SODOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: SODOM
Teledysk straszna amatorszczyzna, ale kawałek zajebisty - nie pamiętam już kiedy Sodom brzmiał tak ponuro i złowrogo...Kurt pisze:Teledysk do nowego utworu.
- Dragazes
- w mackach Zła
SODOM zakupiony!
Słucham właśnie sobie pierwszy raz i nie porwało mnie aż do 3 utworu, ten to jest kurrrrrrwa zajebisty.
Słucham właśnie sobie pierwszy raz i nie porwało mnie aż do 3 utworu, ten to jest kurrrrrrwa zajebisty.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
No przecie już od samego My final bullet jest postrach i pożoga!
support music, not rumors
- Rattlehead
- Dragazes
- w mackach Zła
Leci po raz drugi. Jest zdecydowanie lepiej niż za pierwszym razem. Waterboarding niszczy planety, to musi być utwór grany na koncertach.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Rattlehead
Co to jest ten Waterboarding bo nie znam ja. Daj namiar, a wsiadam zaraz we fiata 125p kombi i jadę docelowo.
support music, not rumors
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii