HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: HATE
A ja posłuchałem ostatniego HATE i chociaż nie jest to moja para kaloszy, to nie jest to takie złe. Na pewno produkcja budzi uznanie. Gitary rytmiczne tną całkiem fajnie, sekcja gra ok, chociaż niepojęte jest dla mnie, po co tak triggerować stopy? Czy nie lepiej by było zagrać to normalnie, bez triggerów, a nie cały czas trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr? Nie rozumiem też tych solówek wędrujących w kierunku Disneylandu. Generalnie mam sprzeczne uczucia, bo są elementy straszne (przeszarżowane solówki i te triggery), a są całkiem dobre. Poprzedni materiał HATE, jaki znam w całości, to "Abhorrence", więc słyszę pewien progres, choć nie w tę stronę, która mi się podoba.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Darkthrone to gówno,kiedyś kopiowali Celtic Frost,teraz kopiują Agent Steel i takie są fakty.Jeśli sie z tym nie zgadzasz to mieszkasz z Pakistańczykami,kupujesz wołowine z konia i licytujesz domy w Detroit.
edit: dzieki est
edit: dzieki est
Ostatnio zmieniony 15-03-2013, 09:47 przez Bezdech, łącznie zmieniany 1 raz.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Znajomość z Hate zakończyła się w okolicach premiery Morphosis. Tak jak Anaclasis była całkiem solidnym materiałem (nic odkrywczego, ale zdarzało się wracać do tej płyty stosunkowo często), tak im dalej w dyskografię Adasia i spółki tym bardziej to wszystko rozmyte. Gdzieś się pogubili po drodze. A ten nowy klip.... pierwsze wrażenie: Conquer All w bw :D