DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- longinus696
- zahartowany metalizator
Re: DARKTHRONE
Jak zwykle miło poczytać. Jego rozkminy na temat życia codziennego są równie ciekawe, jak te o muzyce.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- mistrz forumowej ceremonii
świetny wywiad,najlepszy jaki czytałem z Fenrizem od lat.szacunek.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Ogólnie to kolesie z MS przeprowadzają ciekawe rozmowy.
- Dragazes
- w mackach Zła
No fajnie, fajnie, ale wolałbym przeczytać wywiad z Nocturno tym razem.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
byli 13-sto latkowie grający Mayhem, teraz są 11-12sto latkowie grający Darkthrone:
moc!
moc!
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Zadający pytania niestety nie dopytał pozera o wiek.I’m not thinking you listen to music on an iPhone.
I use an MP3 player now. Before that it was a Discman and before that it was a tape player. As a DJ I still get tapes and vinyl. When I get vinyl I need to make them into files for my computer. It takes an hour even if it’s a single. I have to transfer the files and then mark track IDs.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
W starem kieleckiem to norma, więc skąd te zdziwienie?yossarian84 pisze:byli 13-sto latkowie grający Mayhem, teraz są 11-12sto latkowie grający Darkthrone:
moc!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
zajebisty wywiad!
There were two guys from a German band called Old who came here to camp. I got a text message from one of the guys who said “Evil is when you walk in the forest without a camera!” If you are out there living that life without a camera it’s a good thing.
There were two guys from a German band called Old who came here to camp. I got a text message from one of the guys who said “Evil is when you walk in the forest without a camera!” If you are out there living that life without a camera it’s a good thing.
this is a land of wolves now
Wczoraj wieczorem siedziałem przy kompie i dość przypadkowo natrafiłem na całą ostatnią płytę na youtube. Przesłuchałem ją, a raczej przemęczyłem się przez nią i cieszę się, że jej nie kupiłem. To zdecydowanie najgorsza płyta w dyskografii Darkthrone. Miejscami jest wręcz koszmarna - te heavy metalowe wokalizy przyprawiają mnie o ból zęba. Aby nawiązywać do takiej muzyki to jednak trzeba mieć jakiś głos i wokalne umiejętności - nie można wyć jak pokutująca dusza. Okropne!
Te wokale to najmocniejszy punkt tego albumu. Pewnie, że nie jest to wspaniały i pancerny Soulside Journey, ale nazywanie tego koszmarem jest prowokacyjnym przerysowaniem.
PS
Choć faktycznie, po około czterdziestu odsłuchach, nie jestem w stanie przebrnąć przez to za jednym razem. Starzeje się ta płyta strasznie i szybko przestaje się bronić.
PS
Choć faktycznie, po około czterdziestu odsłuchach, nie jestem w stanie przebrnąć przez to za jednym razem. Starzeje się ta płyta strasznie i szybko przestaje się bronić.
- TORTURER
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
ta płyta faktycznie nie jest tak dobra, jak zwiastował to pierwszy numer, co tylko pokazuje, w jakim kryzysie jest generalnie metal, bo mimo że jest średnia, to zjada 99 proc. obecnych metalowych produkcji. faktycznie więc SMUTNA PRAWDA.
Problem w tym, że według Ciebie metal, ten cieżki, miał się także fatalnie w 1992. Nie wiem, czy można Tobie tak do końca wierzyć. Pomijając drobny fakt, wartości i ogólnej kondycji wiary.
- TORTURER
- w mackach Zła
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że od zawsze i w każdym gatunku muzycznym ten +/- 1% najlepszych płyt zjadał pozostałe 99% na śniadanie. Ale czy to smutne?
Kerosene keeps me warm.
- twoja_stara_trotzky
w 1992 (i w okolicach) miał swój szczyt i miał się doskonale.535 pisze:Problem w tym, że według Ciebie metal, ten cieżki, miał się także fatalnie w 1992. Nie wiem, czy można Tobie tak do końca wierzyć. Pomijając drobny fakt, wartości i ogólnej kondycji wiary.
- twoja_stara_trotzky
jak o ekstremę chodzi, to jest to dekada 84-94, złote czasy.
Bardzo się cieszę, że moi Rodzice dali mi możliwość poznawania muzyki ekstremalnej w tej złotej dekadzie.
- twoja_stara_trotzky
nie MUZYKI, a METALU. jest masa ekstremy, która nie jest metalem ;)