecnie chyba biora sie kasiasci ludzie nie?
KVLT lizania CZASZKI
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Tu masz orientacyjne koszty zdobycia Korony Ziemi:Pan_Kimono pisze: Za ten sport obecnie chyba biora sie kasiasci ludzie nie?
http://climbing.about.com/od/mountaincl ... tCosts.htm
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- rasowy masterfulowicz
nie wiem czy było, ale ciekawie opowiedziana relacja
-
- rozkręca się
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Wywiad świetny, jestem pod wrażeniem odwagi, fantazji i nie wiem, beztroski?
- Nanga Parbat 2013 z tej wyprawy, fantastyczne zdjęcia
- Nanga Parbat 2013 z tej wyprawy, fantastyczne zdjęcia
You've got nothing to lose but your lives.
-
- rasowy masterfulowicz
:Dzorro555 pisze:http://forumextremum.pl/wywiady/martwie ... ewicz.html
-
super rozmowa,thx.zorro555 pisze:http://forumextremum.pl/wywiady/martwie ... ewicz.html
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- evildead
jeszcze ta nazwa wyprawy - "Justice For All" :)))
ale nie czarujmy się, 7400 na NP to jeszcze za przeproszeniem czarna dupa - zostaje >700 m w pionie, daleko w poziomie, na grani zazwyczaj piździ niesamowicie etc. itd. itp.
ale nie czarujmy się, 7400 na NP to jeszcze za przeproszeniem czarna dupa - zostaje >700 m w pionie, daleko w poziomie, na grani zazwyczaj piździ niesamowicie etc. itd. itp.
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
- evildead
nieno, koleś jest niesamowity bez dwóch zdań - rozpieprzył mnie zwłaszcza ten filmik jak opowiada jak sobie urządził biwak w jamie na 7100 (tu sobie zrobiłem półeczkę, w rządku poustawiałem rzeczy bo dużo czasu miałem, tam kibelek, no fajnie było :)))) )
tyle że na siedmiu tysiącach to i Kowalski biegał dosłownie, a na ośmiu padł niestety...
tyle że na siedmiu tysiącach to i Kowalski biegał dosłownie, a na ośmiu padł niestety...
Intensive silence, all in blood red
-
coś w tym jest,poza tym to była ich trzecia próba na Nanga parbat (trzecia nieudana) .Ale fajne jest to że pojawiają się tacy szaleńcy,którzy nie działają pod auspicjami PZA a i tak szum sie robi.Swoją drogą,wypowiedź z tego wywiadu daje jasno do zrozumienia,jaki tam beton siedzi(choć pewnie nie wszyscy)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
Pomoc finansową zadeklarowało ministerstwo sportu w oświadczeniu przesłanym do mediów. - Decyzja o sprowadzeniu ciał naszych himalaistów z całą pewnością należy do ich Najbliższych. W przypadku, gdy zdecydują się na wyprawę do Karakorum, będziemy ich wspierać w dostępnych nam możliwych obszarach. Zdaję sobie sprawę, jak kosztowna jest to wyprawa, zatem deklaruję wsparcie finansowe w pokryciu części kosztów ekspedycji - powiedziała szefowa resortu sportu i turystyki Joanna Mucha.
LOL!
LOL!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
a jeśli chodzi o Nanga Parbat,to jest dla mnie przejście które rozpieprza mózg
http://drytooling.com.pl/serwis/newsy/h ... no-zdobyta
http://drytooling.com.pl/serwis/newsy/h ... no-zdobyta
- Drone
Oczywiście nie chodzi mi o samą ideę, tylko o to, jak szybko i ochoczo pani minister zobligowała się do wydawania publicznych pieniędzy na widowiskowy cel.Drone pisze:Pomoc finansową zadeklarowało ministerstwo sportu w oświadczeniu przesłanym do mediów. - Decyzja o sprowadzeniu ciał naszych himalaistów z całą pewnością należy do ich Najbliższych. W przypadku, gdy zdecydują się na wyprawę do Karakorum, będziemy ich wspierać w dostępnych nam możliwych obszarach. Zdaję sobie sprawę, jak kosztowna jest to wyprawa, zatem deklaruję wsparcie finansowe w pokryciu części kosztów ekspedycji - powiedziała szefowa resortu sportu i turystyki Joanna Mucha.
LOL!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.