Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Nowe seriale
Dobra, póki co 1.5 odcinka załączone w aeroplanie, jak dojadę na miejsce oglądam dalej. Niby chuja widziałem ale juz wiem ze się z tonym polubimy. Jak dobrze ze się z tym opierdalalem, tak to musiałbym oglądać jakieś zjebane walking dead :D
P. S. Intro i przede wszystkim muzyka w nim - zajebioza
P. S. Intro i przede wszystkim muzyka w nim - zajebioza
this is a land of wolves now
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Okej, kto odważny sprawdził już Hannibala? Czekam na relację! :)
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- NocnyKomboj
- zaczyna szaleć
- witchfinder
Duży spadek formy. Niemniej jednak sama tylko A. Brie jest dobry powodem do oglądania :D :DNocnyKomboj pisze:Niestety, wieje chujem ździebko 4 sezon Community.
- NocnyKomboj
- zaczyna szaleć
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
:DDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- w mackach Zła
Dzięki za przypomnienie, sprawdzam ;)witchfinder pisze:Okej, kto odważny sprawdził już Hannibala? Czekam na relację! :)
-
- rasowy masterfulowicz
cienkiten Hannibal, spodziewałem się mocnego strzału a wyszło takie CSI
KVLT lizania CZASZKI
-
za wczesnie na oceny , ale narazie tez jestem bardzo sceptyczny.licze sie ze cos zmieni
do tematu:
justified -zakonczony 4 sezon licze na 5 na podobnym poziomie
house of cards - zakonczony , dla mnie super, wiem ,że wielu narzeka, ze przegadany itd, , ale w sumie jaki miałby byc serial o polityce i intrygach...pokusiłbym sie jeszcze o sezon drugi.
elementary-jestem w trakcie , jakis 8 odcinke pierwszego sezonu, jak narazie odpowiada mi .
spartacus vengeance-zostały mi z 3 odcinki do konca i nie dałem rady.odpusciłem.nie dosc ,że wkurwia mnie przedstawienie postaci juliusza cezara to głowny bohater tez mnie wkurwia juz
do tematu:
justified -zakonczony 4 sezon licze na 5 na podobnym poziomie
house of cards - zakonczony , dla mnie super, wiem ,że wielu narzeka, ze przegadany itd, , ale w sumie jaki miałby byc serial o polityce i intrygach...pokusiłbym sie jeszcze o sezon drugi.
elementary-jestem w trakcie , jakis 8 odcinke pierwszego sezonu, jak narazie odpowiada mi .
spartacus vengeance-zostały mi z 3 odcinki do konca i nie dałem rady.odpusciłem.nie dosc ,że wkurwia mnie przedstawienie postaci juliusza cezara to głowny bohater tez mnie wkurwia juz
- NocnyKomboj
- zaczyna szaleć
Community s04ep8 - całkiem pozytywne zaskoczenie i tylko jedna niepokojąca myśl. Jeśli zamierzają wprowadzić i rozwijać wątek Abeda i jego świeżej sympatii, najpierw pójdę się wyrzygać, a potem nie wrócę już do tego serialu.
E Pluribus Anus
- Riven
- Kontakt:
Sopranos jest wspaniałe :D dialogi zabijają. Pamiętacie scene z Żydem z początku pierwszego sezonu?
- And where are the Romans now?
- you're looking at them
- And where are the Romans now?
- you're looking at them
- Riven
- Kontakt:
Game of thrones 3x2
Jezu jakie flaki z olejem. Chyba olewam, zwłaszcza że the sopranos tak rodzaje karty
Jezu jakie flaki z olejem. Chyba olewam, zwłaszcza że the sopranos tak rodzaje karty
- Biały
- w mackach Zła
Obejrzałem 1 sezon "Gry o tron", trochę się to rozkręca ale jest sporo wątków i póki co dobrze rokuje na przyszłość, z drugiej strony nie jest to aż tak powalające widowisko na co mogłyby wskazywać wszędobylskie spusty i oceny rzędu 9.5/10, no ale budżet i promocja robią swoje.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
sopranos to kurwa najlepszy serial we wszechświecie! każda postać jest wiarygodna psychologicznie a scenarzysta to masakrator. gra o tron daje radę ale bez spustów, to fakt. jestem w połowie 2 sezonu. dodam, że przed serialem przeczytałem całą serię książek.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Riven
- Kontakt:
ano jest wypas, nie ma za bardzo cliffhangerow i ciągłego napięcia jaj, jest za to masa zajebistych dialogow, no i przede wszystkim swietne postaci. Obejrzalem dopiero jeden sezon z kawałkiem, wiec zobaczymy jak będzie dalej, ale poki co Tony bez problemu wchodzi do top3 postaci telewizyjnych (przynajmniej z ostatnich lat).
Co do Gry o Tron, no wlasnie tak mniej więcej w polowie 2 sezonu zaczelo się jebac, hehe. Wczesniej było bdb, przede wszystkim ze względu na intrygi i wszechobecny makiawelizm, potem to wszystko zeszlo na drugi plan na rzecz jakichś tam watkow fantasy klasy c (blondyna i jej smoki) i ogolnie rzecz biorac nadętych klimatow. książki ponoc zajebiste wiec pewnie się to jeszcze podciągnie, ale poki co w zasadzie zero emocji.
Co do Gry o Tron, no wlasnie tak mniej więcej w polowie 2 sezonu zaczelo się jebac, hehe. Wczesniej było bdb, przede wszystkim ze względu na intrygi i wszechobecny makiawelizm, potem to wszystko zeszlo na drugi plan na rzecz jakichś tam watkow fantasy klasy c (blondyna i jej smoki) i ogolnie rzecz biorac nadętych klimatow. książki ponoc zajebiste wiec pewnie się to jeszcze podciągnie, ale poki co w zasadzie zero emocji.
- Gumiak
Wspominał tu już ktoś o Vikingach? Jak nie, spróbujcie. Ciut nudnawe, ale przyjemnie się ogląda. Dobry powiew świeżości, wszak na pewno nie zrobią z tego kilkusezonowego tasiemca.
Co do Spartacusa - mnie się sezon podobał i był lepszy od drugiego. Na początku do nowego aktora byłem bardzo sceptycznie nastawiony, właściwie jak większość, bo przecież to Andy nadał tej serii taki rozgłos, ale chłopak się wyrobił i w trójce stanął na wysokości zadania. Zakończenie wyśmienite, naprawdę niezła partia.
Co do Spartacusa - mnie się sezon podobał i był lepszy od drugiego. Na początku do nowego aktora byłem bardzo sceptycznie nastawiony, właściwie jak większość, bo przecież to Andy nadał tej serii taki rozgłos, ale chłopak się wyrobił i w trójce stanął na wysokości zadania. Zakończenie wyśmienite, naprawdę niezła partia.
-
- starszy świeżak
Hannibal 2 odcinki - straszna nuda tak 4/10
Vikings już wszystkie 7 odcinków, nie powiem dosyć wciągające z 7/10
Demony da Vinci - kolejna kupa, niby dopiero 1 odcinek, tak z 3/10
Gra o tron 3 sezon też nudnawy, w sumie to tylko 1 sezon jakoś się trzymał książki..
Vikings już wszystkie 7 odcinków, nie powiem dosyć wciągające z 7/10
Demony da Vinci - kolejna kupa, niby dopiero 1 odcinek, tak z 3/10
Gra o tron 3 sezon też nudnawy, w sumie to tylko 1 sezon jakoś się trzymał książki..
-
- rozkręca się
"Broadchurch" - polecam jesli komus podpasowalo "the killing". brytyjskie, z klimatem. narazie 7 odcinkow.
zna ktos inne w takim klimacie? mam na mysli krotkie serie, max 2-3 sezony o jednej, ciekawej historii a nie kazdy odcinek z dupy o czyms innym..
widzial ktos "Bates motel" albo "the americans"?
zna ktos inne w takim klimacie? mam na mysli krotkie serie, max 2-3 sezony o jednej, ciekawej historii a nie kazdy odcinek z dupy o czyms innym..
widzial ktos "Bates motel" albo "the americans"?
- witchfinder
[+1]. S02 miał świetne momenty (np. finałowa bitwa i mój absolutny faworyt w postaci "odbijania" areny), ale całościowo nie był tak dobry jak 01. W trzecim podobało mi się w okolicach środka uderzenie w poważniejszy ton (decymacje, dylematy zabić/ trzymać) bez popadania w pretensjonalny banał. A zakończenie było naprawdę bardzo dobre. Ma ten serial w sobie 'to coś' i jak zdarza mi się to bardzo rzadko, tak tutaj wiem, że za jakiś czas do niego wrócę.Gumiak pisze: Co do Spartacusa - mnie się sezon podobał i był lepszy od drugiego. Na początku do nowego aktora byłem bardzo sceptycznie nastawiony, właściwie jak większość, bo przecież to Andy nadał tej serii taki rozgłos, ale chłopak się wyrobił i w trójce stanął na wysokości zadania. Zakończenie wyśmienite, naprawdę niezła partia.