Driller "All Shall Burn" 2013r.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- świeżak
Driller "All Shall Burn" 2013r.
Siema!
Zapraszamy do zapoznania się z kawałkami z naszego nowego dzieła:
oraz oczywiście do kupna płytki
CHCEMY WASZYCH PIENIĘDZY!
pozdro dla forumowiczów
Driller
\m/
http://www.myspace.com/drillertheband
http://www.facebook.com/driller.poland
Zapraszamy do zapoznania się z kawałkami z naszego nowego dzieła:
oraz oczywiście do kupna płytki
CHCEMY WASZYCH PIENIĘDZY!
pozdro dla forumowiczów
Driller
\m/
http://www.myspace.com/drillertheband
http://www.facebook.com/driller.poland
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Driller "All Shall Burn" 2013r.
Te dwa kawałki brzmią fantastycznie! Wchodzę w to.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Mental
- weteran forumowych bitew
o kurwa, ale petarda! brzmienie kładzie na łopatki. będę was obserwował.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
- świeżak
Dzięki Ziom!
-
- świeżak
Prośba do Was poudostępniajcie gdzie się da!
pozdro
pozdro
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Jak coś się nazywa Rattle(cokolwiek), musi być dobre ;). Fajny pniak, przyjrzę się temu bliżej. Powodzenia Panowie.
support music, not rumors
- Skaut
-
- świeżak
Spokojnie, corowo nie będzie. Generalnie są kawałki gdzie bardziej wchodzimy w death (w stylu Entombed). Ma być umpa, ma być agresja, szybkość, czasem blast. Jeden kawałek na płycie to dla hecy grindcore zblastowany i jeden cover Deszczowej Piosenki, również z blastem. Reszta to styl w klimatach jak powyżej. A dla podkręcenia atmosfery dodam, że wszystko to będziemy w maju i czerwcu prezentować na trasie w Chinach (16 koncertów) :). Dzięki za dobre słowo ! Udostępniajcie.
- Skaut
w Chinach? ooo, to lepiej niż polski Hate.Marcin Driller pisze:A dla podkręcenia atmosfery dodam, że wszystko to będziemy w maju i czerwcu prezentować na trasie w Chinach (16 koncertów) :). Dzięki za dobre słowo ! Udostępniajcie.
Generalnie muza bardzo ok, tym bardziej, że Entombed się pojawiło;] Powodzenia.
Coś tam było! Człowiek!
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Realizują się chłopaki !
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- świeżak
Staramy się, może się uda coś zawojować więcej. Podobno Chińczycy się otwierają i mają hopla na punkcie kapel Europejskich. Tak mówił kumpel z kapeli fińskiej, która już tam grała 

-
- postuje jak opętany!
Interesujący tour. Będą mieć kitajce rozpierdol w tych swoich małych klubach, oj będą.
Ja osobiście najbardziej jestem ciekaw tej Deszczowej Piosenki z blastem :)
Super pomysł hehehehe :)
Ja osobiście najbardziej jestem ciekaw tej Deszczowej Piosenki z blastem :)
Super pomysł hehehehe :)
-
- świeżak
- Drone
Mam już płytkę i przesłuchałem ją kilka razy. Niestety nie do końca uważnie z braku czasu i nawału zajęć, a materiał zasługuje na poważniejsze potraktowanie. Brawo. Po raz pierwszy jest mi dane słyszeć zespół z Polski, który gra dojrzale, zna TĘ konwencję i potrafi się poruszać w jej obrębie, jak i wychodzić poza nią, gra na luzie, nie jest to wymuszone i nie ma buraczanych naleciałości.
Jest thrash, rzeczywiście jest mnóstwo MOTORHEAD, jest ENTOMBED z czasów od "Wolverine Blues", jest rockowo-punkowy SODOM (momentami wokale brzmią trochę jak z "Get What You Deserve", choć nie myślę wcale, że to świadome nawiązanie), generalnie stara szkoła thrashu i szwedzki luz. W szybkich momentach mam nieodparte skojarzenia ze szwedzkim DEFLESHED (a bardzo lubię tę kapelę, od kiedy mnie Ryłkołak wyprał jedną ze swoich audycji). Nie ma tu żadnej wtórności, tej pseudo-retro-thrashowej maniery, tak ostatnio popularnej.
Może to się wydać dziwne, ale to jedna z lepszych metalowych rzeczy, które słyszałem w tym roku.
Jest thrash, rzeczywiście jest mnóstwo MOTORHEAD, jest ENTOMBED z czasów od "Wolverine Blues", jest rockowo-punkowy SODOM (momentami wokale brzmią trochę jak z "Get What You Deserve", choć nie myślę wcale, że to świadome nawiązanie), generalnie stara szkoła thrashu i szwedzki luz. W szybkich momentach mam nieodparte skojarzenia ze szwedzkim DEFLESHED (a bardzo lubię tę kapelę, od kiedy mnie Ryłkołak wyprał jedną ze swoich audycji). Nie ma tu żadnej wtórności, tej pseudo-retro-thrashowej maniery, tak ostatnio popularnej.
Może to się wydać dziwne, ale to jedna z lepszych metalowych rzeczy, które słyszałem w tym roku.
Ostatnio zmieniony 24-03-2013, 19:28 przez Drone, łącznie zmieniany 2 razy.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- świeżak
Niezła recka. Dzięki :)
-
- świeżak
Joł !
Nisko budżetowy (wręcz nizinnobudżetowy) ZombieHorror klip do kawałka "Pleasure to Kill" z płyty "All Shall Burn" DRILLER
Jak Wam się spodoba publikować proszę dalej.
pozdro !
Nisko budżetowy (wręcz nizinnobudżetowy) ZombieHorror klip do kawałka "Pleasure to Kill" z płyty "All Shall Burn" DRILLER
Jak Wam się spodoba publikować proszę dalej.
pozdro !