AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
byrgh
- zahartowany metalizator
Re: AUTOPSY
albo po prostu wrażliwy
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kto wyzywa ten sam się tak nazywa!!!:-)))
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
byrgh
SPIERDAJAL SZYBCIUTKO MI STĄD!!:-)
-
535
Wali mnie to czy AUTOPSY nagrają jeszcze następny album,czy też nie, zdrowie jest najważniejsze. Śmieszy szamotanina tych, którzy się nie załapali na złoty okres. Gasping for Air!!! Ten numer doskonale oddaje całą sytuację...
-
shitfun
- weteran forumowych bitew
"The new Autopsy full length will start recording at the beginning of April"
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ładna okładka.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
całkiem w cipkę.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Okładka okładką, poczekajmy na tracklistę;-)
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Tytuł nowej płyty to "The Headless Ritual". W przyszłym tygodniu rozpoczną się nagrania.
http://blabbermouth.net/news.aspx?mode= ... mID=188070
http://blabbermouth.net/news.aspx?mode= ... mID=188070
I AM MORBID
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
to się ciesz, w moje urodziny wypadła premiera "Delta Machine" :(
-
Maria Konopnicka
Na nową płytę Autopsy czekam jak na mało którą premierę. Łamiąc stereotyp gościa, który trzyma płyty w foliach i więcej kupuje niż słucha, powiem Wam w tajemnicy, że mój ipod zliczył ponad....1000 odsłuchów "Macabre Eternal". I kto kurwa fiknie? Może tylko Maniek z Sadistik Exekution... :)
- Adrian696
słuchac płyt CD na iPodzie... no szacun... a mi sie wydawało, ze zawsze pisałs ze słuchanie mp3 to ułomnosc...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
Krzychu na pewno w siódmym niebie że okładkę robi mu koleś od Motorhead:-) będzie dobrze... będzie zajebiście!
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Eric Cutler pisze:
"Autopsy is set to defile the recording studio beginning April 1st, 2013 to lay down the tracks for their upcoming album "The Headless Ritual" for Peaceville Records. The band has their instruments set on kill and their newest batch of songs ready to come to unlife in order to crawl inside your skulls, lay their foul eggs and corrupt your very souls. Fantasy Studios is the place, Adam Munoz is the conduit and your ears and brains are the destination. Cover art has been painted by none other than the legendary Joe Petagno and it's safe to say he has outdone himself with this gruesome slice of horror.
Expect nothing less than the monstrous brutality that Autopsy has been known to offer. Laurels will not be rested upon, trends will not be followed and mercy will not be shown.
Mark your calendars for June and pick out a coffin to lie down and die in. Darkness and death await."
"Autopsy is set to defile the recording studio beginning April 1st, 2013 to lay down the tracks for their upcoming album "The Headless Ritual" for Peaceville Records. The band has their instruments set on kill and their newest batch of songs ready to come to unlife in order to crawl inside your skulls, lay their foul eggs and corrupt your very souls. Fantasy Studios is the place, Adam Munoz is the conduit and your ears and brains are the destination. Cover art has been painted by none other than the legendary Joe Petagno and it's safe to say he has outdone himself with this gruesome slice of horror.
Expect nothing less than the monstrous brutality that Autopsy has been known to offer. Laurels will not be rested upon, trends will not be followed and mercy will not be shown.
Mark your calendars for June and pick out a coffin to lie down and die in. Darkness and death await."
-
535
Nieźle. Policzmy z ołówkiem w dłoni.Maria Konopnicka pisze:Na nową płytę Autopsy czekam jak na mało którą premierę. Łamiąc stereotyp gościa, który trzyma płyty w foliach i więcej kupuje niż słucha, powiem Wam w tajemnicy, że mój ipod zliczył ponad....1000 odsłuchów "Macabre Eternal". I kto kurwa fiknie? Może tylko Maniek z Sadistik Exekution... :)
1000 x 65 = 65000 minut
65000/60 = 1083,33 godziny
1083,33/24 = 45,1388 dni
Teraz małe doświadczenie. Załóżmy, że masz 15000 płyt CD i każdą z nich chcesz przesłuchać tylko 10 razy. Więc liczymy.
15000 x 50 x 10 = 7500000 minut
7500000/60 = 125000 godzin
125000/24 = 5208,33 dni
5208,33/365 = 14,269 lat
Wyniki końcowe pokazują jak długo musiałbyś słuchać tego bez przerwy...
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Że też macie czas i chęci na komentowanie i liczenie innym czego/jak często słuchają...
A na nową płytę czekam jak na nic innego w tym roku.
A na nową płytę czekam jak na nic innego w tym roku.
The madness and the damage done.