Cover w formie bonus tracka? Jestem za.Morph pisze:Too Extreme...SCREAMBLOODYGORE pisze: 03. SHE IS A FUNERAL
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: AUTOPSY
- Kosturr
- zaczyna szaleć
nie no drugiego dna sądzę, że nie ma się co doszukiwać :DNerwowy pisze:Zaraz będzie, że to celowo tak ma być. Może i coś w tym jest...Kosturr pisze:raczej jak plakat horroru klasy B, ja uwielbiam taką stylistykę :DMaria Konopnicka pisze:Okładka jak u czwartoligowej gore grind death metalowej załogi z Meksyku :)
- lucass
- weteran forumowych bitew
Widzisz Grzegorz to samo miał,em własnie napisacgelO pisze:Mnie się okładka podoba, troszkę w stylu Holocausto...
LEGALISE DRUGS & MURDER
-
535
To będzie mój ulubiony utwór z tej płyty.SCREAMBLOODYGORE pisze: 05. WHEN HAMMER MEETS BONE
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
hehe, dokładnie ten sam utwór spodobał mnie się od pierwszego wejrzenia.
support music, not rumors
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Dłużej śpię, żeby czas do 24 czerwca mijał mi szybciej. Nie mogę się doczekać tej płyty. Na horyzoncie nie ma nowych albumów MORBID ANGEL i CANNIBAL CORPSE więc wygląda na to, że The Headless Ritaul będzie death metalową premierą roku.
I AM MORBID
-
535
Mistrz! Temat uważam za wyczerpany.Mort pisze: Na horyzoncie nie ma nowych albumów MORBID ANGEL i CANNIBAL CORPSE więc wygląda na to, że The Headless Ritaul będzie death metalową premierą roku.
- Headcrab
- Kontakt:
Naprawdę nie ma żadnych poważnych konkurentów? Co się dzieje z tą muzyką? Całe szczęście że mam kupę zaległości, inaczej wynudziłbym się przez ten rok.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
535
Zaległości to podstawa. Ze swej strony proponuję pierdolone ACTS OF THE UNSPEAKABLE.Headcrab pisze:Naprawdę nie ma żadnych poważnych konkurentów? Co się dzieje z tą muzyką? Całe szczęście że mam kupę zaległości, inaczej wynudziłbym się przez ten rok.
-
SCREAMBLOODYGORE
jedyny konkurent dla Kalifornijczyków to Angole z BT... reszta odpada w przedbiegach...
- Headcrab
- Kontakt:
Aż takich zaległości niestety nie mam.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
535
Jeszcze Laura trzyma gardę. Reszta, faktycznie może wypierdalać. To jest metal, a nie obieranie kartofli na zapleczu marketu budowlanego.SCREAMBLOODYGORE pisze:jedyny konkurent dla Kalifornijczyków to Angole z BT... reszta odpada w przedbiegach...
-
shitfun
+1535 pisze:ACTS OF THE UNSPEAKABLE.
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
-
Maria Konopnicka
Ja od wczoraj natomiast rozpocząłem odświeżanie BRUTAL TRUTH ! Piękna sprawa :)535 pisze:Zaległości to podstawa. Ze swej strony proponuję pierdolone ACTS OF THE UNSPEAKABLE.Headcrab pisze:Naprawdę nie ma żadnych poważnych konkurentów? Co się dzieje z tą muzyką? Całe szczęście że mam kupę zaległości, inaczej wynudziłbym się przez ten rok.
-
byrgh
nie przesadzaj, ta płyta cieszy się duzą sympątią :)535 pisze:Zaległości to podstawa. Ze swej strony proponuję pierdolone ACTS OF THE UNSPEAKABLE.Headcrab pisze:Naprawdę nie ma żadnych poważnych konkurentów? Co się dzieje z tą muzyką? Całe szczęście że mam kupę zaległości, inaczej wynudziłbym się przez ten rok.
-
Maria Konopnicka
Jak widzę w temacie o AUTOPSY wpis gościa z awatarem Depeche Mode to czuję tak jakbym spotkał murzyna na zebraniu Ku Klux Klanu :) Porobiło się na tym świecie...
-
byrgh
zamiast pisać o Autopsy, wpierw byś może którykolwiek odfoliował :)
-
Maria Konopnicka
Nie ma co się śmiać, wczoraj grzebiąc na półce natknąłem się wciąż zafoliowaną reedycję "Mental Funeral" z bonusowym dvd. Nawet mam pod ręką i planuję dziś w nocy zobaczyć sobie te dwa koncerty, które się na tym dvd znajdują :)byrgh pisze:zamiast pisać o Autopsy, wpierw byś może którykolwiek odfoliował :)
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
Nieśmiało przypominam o Immolation.Mort pisze:Dłużej śpię, żeby czas do 24 czerwca mijał mi szybciej. Nie mogę się doczekać tej płyty. Na horyzoncie nie ma nowych albumów MORBID ANGEL i CANNIBAL CORPSE więc wygląda na to, że The Headless Ritaul będzie death metalową premierą roku.
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Śmiało przypominam, że Autopsy samą produkcją zabije "plastiki" Immolation. Już bardziej niż na Immolation czekam na nowe Deceased, Broken Hope, Nausea, Entombed i Armagedon, co nie zmienia faktu, że Autopsy ma pozycję lidera z urzędu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.