15 to był piątek, jak kasę wysłałeś po południo to na koncie zaksięgowali ja dopiero w poniedziałek, 1-2 dni na spakowanie przesyłki, a że polecona to idzie 4-5 dni wiec kiedy miało ci to dojść?morbid pisze: old temple....padaka ....15 wysylalem kase do dziś zero odzewu i płytek....
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Hello darkness, my old friend
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
+ 1atr pisze:garazel elegancko
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
odpowie: gdzie go zakopiemy?
- morbid
- rasowy masterfulowicz
tymothy od kiedy polecony idzie 4-5 dni...ja wysyłając płyty poleconym po prawie 2 dniach mam odzew ze doszły :):)....
- morbid
- rasowy masterfulowicz
inna sprawa kto pakuje przesyłke 1-2 dni...:):)...śmiech na sali :)
- Tymothy
- postuje jak opętany!
zwykły polecony wysłany do mnie w poniedziałek jest u mnie w czwartek (zazwyczaj, nigdy wcześniej chyba ze priorytet), wysłany we wtorek jest w piątek, wiec śmiem twierdzić ze polecony idzie 4 dni (zaznaczam, że zwykły nie priorytetowy)... jak ktoś ma kilka zamówień do spakowania, do tego normalna pracę i życie to może mu się zdarzyć, że paczkę będzie pakować 1-2 dni z racji braku czasu... niektórym to już się chyba w dupach poprzewracało, 7 dni czekania i o jezuuuu krzyk na forum bo paczuszka nie przyszła następnego dnia
Hello darkness, my old friend
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Selfmadegod, Garazel, Old Temple i Sova jak zawsze błyskawica i prima sort towar :)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
bez firmy,bez cudow prywatna paczka priorytet wyslana w pon dotarla wczoraj:)))bez napinania i bez czekania na listonosza przyszla:)))))
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Też tego nie kumam. Nie odnoszę się tutaj do tej konkretnej sytuacji, ale płyty CD to nie jest artykuł pierwszej potrzeby niezbędny do przeżycia. Rozumiem podejście "płacę - wymagam", ale raczej też w granicach rozsądku. Jaka to różnica czy ten kawałek plastiku przyjdzie w ciągu 5 dni, tygodnie czy półtora tygodnia? Nikt z tego powodu z głodu nie umrze, więc nie wiem o co takie halo.Tymothy pisze:zwykły polecony wysłany do mnie w poniedziałek jest u mnie w czwartek (zazwyczaj, nigdy wcześniej chyba ze priorytet), wysłany we wtorek jest w piątek, wiec śmiem twierdzić ze polecony idzie 4 dni (zaznaczam, że zwykły nie priorytetowy)... jak ktoś ma kilka zamówień do spakowania, do tego normalna pracę i życie to może mu się zdarzyć, że paczkę będzie pakować 1-2 dni z racji braku czasu... niektórym to już się chyba w dupach poprzewracało, 7 dni czekania i o jezuuuu krzyk na forum bo paczuszka nie przyszła następnego dnia
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- morbid
- rasowy masterfulowicz
nikt nie robi halo,a na pewno już nie ja :):).....rożnica jaka pojawiła sie w tej kwestii jest taka,ze wysyłam priorytetowym więc moze faktycznie szybciej dochodzi...oczywiście z głowdu nie umrę ale czasem chodzi o dodatkową płyte i psychiczne nastawienie ze przy następnym piwku zapodam sobie moze...Pandemonium :):) (ktora na pewno juz jest spakowana i wysłana :):)
- morbid
- rasowy masterfulowicz
a moze tez po prostu jestem przyzwyczajony ze zamawiajac cos otrzymuje w 2-3 dni :):)
Sklep Selfmadegod jest niesamowity - nie chodzi mi nawet o poziom obsługi bo ten jest perfekcyjny, ale o ofertę, która praktycznie powiększa się każdego dnia.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
tak Karol sie stara :)
- pogodancer
Zapewne masz na myśli pojawienie się Mutiilation w ofercie :)Maria Konopnicka pisze:Sklep Selfmadegod jest niesamowity - nie chodzi mi nawet o poziom obsługi bo ten jest perfekcyjny, ale o ofertę, która praktycznie powiększa się każdego dnia.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Listenable, wysyłka błyskawiczna i pancernie zapakowana, to plus. Niestety są minusy, przesyłka koszmarnie droga i kilka plyt bez folii niestety z deka okładki podniszczone miały ;-( Raczej już nic u nich nie zamówię.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
jakby kogos interesowało to ostatni venom wersja limitowana (2 dodatkowe utwory) w MM po 19,99 !!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rasowy masterfulowicz
Czy elektronika, podobnie jak książki czy płyty, z Amazon UK łapie się na darmową dostawę do PL, przy zamówieniu powyżej 25 funtów?
- pogodancer
Agonia-po tym wszystkim co się tu naczytałem to jestem wręcz zachwycony :)
- COFFIN
Ja chyba dwa razy ostatnio coś zamawiałem i ponownie ok. Wysyłka w jeden dzionek - fakt, że za pobraniem, ale gdy płaciłem przelewem to chyba nigdy nie czekałem dłużej niż 3-4 dni.
'Come the Blessed Madness'
- pogodancer
Drugie albo trzecie zamówienie, płatność przelewem, megaszybcy może nie są, ale jak napiszą, że wysyłka np. 22-go to tak kurwa jest :) do tego wszystko ładnie opakowane etc
- COFFIN
Trzeba przyznać, że jest ok i niech tak zostanie:)
'Come the Blessed Madness'