A co znaczy gorsza kapela? Ta, która Ci się mniej podoba? W ostatnich latach dokonałem pewnej segregacji i nie mam na półkach niczego zbędnego - z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że nie mam nic gorszego od Amon Amarth. Zresztą, niewiele gorszych rzeczy w ogóle przychodzi mi do głowy, jeśli mówimy o szeroko pojętym metalu....Adrian696 pisze:Maria - nie czujesz wewnetrznego fuj piszac tak o Amon Amarth?? przeciez na połkach masz setki gorszych zespołów
Amon Amarth - najlepszy album
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: najlepszy album Amon Amarth
Pomyśl chwilę jak już przeczytasz - wymieniłem kilka rzeczy, których moim zdaniem nie będę robić przeciętni fani metalu i oddzieliłem je przecinkami. Nigdzie nie napisałem, że Suffocation to zespół podziemy. Jakbym napisał, że lubię kuchnię włoską, golonkę i schabowego to też byś stwierdził, że uznałem schaboszczaka za danie kuchni włoskiej? Kurwa! Gdzie wy do szkół chodzicie? Nie macie na lekcjach ćwiczeń z opowiadania czytanek, które czytacie? To naprawdę rozwija. :)Bezdech pisze: Poprawiłeś mi humor, napisz coś jeszcze o tym podziemnym Suffocation. Ja znam tylko tych, którzy występują w telewizyjnych reklamach, a ich dokonania są kaleczone przez tysiące gówniarzy, którzy marzą o graniu najbrutaniejszego brutalnego trigermetalu na świecie.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Przeczytaj może co napisałeś, to zobaczysz, że trochę dwuznacznie to wyszło. Jeśli to miałeś na myśli, nie czepiam się. I spokój.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Przeciętny fan metalu nie będzie grzebał w podziemu, przekonywał się do płyt DEFECATION, albo wgryzał w dokonania SUFFOCATION.
Przeciętny ogrodnik nie będzie uprawiał cytrusów, hodował kaktusów, albo wgryzał się w uprawę pieczarek.
Ty z tego zdania zrozumiałeś, że pieczarki to cytrusy :) Proponuję więcej pracy z tekstem - to przerażające jak bardzo ludzie nie rozumieją tego co czytają :)
Przeciętny ogrodnik nie będzie uprawiał cytrusów, hodował kaktusów, albo wgryzał się w uprawę pieczarek.
Ty z tego zdania zrozumiałeś, że pieczarki to cytrusy :) Proponuję więcej pracy z tekstem - to przerażające jak bardzo ludzie nie rozumieją tego co czytają :)
- Clochard
Najlepszy album AA:
Droga bez powrotu i składanka To Survive for Victory.
Droga bez powrotu i składanka To Survive for Victory.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
skrajnie chujowy zespol, to wie kazdy, ale pamietam ze swego czasu mial tu pewne grono fanow :).
this is a land of wolves now
-
- mistrz forumowej ceremonii
Amon Amarth gra metal poniżej pasa. Trzeba ich usunąć.
- Riven
- Kontakt:
- Bezdech
Przeciętny ogrodnik nie będzie zgłębiał sposobów uprawy cytrusów, przekonywał się do hodowli pomarańczy, albo wgryzał w uprawę grejpfrutów.Maria Konopnicka pisze:Przeciętny fan metalu nie będzie grzebał w podziemu, przekonywał się do płyt DEFECATION, albo wgryzał w dokonania SUFFOCATION.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
- Self
- rasowy masterfulowicz
Poniżej pasa na szubienicę? Ech, aż tyle złego Ci zrobili?Riven pisze:na szubienice!
- Riven
- Kontakt:
lg petrov wystapil w ich teledysku co lamie mi serce :)
this is a land of wolves now
-
LG wie co dobre. W końcu jest z Korei.
-
- postuje jak opętany!
Nie no... to jest chyba wiadoma sprawa.Riven pisze:skrajnie chujowy zespol, to wie kazdy
Temat rozwija się w najlepsze, więc pewnie fani AA nadal tutaj są : ) Nadal nie rozumiem, dlaczego zespół wywołuje tutaj takie silne alergiczne reakcje. Nie mam pojęcia, co takiego złego, wieśniackiego, płytkiego, jest np. w takich kawałkach z płyty "With Oden On Our Side" jak "Asator", "Runes To My Memory", czy utworze tytułowym. Przecież tam nie ma jakichś niewypowiedzianie mdłych, podłych melodii. Owszem, surowizny również się tu nie uświadczy, ale gdzie tu jakaś taniocha? Jarmarkiem pachnie raczej na pierwszych płytach Thyrfing, na krążkach Falkenbach, u Einherjer (podaję te nazwy z racji tych samych inspiracji obecnych w ich muzyce).Riven pisze:ale pamietam ze swego czasu mial tu pewne grono fanow :).
-
- postuje jak opętany!
Sam jego udział w kawałku oceniam raczej pozytywnie, choć jego wokale wiele tam nie wniosły. Co do samego teledysku - Hegg i Lasz Joran zrobiliby lepsze wrażenie, gdyby ich tam nie było :) Albo gdyby chociaż nie wymachiwali tyle tymi rękami i nie napinali się. Chociaż obaj są i tak tylko płotkami przy gościu dzierżącym ten dmuchany młot (na końcu teledysku) :)Riven pisze:lg petrov wystapil w ich teledysku co lamie mi serce :)
Zdanie trochę bez sensu, bo to co jest po przecinku niczego już nie wnosi :)Bezdech pisze: Przeciętny ogrodnik nie będzie zgłębiał sposobów uprawy cytrusów, przekonywał się do hodowli pomarańczy, albo wgryzał w uprawę grejpfrutów.
- Block69
- zahartowany metalizator
Widziałem ich raz przy okazji jakiegoś festu i podobał mi się ich występ. Dobra muza na koncerty. Pełna profeska i z jajem. Z płyt nie słucham, ale syfem czy gównem nigdy bym ich nie nazwał.
PENIS METAL
- Skaut
kiedyś chyba na Metalmanii grali i było bardzo średnio, oprócz wspomnianego wcześniej "Death In Fire", przy którym cała gawiedź poszła w tany.Block69 pisze:Widziałem ich raz przy okazji jakiegoś festu i podobał mi się ich występ. Dobra muza na koncerty. Pełna profeska i z jajem. Z płyt nie słucham, ale syfem czy gównem nigdy bym ich nie nazwał.
Coś tam było! Człowiek!
-
Death in Fire to taki deathmetalowy smells like teen spirit :)
- Clochard
Musisz wszędzie te swoje anarchistyczne upodobania wrzucać?