SODOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SODOM
strasznie sztampowe to jest,tak jak ten nowy Kreator.Może reszta numerów będzie bardziej interesujaca.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
jeden i drugi zespół staje sie bardziej melodyjny i wymuskany[Kreator oczywiście bardziej] brakuje mi w tym autentycznego pierdolnięcia.No i jeszcze te teksty,shoot today,kill tomorrow,terrror from the right,terror from the left.Odicnają kupony,jedni i drudzy..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
DCI Hunt pisze:Bez przesady, ten numer to klasyczny thrashowy Sodom akurat.
raczej kontynuacja tego rozwodnionego,melodyjnego pitolenia z poprzedniej płyty,łupią ten swój thrash bez przekonania jakoś,na Code red czy M-16 był jeszcze jakiś powiew świeżości.Tak jak powiedziałem,może inne numery będą lepsze.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Tak jest. Dobry track, wiecej sie nie spodziewalemDCI Hunt pisze:Bez przesady, ten numer to klasyczny thrashowy Sodom akurat. Wtórny, owszem, ale Kreatora zjada na śniadanie.
niech to miejsce niebawem zniknie
Dobry, klasyczny Sodom - wokale pełne jadu, brzmienie poprawne - trzeba być głuchym, żeby porównywać do ostatnich, przesłodzonych dokonań Kreator. Kawałek niczym nie zaskakuje, ale zdecydowanie utrzymuje poziom ostatnich dwóch, trzech płyt i utwierdza mnie w przekonaniu, że zakup tego krążka jest dla mnie obowiązkowy.
-
trzeba by gluchym,zeby nie slyszec,ze poziom ostatnich dwóch plyt to poziom zatrwazajaco slaby jak na ten zespól.chyba ze sie jest fanboyem z klapkami na oczach.
trzeba być głuchym żeby tak napisać ;) nie są to płyty tak niszczące jak "M-16" - to po prostu Sodom, czasem przyprawiony nieco większą ilością melodii, ale "zatrważająco słabe"??? Nie zamierzam Cię przekonywać, bo nie w tym rzecz. Fanbojem też nie jestem, ale otwieracz z "In War And Pieces" albo "Nothing Counts More Than Blood" to kawałki, które chciałbym słyszeć na każdym koncercie Sodom obok największych klasyków. Mało który klasyczny thrashowy zespół trzyma tak wysoką formę, pomimo wszystko.[V] pisze:trzeba by gluchym,zeby nie slyszec,ze poziom ostatnich dwóch plyt to poziom zatrwazajaco slaby
PS. a może to wszystko przez to, że Niemcy sąsiadują z Polską (535 mode on) ;)
-
no dobra,nie zatrwaazajaco slaby,dla mnie po prostu rozczarowujacy poziom[pare dobrych utworów o których wspomniales].
Code red i M-16 zrobily mi smaka na cos lepszego.
Code red i M-16 zrobily mi smaka na cos lepszego.
- pr0metheus
Block69 pisze:Bardzo fajny ten nowy numer. Swoje już zrobili. Teraz to po prostu "kolejny album SODOM".
Proste. To tak jak z motorhead.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Rattlehead
support music, not rumors
-
- postuje jak opętany!
Bardzo fajny numer.
- Góral
- w mackach Zła
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> wszelkie chujowe retro-pierd "trashe" w białych trampkach."kolejny album SODOM
Czekam na całość.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color