VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- empir
- zahartowany metalizator
Re: VADER
Jakbyś się urodził jakieś 20 lat wcześniej to byś w pierszej połowie lat '90 zobaczył multum zajebistych klipów metalowych. No ale aby tego doświadczyć trzeba było czuwać przy MTV do późnych godzin albo mieć magnetowid.Castor pisze: Metalowe teledyski są często gęsto chujowe. Ja bym ich zakazał.
A Dark Age widział? chyba nie więc podzielę się linkiemCastor pisze:Jedynym w miarę normalnym, choć mocno niedopracowanym, bo robionym w dużym pośpiechu (mam wrażenie) teledyskiem Wejdera jest "Cold Demons". Bez pajacowania, bez tandetnej gry aktorskiej, bez strojenia głupich min, zwykły teledysk o wojnie. To lubię.
- Boją_się_nawet_jego_koni
- zaczyna szaleć
Jak można było zjebać taka machinę do nakurwiania....
Zdrowie, kuerwa.
Zdrowie, kuerwa.
- krz63
- weteran forumowych bitew
Ciekaw jestem jak teraz po powrocie Mausera i Daraya beda wypadac na koncertach
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
-
bez obaw, docent na stanowisku menadżera na pewno będzie ich trzymał za mordy
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kingu
Ten materiał audio powinien zostać opublikowany w oryginalnej jakości. Mam to na taśmie, nagrane z radia. Moc!Boją_się_nawet_jego_koni pisze:Jak można było zjebać taka machinę do nakurwiania....
Zdrowie, kuerwa.
-
- rasowy masterfulowicz
Wywiad z generałem, zdradza strategię pracy nad nową płytą:
http://muzyka.onet.pl/publikacje/muzyka ... omosc.html
http://muzyka.onet.pl/publikacje/muzyka ... omosc.html
I AM MORBID
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
" Różnie jednak może się zdarzyć. Planuję w tym roku poświęcić trochę więcej czasu na pracę nad materiałem jeszcze przed wejściem do studia. Jeśli będą możliwości na to, by popracować razem wcześniej, wówczas każdy doda coś od siebie. Tak jak to było na sesji pierwszej płyty, nagrywanej w miarę sprawnie, gdyż materiał powstawał lata przed nagraniami."
Materiał na debiut był dopracowany, dlatego jest tak dobry. Zobaczymy, jeśli poświęci więcej czasu niż zwykle na komponowanie na nowy album, to może jeszcze uda się im mnie porwać swoją muzyką.
Materiał na debiut był dopracowany, dlatego jest tak dobry. Zobaczymy, jeśli poświęci więcej czasu niż zwykle na komponowanie na nowy album, to może jeszcze uda się im mnie porwać swoją muzyką.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Marzenia ściętej głowy.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Silent_Sea
czyli Pioter przyznał, że wszystkie płyty poza debiutem były komponowane na kolanie w studiu, byle odjebać pańszczyznę, a głupki i tak kupią ? lepiej późno niż wcaleNasum pisze:" Różnie jednak może się zdarzyć. Planuję w tym roku poświęcić trochę więcej czasu na pracę nad materiałem jeszcze przed wejściem do studia. Jeśli będą możliwości na to, by popracować razem wcześniej, wówczas każdy doda coś od siebie. Tak jak to było na sesji pierwszej płyty, nagrywanej w miarę sprawnie, gdyż materiał powstawał lata przed nagraniami."
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
a który zespoł z duzych wytwórni robi inaczej ?? :)Silent_Sea pisze: że wszystkie płyty poza debiutem były komponowane na kolanie w studiu, byle odjebać pańszczyznę, a głupki i tak kupią ? lepiej późno niż wcale
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Silent_Sea
jasne, tylko z jednej strony wielkie obruszenie niektórych w temacie promocji poniżej pasa bo przecież muzyka to SZTUKA , a z drugiej hurtowa produkcja w większości miernych materiałów - to błędne koło, no i jak tu sprzedać ten szajs bez promocji ;)Adrian696 pisze:a który zespoł z duzych wytwórni robi inaczej ?? :)Silent_Sea pisze: że wszystkie płyty poza debiutem były komponowane na kolanie w studiu, byle odjebać pańszczyznę, a głupki i tak kupią ? lepiej późno niż wcale
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.