AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: AUTOPSY
To jak z tym zafoliowanym Incantation?
Nie mogłem się powstrzymać. Wybacz sztubacki żarcik.
Nie mogłem się powstrzymać. Wybacz sztubacki żarcik.
The madness and the damage done.
-
Maria Konopnicka
Ty się śmiej - ja tego Incantation wciąż nie odfoliowałem - a przecież po ich ostatnim występie na żywo byłem na tę płytę napalony jak szczerbaty na suchary. Ba, nadal jestem nią mocno podniecony i codziennie jak mam zły humor to sobie myślę - "Jebać to! Wieczorkiem sobie nowe Incantation odpalę". Wracam i włączam coś innego... Właśnie leci debiut Filthy Christians, który powiedzmy sobie szczerze, to najświeższych nowości już nie należy. :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli teraz też odfoliowałes Filthy Christian, to nie chcę nawet myśleć kiedy odfoliujesz Incantation;-) Swoja drogą, kiedyś chyba pisałeś, że masz zamiar to zrobić, słomiany zapał?
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Ale dzięki temu ich muzyka brzmi organicznie, a nie jak kupa plastikowego gówna. wczoraj wieczorem słuchałem ostatniego mini Autopsy i doszedłem do wniosku, że na chwilę obecną chyba nikt nie ma tak znakomitego, autentycznego, żywego brzmienia jak oni. Nie ważne czy gruz i trumna czy plastik - to wszystko jest mocno przetworzone, a na płytach Autopsy wszystko brzmi tak jakby grali próbę w pokoju obok. Zero studyjnego fetyszyzmu dla zakompleksionych chłopców, tylko death metal:Block69 pisze:Nawet w studiu mają skubańcy pełen oldskul :)
-
535
I w tej kwestii nie zmienia i nie zmieni się nic. Zapewne będzie "tylko" death metal.
- vicek
- zahartowany metalizator
+1Bonny pisze:Ale dzięki temu ich muzyka brzmi organicznie, a nie jak kupa plastikowego gówna. wczoraj wieczorem słuchałem ostatniego mini Autopsy i doszedłem do wniosku, że na chwilę obecną chyba nikt nie ma tak znakomitego, autentycznego, żywego brzmienia jak oni. Nie ważne czy gruz i trumna czy plastik - to wszystko jest mocno przetworzone, a na płytach Autopsy wszystko brzmi tak jakby grali próbę w pokoju obok. Zero studyjnego fetyszyzmu dla zakompleksionych chłopców, tylko death metal:Block69 pisze:Nawet w studiu mają skubańcy pełen oldskul :)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
przecież to jest 10/10, pod każdym możliwym względem:
- Nerwowy
Abscess trochę lepszy.
Witaj Adam,
Informujemy, że złożone przez Ciebie zamówienie 22598 zostało dzisiaj wysłane.
Oto pełna lista produktów, które do Ciebie wysłaliśmy:
Tytuł Artysta Status Wartość
DAWN OF INHUMANITY ABSCESS 14,90zł
MACABRE ETERNAL (LIMITED DIGIBOOK EDITION) AUTOPSY 19,90zł
handluj z tym !
Witaj Adam,
handluj z tym !
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
To jest masakra. Dosłownie. Mogliby wydać jakis split Autopsy/Abscess.Bonny pisze:przecież to jest 10/10, pod każdym możliwym względem:
- Block69
To jest wielki plus. Taki BEHEMOTH to by płyty w życiu tam nie nagrał.Bonny pisze:Ale dzięki temu ich muzyka brzmi organicznie, a nie jak kupa plastikowego gówna. wczoraj wieczorem słuchałem ostatniego mini Autopsy i doszedłem do wniosku, że na chwilę obecną chyba nikt nie ma tak znakomitego, autentycznego, żywego brzmienia jak oni. Nie ważne czy gruz i trumna czy plastik - to wszystko jest mocno przetworzone, a na płytach Autopsy wszystko brzmi tak jakby grali próbę w pokoju obok. Zero studyjnego fetyszyzmu dla zakompleksionych chłopców, tylko death metal:Block69 pisze:Nawet w studiu mają skubańcy pełen oldskul :)
PENIS METAL
- Nerwowy
Nie śmiej się z Behemoth, oni tak mniej więcej od Demigod mają zawsze najlepsze możliwe, najbardziej organiczne brzmienie jak tylko się da ;DDD.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Fajnie jakby nagrali taką brzmieniową gnojarkę jak na Acts czy Shitfun.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Self
- rasowy masterfulowicz
Nauki profesora marketingu Trocaka jak widać nie poszły w las - nagrali chujowe Demigod, żeby potem przez ładnych kilka(naście) lat mieć argument, że w porównaniu do niej każda nowa płyta brzmi prawie jakby nagrywali ją unplugged w studni. ;)Nerwowy pisze:Nie śmiej się z Behemoth, oni tak mniej więcej od Demigod mają zawsze najlepsze możliwe, najbardziej organiczne brzmienie jak tylko się da ;DDD.
-
Maria Konopnicka
A powiedziałbyś im to prosto w oczy? :DBlock69 pisze:To jest wielki plus. Taki BEHEMOTH to by płyty w życiu tam nie nagrał.
-
535
Behemoth?!? Dlaczego akurat oni? Przecież większość produkcji na czele z "bogami" , przykładowo Morbid Angel, Immolation, czy ... tu wpisz nazwę zespołu..., brzmi tak jak określił to Bonny. Głupio Wam przyznać wprost, że pierwsza z brzegu zagraniczna gwiazda, nagrywa zwykłe łajno, którego po prostu nie da się słuchać? Ktoś napisze, że to taki styl. Niemieckie techno też jest stylem.
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Gdzie takie ceny są? Abscessa ostatniego muszę nabyć w końcu.Nerwowy pisze:Abscess trochę lepszy.
Witaj Adam,
handluj z tym !
A na nowe Autopsy wraz z Ulcerate i Gorguts czekam w tym roku najbardziej, bo po rewelacyjnej ostatniej płycie nie może być gorzej niż doskonale.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Dragazes
- w mackach Zła
Było tak na takt24 na początku marca. Teraz jeszcze jest to w dobrej cenie http://takt24.pl/horrorhammer-p-598765.html
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.