Duszę Wypuścił / Wędrowcy~Tułacze~Zbiegi
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Re: Duszę Wypuścił
Sars bardzo ok. Licho zaskakująco na plus.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Duszę Wypuścił jak zawsze znakomicie.
Licho - znam od dawna, cenię za indywidualność, sznyt i to coś co mnie przyciąga a innych odpycha. Circle of Ouroborus , Countess, Ildjarn, Urfaust, Joyless? no raczej kurwa, na bank c.d.n.
Licho - znam od dawna, cenię za indywidualność, sznyt i to coś co mnie przyciąga a innych odpycha. Circle of Ouroborus , Countess, Ildjarn, Urfaust, Joyless? no raczej kurwa, na bank c.d.n.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Właśnie dostałem kasete pocztą i zajebiscie to jest wydane :) Na fotkach nie widać tego dokładnie, ale kaseta jest opakowana takim grubym kartonowo-gipsowym? jasnoniebieskiem czymś. Muzycznie też bardzo fajnie, choć jeśli chodzi o DW to Przekrólewszczenie robiło mi lepiej :)
PS. DW wróciło tym materiałem bardziej w strone Ludowego Nihilizmu Absolutnego, ale jest ten tajemniczy joylessowy duch i to mi się podoba !
PS2. Utwór o nazwie "14F13" jest totalnie zajebisty !!! Ze strony Licho Transgresje też moc.
PS3. Licho > Duszę wypuścił decyzją na punkty.
PS. DW wróciło tym materiałem bardziej w strone Ludowego Nihilizmu Absolutnego, ale jest ten tajemniczy joylessowy duch i to mi się podoba !
PS2. Utwór o nazwie "14F13" jest totalnie zajebisty !!! Ze strony Licho Transgresje też moc.
Ostatnio zmieniony 21-03-2013, 15:40 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rozkręca się
Ja mam pytanie, napisałem maila na adres dev.art.prop@gmail.com, ale coś nie ma odpowiedzi.
Można się skontaktować w jakiś inny sposób, by nabyć kasetę ?
NIE
- maciek z klanu
Planeswalker pisze:Ja mam pytanie, napisałem maila na adres dev.art.prop@gmail.com, ale coś nie ma odpowiedzi.
mi odpisywał błyskawicznie !! poczekaj może ma roboty dużo.
-
- w mackach Zła
Spróbuj jeszcze jednego maila wysłać. Ja nie miałem problemów z kontaktem - zawsze na drugi dzień odpowiedź czekała na skrzynce.
-
- weteran forumowych bitew
Brzmi zajebiście! Czekam na swój egzemplarz :)maciek z klanu pisze:Właśnie dostałem kasete pocztą i zajebiscie to jest wydane :) Na fotkach nie widać tego dokładnie, ale kaseta jest opakowana takim grubym kartonowo-gipsowym? jasnoniebieskiem czymś. Muzycznie też bardzo fajnie, choć jeśli chodzi o DW to Przekrólewszczenie robiło mi lepiej :)
Fajnie, że Licho nie zawodzi.
Grrrówno!
- mysticcum
- postuje jak opętany!
jak wyżejmaciek z klanu pisze:Właśnie dostałem kasete pocztą i zajebiscie to jest wydane :)
jak wyżej + błyskawicznie wysłałmaciek z klanu pisze:mi odpisywał błyskawicznie !!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
... tak z drugiej strony nie kumam fenomenu wydawania tylko i wyłącznie materiału na taśmie;
niby mam megnetofon, ale jak kaset pewnego pięknego dnia spakowałem w kosz wiklinowy i wrzuciłem na szafe, tak nie chce mi się ich ściągać po dziś dzień;
niby mam megnetofon, ale jak kaset pewnego pięknego dnia spakowałem w kosz wiklinowy i wrzuciłem na szafe, tak nie chce mi się ich ściągać po dziś dzień;
-
- rozkręca się
-
materiał materiałowi nie równy, pewnie pełnograj Sars wyda na CD - znaczy tak sobie dywaguje ;)Ihasan pisze:... tak z drugiej strony nie kumam fenomenu wydawania tylko i wyłącznie materiału na taśmie;
Grrrówno!
-
Faktycznie Licho wygrywa z DW na punkty. Fajny materiał, ale jak to mawia Szturpak: "Nic to". Myślę, że rzeczony dopiero się rozkręca.
Grrrówno!
- maciek z klanu
Plasfodeur pisze:Faktycznie Licho wygrywa z DW na punkty. Fajny materiał, ale jak to mawia Szturpak: "Nic to". Myślę, że rzeczony dopiero się rozkręca.
oby więcej kawałków jak pierwszy !!! Momentami wokale szturpaka są wykurwiste
-
- postuje jak opętany!
Próbuję uporządkować materiały Duszę Wypuścił:
Ludowy nihilizm absolutny - kaseta/ 20 sztuk/ Let The World Burn
Ludowy nihilizm absolutny - przezroczysty winyl/ 66 sztuk/ Devoted Art Propaganda
Przekrólewszczenie - kaseta/ 113 sztuk/ Devoted
Duszę Wypuścił/Licho - split kaseta/ ???/ Devoted
Duszę Wypuścił/Sujoy/INFKTD/The Shocker - Kobiety są podłe - split kaseta/ ???/ Saviour Syndicate
Ktoś to może zweryfikować? Jakie tam były ilości?
Ludowy nihilizm absolutny - kaseta/ 20 sztuk/ Let The World Burn
Ludowy nihilizm absolutny - przezroczysty winyl/ 66 sztuk/ Devoted Art Propaganda
Przekrólewszczenie - kaseta/ 113 sztuk/ Devoted
Duszę Wypuścił/Licho - split kaseta/ ???/ Devoted
Duszę Wypuścił/Sujoy/INFKTD/The Shocker - Kobiety są podłe - split kaseta/ ???/ Saviour Syndicate
Ktoś to może zweryfikować? Jakie tam były ilości?
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Wiem dokładnie to samo. Nigdzie nie ma podanego nakładu splitu z Lichem - szukałem.
-
-
- postuje jak opętany!
Ok. A Kobiety są podłe?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
niektóre są, zależy na jaką trafiszmajeku pisze:Ok. A Kobiety są podłe?