"tapicerka może złączyć nas"
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- moonfire
- zahartowany metalizator
Re: "tapicerka może złączyć nas"
Ch.. z Bielizny, szkoda, wolałbym co insze.
Polecam opowieść o człowieku z Brzeźna, być może to opowieść o Trockim
a potem normalnie
i reszta może wypierdalać na drzewo...
a potem normalnie
i reszta może wypierdalać na drzewo...
Nie mogę się pogodzic z tym jak jedna zadyma i jedna umowa (konferansjerka) może zabić zespół. Zaraz po "wydaniu" doskonałej płyt TAG, przyszedł Jarocin, zadyma, rozjebudubu i koniec... Potem głupkowate prowokacje na widowni i poszła sława oraz "pieniądze"... Taki zespół się zmarnował.
Polecam ten numer wszystkim smutnym Kolegom. Idzie wiosna kochani...pokażcie tatuaże...
Niniejszym dziękuję zespołowi BIELIZNA, a w szczególności jej znakomitemu liderowi Jarosławowi Janiszewskiemu za dzisiejsze ujawnienie w krakowskim klubie Hard Rock Caffe. Jarosław zdradził, że w październiku, ma pojawić się wznowienie brutalnej i bezkompromisowej płyty TAG. Oczekujcie z zaparciem, trzymając i wykręcając worek. Forma zespołu i koncert doskonały. Publika nieprzypadkowa. Szkoda tylko, że reklama słaba. O koncercie dowiedziałem się dzisiaj...
- Rattlehead
Panie kapitanie 535, czy kojarzy szanowny pan taki dokument, w którym występowałbył między innymi niejaki Jarek Janiszewski. To była chyba produkcja garaż film pt "film który nie powstał" czy cuś takie. Wspomniany pan Jarosław w otoczeniu trzepaka osiedlowego jechał po całym systemie politycznym i o rodakach naszych aż miło na sercu się robiło. Tam występowali jeszcze niejacy chłopaki z placu broni i chiba sztywny pal azji itp. Kojarzysz Pan takie ekscesy?Chętnie bym to oglądnął, ale gdzie, co i jak?
support music, not rumors
Pan Jarosław znany jest z wielu zaginionych dokumentów, by przywrócić wiarę w to, że się odnajdą proponuję zacząć od tego
- Rattlehead
a zatem podążajmy za światłością pana Jarosława. Toć Jarosław to szlachetne i znamienite imię. JA-RO-SŁAW, JA-RO-SŁAW!!! GDZIE JEST KSZYSZ, GDZIE JEST KSZYSZ?!!!
support music, not rumors
Tak wrzeszczałem we środę. JARO-SŁAW, JARO-SŁAW, tam były przynajmniej dwie kamery. Mam nadzieję że mojej skromnej gęby nie zarejestrowały, choć w tym około trzydziesto-pięcio osobowym tłumie mogło być ciężko...
Bawmy się, przestańmy pierdolić głupoty...
choć na chwilę
choć na chwilę
Jeden z najlepszych numerów tego zespołu. DOSKONAŁY. Słuchajcie, analizujcie, bez urazy.
- YNKE
- w mackach Zła
widzę że temant - monolog ma się znakomicie :D
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
Amant, czyli ja równie doskonale. Nie wstydźcie się podejść bliżej. To kapela przy której tańczą tylko mężczyźni.YNKE pisze:widzę że temant - monolog ma się znakomicie :D
Właśnie. Podejdźcie bliżej. Nie stójcie pod ścianą jak smutne pizdy.535 pisze:Amant, czyli ja równie doskonale. Nie wstydźcie się podejść bliżej. To kapela przy której tańczą tylko mężczyźni.YNKE pisze:widzę że temant - monolog ma się znakomicie :D
Doskonały numer.
- YNKE
- w mackach Zła
cóż mogę dodać,miałem kiedyś oryginalną kasetę, "Taniec lekkich goryli" ale kumpel bokser z Wrocławia skonfiskował mi ją jak usłyszał kawałek o Stefanie, smutna historia, podobała mi się ta kaseta
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”