A ić pan f huj. O ile Redemption to niezły album, tak w zasadzie wszystkie następne go kasują (może oprócz TBS, ale tego to akurat ze względu na brzmienie nie lubię). Debiutu nie słyszał.Lykantrop pisze:Tylko dwa pierwsze Vomitory są akceptowalne, reszta to jakaś żenada.
Reaktywowali się/zakończyli działalność
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: Reaktywowali się/zakończyli działalność
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
No więc właśnie, debiut to najlepsze co spłodzili. I wcale nie mówię tego tylko dlatego, że tam był jeszcze Ronin. Chociaż może to wynikać z tego, że to co później się zaczęło dziać to, że tak ujmę, nie moja para kaloszy :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Ja pierdolę, od razu żenada. W życiu. niezłe płyty i tyle. Można raz na ruski rok zarzucić, choć wiadomo, że niemal zawsze się coś ciekawszego znajdzie na półce.Lykantrop pisze:Nyi moge słuchoć tyj głupiej godki. Tylko dwa pierwsze Vomitory są akceptowalne, reszta to jakaś żenada. Znaczy się można to przedstawić w ten sposób:
Vomitory z Ripperem >>>>>>>>>> Vomitory bez Rippera
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Debiut to po prostu jedyny ich typowo szwedzki krążek - potem ta ich brutalność się niestety zamerykanizowała i unowocześniła. Oczywiście wciąż są to dobre płyty w swojej klasie, ale dla mnie osobiście ta zmiana była sporym rozczarowaniem.Lykantrop pisze:No więc właśnie, debiut to najlepsze co spłodzili. I wcale nie mówię tego tylko dlatego, że tam był jeszcze Ronin. Chociaż może to wynikać z tego, że to co później się zaczęło dziać to, że tak ujmę, nie moja para kaloszy :)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Phlebotomized - liczę, że nie tylko na koncerty.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mol
- zahartowany metalizator
watpie szczerze mowiac, zreszta chyba nie chcialbym by probowali cokolwiek nagrywac.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Nie mam pojecia. Znam pojedyncze kawalki, ale w calosci zadnej nie sluchalem.DCI Hunt pisze:fajne są te jego stare, klasyczne płyty?0ms pisze:Meat Loaf
http://wcbsfm.cbslocal.com/2012/12/20/m ... p-to-hell/After a career spanning over 40 years, Meat Loaf has decided to call it quits (as a touring artist, at least). The Texas rocker announced he will conclude touring this spring when he performs several arena shows, highlighting his hits and performing his most popular album – 1977 classic Bat Out Of Hell, which launched his career- in its entirety.
“I know the fans will enjoy the show as much as I enjoyed putting it together,” the 65-year-old singer said, admitting it was a chance for him to “bid a final goodbye to his fans.”
There are currently no dates scheduled for the States, but an announcement on Meat Loaf’s Facebook page has dates scheduled starting on April 5th and running through the 21st in Glasgow, London, Birmingham, Nottingham, Manchester and Sheffield.
Heh
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Bat Out of Hell jest bardzo dobra, kupiłem kiedyś za 5zł dla fajnej okładki i jakoś tak się polubiliśmy. Mam wrażenie, że często balansuje ten gość na granicy kiczu, ale wychodzi z tego na ogół obronną ręką. Do tego te kompozycje są jakieś takie, no z polotem po prostu. Jak lubisz Running Wild, to się spodoba :) Spróbuj na początek fenomenalny kawałek tytułowy ( ) albo np. All Reved Up With No Place to Go.
Mam jeszcze Dead Ringer, ale nie wypowiem się bardziej szczegółowo, bo mało słuchałem.
Mam jeszcze Dead Ringer, ale nie wypowiem się bardziej szczegółowo, bo mało słuchałem.
-
Brujeria coś tam nagrywa ale w sumie nie wiem czy oni się reaktywowali, czy jak ...
- Sybir
Zakrawa to na trolling z mojej strony, ale Hugo Chavez zakończył działalność - i chyba już się nie reaktywuje ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Serio czy prowokacja?Pacjent pisze:Phlebotomized - liczę, że nie tylko na koncerty.
Coś więcej?est pisze:Brujeria coś tam nagrywa ale w sumie nie wiem czy oni się reaktywowali, czy jak ...
In a world of compromise...some don't
-
- świeżak
-
http://www.theprp.com/2013/03/05/news/b ... new-album/KAKAESIAK pisze:Coś więcej?est pisze:Brujeria coś tam nagrywa ale w sumie nie wiem czy oni się reaktywowali, czy jak ...
na razie tylko tyle
-
Serio czy prowokacja?KAKAESIAK pisze:Pacjent pisze:Phlebotomized - liczę, że nie tylko na koncerty.
Co serio, że liczę nie tylko na koncerty?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
chuj, będzie co ma być
In a world of compromise...some don't
-
- Self
- rasowy masterfulowicz
-
Tak, skiny z Mister X się wkurwily i go w Berezynie utopiły;)
-

A poza tym jak wiadomo wraca SIRRAH z jakimiś fantastycznymi opowieściami o nowym albumie w maju (!). Deathmetalowcy ze środka II ligowej tabeli czyli GOREAPHOBIA doszli do wniosku, że nie mają szans na awans i wycofali zespół z rozgrywek. Na szczęście tych samych zawodników możemy oglądać w innych zespołach, nawet ekstraklasowych jak Incantation.
-
Tego można było się spodziewać Grip Inc. wraca.
http://www.musickmagazine.pl/material,r ... c,725.html
http://www.musickmagazine.pl/material,r ... c,725.html