Amon Amarth - najlepszy album
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: najlepszy album Amon Amarth
Jedno z większych gówien jakie w życiu słyszałem. Taki jakiś zjebany Sabaton w wersji powiedzmy to żartobliwie, def metalowej. Jak takie coś ma osobny temat?! No kurwa i jeszcze tyle stron.
support music, not rumors
- Deviant
- w mackach Zła
+In Flames i Arch Enemy i mamy wielką czwórkę pozermetalu.
edit.
Jebać to,na OFFie bedzie BRUTAL TRUTH.
edit.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Chyba was posrało na rzadko.
- Rattlehead
Amon Amarth to GÓWNO i żebyś nie wiem jak mnie prosił to i tak GÓWNO będzie GÓWNEM. Rozumiesz to kurwa?! :)est pisze:Chyba was posrało na rzadko.
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Żar im z dupy leci pierwszorzędny, ale coby się nie wychylać:

jk.

jk.
-
Rattle, chciałbyś mieć brodę taka jak wokalista, co? :)
A ty Gumiak jesteś krewnym Plastka? Obaj macie takie miękkie nicki :)
A ty Gumiak jesteś krewnym Plastka? Obaj macie takie miękkie nicki :)
- Rattlehead
Nie wiem jaką ma brodę, ale gównem maczana była i to jest fakt niezaprzeczalny.est pisze:Rattle, chciałbyś mieć brodę taka jak wokalista, co? :)
- Harlequin
Łotpierdol sie od prosiaka :DGumiak pisze:Żar im z dupy leci pierwszorzędny, ale coby się nie wychylać:
jk.
-
Będąc poważnym to naprawdę ludzie przesadzają z tą alergią na takie granie, ale to było już tyle razy roztrząsane, że nie ma sensu nawet konczyć tej myśli więc ... chuj ...
-
- postuje jak opętany!
Akurat przymiotnikiem "pozerski" można spokojnie opatrzyć niejedną elokwentną wypowiedź, jaka padła tu ze strony słuchaczy prawdziwego metalu.Deviant pisze:+In Flames i Arch Enemy i mamy wielką czwórkę pozermetalu.
edit.
-
+1:)))Dopizgali sie jakby szaleju sie objadli
Ludzie przesadzają z zachwytem nad taką kapelą - zręczna promocja wytwórni, niemałe pieniądze włożone w promocję oraz sprawnie i pewnie wizualnie atrakcyjne koncerty robią swoje....Przeciętny fan metalu nie będzie grzebał w podziemu, przekonywał się do płyt DEFECATION, albo wgryzał w dokonania SUFFOCATION - lepiej posłuchać takiego death metalowego disco polo, jakie prezentuje Amon Amarthest pisze:Będąc poważnym to naprawdę ludzie przesadzają z tą alergią na takie granie, ale to było już tyle razy roztrząsane, że nie ma sensu nawet konczyć tej myśli więc ... chuj ...
- Adrian696
Maria - nie czujesz wewnetrznego fuj piszac tak o Amon Amarth?? przeciez na połkach masz setki gorszych zespołów
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Deviant
- w mackach Zła
Masz rację,miałem napisać "pseudometalu"Aegir pisze:Akurat przymiotnikiem "pozerski" można spokojnie opatrzyć niejedną elokwentną wypowiedź, jaka padła tu ze strony słuchaczy prawdziwego metalu.Deviant pisze:+In Flames i Arch Enemy i mamy wielką czwórkę pozermetalu.
edit.
- Bezdech
Poprawiłeś mi humor, napisz coś jeszcze o tym podziemnym Suffocation. Ja znam tylko tych, którzy występują w telewizyjnych reklamach, a ich dokonania są kaleczone przez tysiące gówniarzy, którzy marzą o graniu najbrutaniejszego brutalnego trigermetalu na świecie.Maria Konopnicka pisze:Ludzie przesadzają z zachwytem nad taką kapelą - zręczna promocja wytwórni, niemałe pieniądze włożone w promocję oraz sprawnie i pewnie wizualnie atrakcyjne koncerty robią swoje....Przeciętny fan metalu nie będzie grzebał w podziemu, przekonywał się do płyt DEFECATION, albo wgryzał w dokonania SUFFOCATION - lepiej posłuchać takiego death metalowego disco polo, jakie prezentuje Amon Amarthest pisze:Będąc poważnym to naprawdę ludzie przesadzają z tą alergią na takie granie, ale to było już tyle razy roztrząsane, że nie ma sensu nawet konczyć tej myśli więc ... chuj ...
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
- Zenek
Idealny zespół dla nastoletnich metalowców, którzy za w porywach 5 lat będą słuchać Rihanny i zarzekać się, ze wyrośli z tej infantylnej muzyki.

- Morph
- Kontakt:
Co jest złego w słuchaniu Rihanny???!?!??!?!??!?!
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Bezdech
Wszystko, to poziom Depesz Mode przecież.
They told them not to fear, they couldn't be prepared