większych bzdur dawno nie czytałem ;)vicek pisze:jestem przekonany , że wokalista ghost to king diamond , w teledysku ten dziadek podobny do hajsenberga w sumie ma maskę która go postarza ale ma identyczny profil jak king .
GHOST - Swe
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozzy
- postuje jak opętany!
Re: GHOST - Swe
SODOM i chuj
LOL. Przecież ten wokal jest zupełnie inny. Owszem, jest celowa stylizacja, ale barwa głosu całkowicie odmienna. Powiedzmy otwarcie - wokaliście GHOST daleko od skali wokalnej Mistrza. King Diamond to absolutny unikat - wokalista nie mający sobie równych na metalowej scenie. Może jedynie Rob Halford zbliżał się do tego poziomu...
- vicek
- zahartowany metalizator
no Mercyful Fate i ogólnie king to dla mnie jedne z najlepszych rzeczy jakie powstało , ale mógł celowo zmienić trochę wokal , te gesty tez takie podobne , taka tam moja spiskowa teoria :EMaria Konopnicka pisze:LOL. Przecież ten wokal jest zupełnie inny. Owszem, jest celowa stylizacja, ale barwa głosu całkowicie odmienna. Powiedzmy otwarcie - wokaliście GHOST daleko od skali wokalnej Mistrza. King Diamond to absolutny unikat - wokalista nie mający sobie równych na metalowej scenie. Może jedynie Rob Halford zbliżał się do tego poziomu...
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Ha ha byłyby niezłe jaja gdyby się okazało, że wokalista Ghost to King Diamond, ale chyba nie, to chyba mało prawdopodobne ;-)
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
- vicek
http://www.metalsucks.net/2011/08/22/gh ... -revealed/ tak poszperałem co ma internet do powiedzenia na ten temat .
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To samo znajdziesz na metal-archives.vicek pisze:http://www.metalsucks.net/2011/08/22/gh ... -revealed/ tak poszperałem co ma internet do powiedzenia na ten temat .
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Dobre te nowe numery.
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Formed Finspång, Östergötlands län, SwedenDeadButDreaming pisze:Ha ha byłyby niezłe jaja gdyby się okazało, że wokalista Ghost to King Diamond, ale chyba nie, to chyba mało prawdopodobne ;-)
Members Dan Swanö (drums, vocals), Dag Swanö (guitar), Anders Måreby (vocals, keyboards)
;-)
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Ok, nazwiska nazwiskami... ale nie, sory, ja nie rozumiem, co chciałeś mi przez to powiedzieć haha ;-) Rozwiń się trochę ;)
The withered bones of those who failed
-
- zaczyna szaleć
- Maleficio
- Kontakt:
Re: Odp: GHOST - Swe
Ok, wlasnie ściągam. Az mi ręką drży
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
- Nerwowy
Jest dobrze, dużo lepiej niż na debiucie. Pokazali jaja (sic!) i tym razem poszli na całość.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- postuje jak opętany!
-
- weteran forumowych bitew
No, jest jeszcze więcej jarmarcznego diabła, tandety i chwytliwych motywów; tak na pierwszy rzut uchem to jedyne co można powiedzieć, to dojebali. Debiut to przy tym takie "chciałabym ale się boję", Infestissumam nie ma już żadnych oporów przed niczym.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
chyba była już premiera, a na allegro wciąż nikt nie wystawia... panie premierze, jak żyć?
- Nerwowy
Otóż to, otóż to !Baton pisze:No, jest jeszcze więcej jarmarcznego diabła, tandety i chwytliwych motywów; tak na pierwszy rzut uchem to jedyne co można powiedzieć, to dojebali. Debiut to przy tym takie "chciałabym ale się boję", Infestissumam nie ma już żadnych oporów przed niczym.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
a) Jeżeli ktoś zachwyca się GHOST, a jednocześnie neguje wartość KARTOFLAKA, jest prawdziwym koneserem.
b) Jeżeli ktoś zachwyca się GHOST i KARTOFLAKIEM, to znaczy, że jest zwykłym hipsterem bez poczucia miary i ładu.
c) Jeżeli ktoś neguje wartość GHOST, a zachwyca się KARTOFLAKIEM, to jest no... ten... taki trochę niemądry :)
b) Jeżeli ktoś zachwyca się GHOST i KARTOFLAKIEM, to znaczy, że jest zwykłym hipsterem bez poczucia miary i ładu.
c) Jeżeli ktoś neguje wartość GHOST, a zachwyca się KARTOFLAKIEM, to jest no... ten... taki trochę niemądry :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Skaut
a jeżeli ktoś a), b) i c)?Drone pisze:a) Jeżeli ktoś zachwyca się GHOST, a jednocześnie neguje wartość KARTOFLAKA, jest prawdziwym koneserem.
Coś tam było! Człowiek!
- Najprzewielebniejszy
jaki znowu kałtoflak?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Drone