Zrób oba ripy i nie bądź chamem bo po ryju dostaniesz :)metalized pisze:Pierwszej czy drugiej??:D .A co do Siarrtegtamtegos:D niezle ale PSDGD i Wiatrwfaje chłosta Sartegos najcieńszą struna:P .Ripować w wolnej chwili bede ale kiedy wuj zna:P a i cham ze mnie nieziemski i dzielę sie tylko z samym sobą bo tylko ja jestem rownie godny zaufania haha
WRATHPRAYER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: WRATHPRAYER
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- metalized
- weteran forumowych bitew
No to nie robię i czekam :P. Nie mamy pańskiego ripa, no cham sie uparł i mu daj :D
P.J.E.C.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Mortualha jest na filetram. Ti Que Fitas stanowczo się wyróżnia, a szkoda, bo jakby wszystkie numery były na tym poziomie to byłoby demko roku.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Posłuchałem trochę tego Wrathprayer'a na YT i jest to bardzo dobre. Dla mnie zakup obowiązkowy, o ile wyjdzie na CD i Sova to sprowadzi. Z tym pokrewieństwem z Archaeaeon to tak nie do końca, imo bardziej The Sun of Moloch przypomina Relentless Execution..., takie mam skojarzenie na obecną chwilę - tak czy siak, bardzo dobrze.
Edit: poszukałem sobie info o CD na forum NWN - ma być jakoby w przyszłym roku, info z 12 lipca. Słabo.
Edit: poszukałem sobie info o CD na forum NWN - ma być jakoby w przyszłym roku, info z 12 lipca. Słabo.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Godplayer
- w mackach Zła
Przypuszczam , że CD wyjdzie miej więcej w tym samym czasie co splicior A/A czyli nieprędko . Faktycznie słabo :(
Do tej pory słyszałem tylko jeden numer na stronie NWN , rokuje to nieźle , a jak całość przypomina debiut Impetuous Ritual to jest to dobra wiadomość . Ciekawe czy inni też mają takie skojarzenia ?
Do tej pory słyszałem tylko jeden numer na stronie NWN , rokuje to nieźle , a jak całość przypomina debiut Impetuous Ritual to jest to dobra wiadomość . Ciekawe czy inni też mają takie skojarzenia ?
- metalized
W sumie coś jest z Impetuous Ritual poniekąd się zgodzę. Myslalem, że ja mam jakieś jazdy hahaha
P.J.E.C.
- Godplayer
- w mackach Zła
Ha ha , ostatnio ja tak miałem z Mass Grave Aesthetics , słucham słucham i coś mi świta , że już gdzieś to było . I wykombinowałem że sound i riffy trochę zalatują mi dwójką Emperora ha ha ha ha ha . Ale tylko trochę ...
- PIoChuUu
- rozkręca się
-
- zaczyna szaleć
Na WHP chyba jeszcze po 2dychy lezy.So_It_Is_Done pisze:Zrób oba ripy i nie bądź chamem bo po ryju dostaniesz :)metalized pisze:Pierwszej czy drugiej??:D .A co do Siarrtegtamtegos:D niezle ale PSDGD i Wiatrwfaje chłosta Sartegos najcieńszą struna:P .Ripować w wolnej chwili bede ale kiedy wuj zna:P a i cham ze mnie nieziemski i dzielę sie tylko z samym sobą bo tylko ja jestem rownie godny zaufania haha
Ciagle czekam na picLP+kikla innych rzeczy i sie kurwa doczekac nie moge bo biznesmenowi jego mac brak czasu na detaliczne przyklejenie znaczka.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
No i jak sie podoba Wrathprayer po kilkunastu przesłuchaniach? Dla mnie smętne. Bagno bez wyrazu. A demo Sartegos katuje non stop i wydaje się coraz lepsze. Pozostałe kawałki już nie wydają mi się gorsze od tego z youtube. Wspaniała sprawa, oryginalna mimo że ciągle utrzymana w konwencji.
- metalized
Nieeee nijak tak nie jest. Wiatr w faje katuje bardzo regularnie i nie zanosi sie na żadne zmiany a Sartre gas juz mniej chetnie. Dla mnie osobiście to Chile na kopach pogoniło Hiszpanow :D. Wrathprayerek wali na deski, niezłe, acz nieporywajace az w takim stopniu Sartegos i nawet nie lapie specjalnie zadyszki. No ale i tak pewnie pozostaniemy na swoich z góry upatrzonych pozycjach więc jebać przekomarzanki i barwne metafory i tak mojsza racja jest najmojszaSo_It_Is_Done pisze:No i jak sie podoba Wrathprayer po kilkunastu przesłuchaniach? Dla mnie smętne. Bagno bez wyrazu. A demo Sartegos katuje non stop i wydaje się coraz lepsze. Pozostałe kawałki już nie wydają mi się gorsze od tego z youtube. Wspaniała sprawa, oryginalna mimo że ciągle utrzymana w konwencji.
P.J.E.C.
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
Jest gdzieś u nas już CD do kupienia?!
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
http://www.nwnprod.com/shop/index.php?m ... s_id=11765Kurt pisze:A to w ogóle wyszło na CD?
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
A pójdzie jakieś większe zamówienie?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- krz63
MVP miało mieć, ale po raz kolejny zawiodło oczekiwania klientów.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- metalized
Może i ja cedeka bym zgarnął, w takim tempie katowania pikczer stanie sie historią bardzo szybko.
P.J.E.C.
- BC/AD
- zaczyna szaleć
ja też chętnie zakupię cd