KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

aniola
weteran forumowych bitew

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

16-04-2013, 17:24

Oki pisze:nie zupełnie o wytwórni ale fan.pl słabizna. Zamówiłem trzy płytki: Acid Bath, Dordeduh i Demolition Hammer i pomimo długiego czasu oczekiwania (zamówiłem 25 lutego) nie byli w stanie sprowadzić w takiej cenie w jakiej mieli wystawione Demolition Hammer -w związku z czym nie polecam tego sklepu bo mają w swoim asortymencie coś czego nie są w stanie sprowadzić.
Zgodnie z tematem:)))
Awatar użytkownika
Oki
weteran forumowych bitew

16-04-2013, 17:25

to może mam pecha ale mi już drugi raz nawalili
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

16-04-2013, 17:28

WHP - spox!
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Awatar użytkownika
Godplayer
w mackach Zła

16-04-2013, 19:16

Oki pisze:nie zupełnie o wytwórni ale fan.pl słabizna. Zamówiłem trzy płytki: Acid Bath, Dordeduh i Demolition Hammer i pomimo długiego czasu oczekiwania (zamówiłem 25 lutego) nie byli w stanie sprowadzić w takiej cenie w jakiej mieli wystawione Demolition Hammer -w związku z czym nie polecam tego sklepu bo mają w swoim asortymencie coś czego nie są w stanie sprowadzić.
Oni chyba nie mają swojego magazynu i wszystko co mają na stronie muszą sprowadzać , przy każdej płycie jest określony czas ile to mniej więcej może potrwać i albo się na to godzisz albo nie . Niektóre rzeczy mają już na drugi dzień , na inne trzeba sporo czekać , ja na na trzeci Grave czekam już od 20 lutego ha ha ha ha , trochę to niepoważne , ale nie biorę do bani . Czekam . Poza tym można u nich wyczaić sporo w chuj tanich płyt , trzeba tylko często tam zaglądać , bo ceny zmieniają się dosyć często . 14 kwietnia zamówiłem u nich 2 x Esoteric , ostatni i Maniacal Vale po 34 za sztukę , teraz leży to po , odpowiednio 70 i 46 . Oczywiście nie ma mowy o dopłacie , płacę tyle ile stało to w chwili zamówienia , chyba że cena poszła sporo w górę . Ale wcześniej w podobnych przypadkach nigdy nie musiałem dopłacać . Albo Doom - Rush Hour ... za 15 zł . Teraz jest po 20 zł . Na Esoteric jeszcze czekam ( czas oczekiwania do 105 dni he he he ) , Doom już mają u siebie . Fan spoko !!!
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

16-04-2013, 19:58

Pagan, jak zwykle znakomicie.
Awatar użytkownika
Deviant
w mackach Zła

16-04-2013, 20:14

atr pisze:Instant Classic git
Mam nadzieję, bo czekam na nowy Belzebong.
Awatar użytkownika
Oki
weteran forumowych bitew

16-04-2013, 20:34

Godplayer pisze:
Oni chyba nie mają swojego magazynu i wszystko co mają na stronie muszą sprowadzać , przy każdej płycie jest określony czas ile to mniej więcej może potrwać i albo się na to godzisz albo nie . Niektóre rzeczy mają już na drugi dzień , na inne trzeba sporo czekać , ja na na trzeci Grave czekam już od 20 lutego ha ha ha ha , trochę to niepoważne , ale nie biorę do bani . Czekam . Poza tym można u nich wyczaić sporo w chuj tanich płyt , trzeba tylko często tam zaglądać , bo ceny zmieniają się dosyć często . 14 kwietnia zamówiłem u nich 2 x Esoteric , ostatni i Maniacal Vale po 34 za sztukę , teraz leży to po , odpowiednio 70 i 46 . Oczywiście nie ma mowy o dopłacie , płacę tyle ile stało to w chwili zamówienia , chyba że cena poszła sporo w górę . Ale wcześniej w podobnych przypadkach nigdy nie musiałem dopłacać . Albo Doom - Rush Hour ... za 15 zł . Teraz jest po 20 zł . Na Esoteric jeszcze czekam ( czas oczekiwania do 105 dni he he he ) , Doom już mają u siebie . Fan spoko !!!
Napisali, że nie sprowadzą w terminie określonym przy płycie w dniu kiedy ją zamówiłem (po upływie tego terminu), ale tak na moje oko to po prostu za tanio wystawili i się zorientowali, że trochę zbyt tanio to będzie - brak konsekwencji. W każdym razie ja nie polecam - ten Demolition już w międzyczasie dawno mogłem z Allegro zakupić.
Awatar użytkownika
Godplayer
w mackach Zła

16-04-2013, 21:12

To nie tak . Oni nie wystawiają cen z kosmosu , tylko biorą ceny z katalogów dystrybutorów , zarówno podwyżki cen jak i obniżki to nie ich inicjatywa a po prostu reagowanie na zmiany w katalogach . Tak jak napisałem wcześniej , kilka razy cena zamówionej przeze mnie płyty szła w górę , ale NIGDY nie musiałem dopłacać . Serio . A największa zaleta tego sklepu to w chuj duży wybór i całkiem dobrze opisane wydanie . Prawie każda płyta ma kilka różnych wydań do wyboru , np. http://www.fan.pl/katalog/p90806246_meg ... ction.html No i zawsze po wysłaniu paka na drugi dzień na chacie .
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

16-04-2013, 21:19

Deviant pisze:
atr pisze:Instant Classic git
Mam nadzieję, bo czekam na nowy Belzebong.
+1

Ale wysyłka od 20 kwietnia, więc dopiero 21 napiszę, że dali dupy!
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
Oki
weteran forumowych bitew

16-04-2013, 21:21

Godplayer pisze:To nie tak . Oni nie wystawiają cen z kosmosu , tylko biorą ceny z katalogów dystrybutorów , zarówno podwyżki cen jak i obniżki to nie ich inicjatywa a po prostu reagowanie na zmiany w katalogach . Tak jak napisałem wcześniej , kilka razy cena zamówionej przeze mnie płyty szła w górę , ale NIGDY nie musiałem dopłacać . Serio . A największa zaleta tego sklepu to w chuj duży wybór i całkiem dobrze opisane wydanie . Prawie każda płyta ma kilka różnych wydań do wyboru , np. http://www.fan.pl/katalog/p90806246_meg ... ction.html No i zawsze po wysłaniu paka na drugi dzień na chacie .
To chyba nie będę z chaty wychodził, bo na moje 4 zamówienia 2 razy dali dupy - urodzony pechowiec:)
Awatar użytkownika
Godplayer
w mackach Zła

16-04-2013, 21:51

Stary , mi też parę razy nie ściągnęli jakiegoś tytułu , ostatnio dostałem od nich maila że pojawiło sie kilka sztuk Liers in Wait . No to w te pędy składam zamówienie , czekam czekam i ... chuj bombki strzelił , dostaję maila że się nie udało :D . Ale to jest do przełknięcia , najważniejsze że w jednym miejscu możesz kupić sporo różnego gówna , często w naprawdę fajnych cenach .
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

17-04-2013, 16:24

Odradzam robienie interesów z użyszkodnikiem Hell-ion (Adrian Dudek) z allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=628 ... _recvd_all . Koleś obiecywał, że płyty które licytowałem są nowe a w rzeczywistości były porysowane i pobrudzone paluchami. Napisałem do niego, że chcę odesłać mu te płyty i dostać zwrot pieniądzy. Odpisał mi tak: "prosze odeslac plyty jak do mnie wruca odsle kase".
Płyty odesłałem, ale paczka do mnie wróciła, gdyż rzekomo pan Hell-ion się wyprowadził.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Awatar użytkownika
Biały
w mackach Zła

17-04-2013, 16:45

Zamawiał ktoś coś ze strony let-the-world-burn.org, jakieś opinie?
Peebuls
w mackach Zła

17-04-2013, 17:04

Ja zamawiałem. Wszystko ok.
Awatar użytkownika
Foxhound
postuje jak opętany!

17-04-2013, 17:06

Brać w ciemno.
Awatar użytkownika
Biały
w mackach Zła

17-04-2013, 17:14

ok, dzięki
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

17-04-2013, 17:29

Dragazes pisze:Odradzam robienie interesów z użyszkodnikiem Hell-ion (Adrian Dudek) z allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=628 ... _recvd_all . Koleś obiecywał, że płyty które licytowałem są nowe a w rzeczywistości były porysowane i pobrudzone paluchami. Napisałem do niego, że chcę odesłać mu te płyty i dostać zwrot pieniądzy. Odpisał mi tak: "prosze odeslac plyty jak do mnie wruca odsle kase".
Płyty odesłałem, ale paczka do mnie wróciła, gdyż rzekomo pan Hell-ion się wyprowadził.
Tez z nim kiedys mialem problem.
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

18-04-2013, 20:16

Herne the Hunter

solidny kolega,szybka wpłata,dobry kontakt.....masterful brothers !!!!
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

19-04-2013, 19:58

http://www.arachnophobia.pl/index.php?d=promocje

Może być mocno poniżej pasa, ale zaryzykuję :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!