Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Wiem, że sympatia z Jędrzejem skutkować może tęgą zjebą w niektórych kręgach, ale w latach 90 bardzo lubiłem "The Black Stone" :) I z sentymentu, raz na jakiś czas, nadal lubię sobie tego posłuchać. Patrząc na poziom wydawnictw polskich black metalowych hord w tamtym czasie to nie widzę w jakości cienia żenady. Abstrahuję oczywiście od poziomu intelektualnego twórców :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Realista pisze:Jestem przekonany ze z czasem ten zespół zostanie doceniony! Naprawdę dobrze wyprudowkowany Death metal.
całkiem możliwe, bo jak na razie to średnia krajowa.
Mnie ten teledyskowy kawałek przekonał do zakupu płyty - żadne objawienie, może i średnie, ale to jest death metal jaki lubię i z przyjemnością sobie całej płytki posłucham.
dla mnie jest zupelnie odwrotnie - niby wszystko na miejscu, ale niczym sie nie ten numer wyroznia, a to odrobine za malo. taki jakis polski ten ich DM.
Maria Konopnicka pisze:Przeczucie mnie nie myliło - słucham właśnie sobie tej płyty i bardzo, bardzo dobrze mi wchodzi. Lepiej mi się tego słucha niż ostatniego AZARATH :)
Wreszcie sobie kupiłem CD, które tak gwoli ścisłości jest bardzo ładnie wydane. Bardzo przyzwoite death metalowe rzemiosło. Czuć ciężar, ostrość riffów. Sporo dobrych pomysłów i świetnej roboty przy kompozycjach. Kurcze, przydałaby się lepsza promocja, bo chłopaki łoją aż miło.
W związku ze zbliżającą się premierą nowego albumu DATHSTORM - The Unfathomable przygotowaliśmy limitowany nakład ciuchów: bluzy na suwak -110 zł, koszulki -37 zł, płyta -25
w pakiecie 170 zł z wliczoną wysyłką. Ubrania dostępne tradycyjnie w pre-orderze. Po rozmiar dla siebie piszcze na putridcult@wp.pl