Tak jest, i ich przekonuj i z nimi dyskutuj, a nie z szurem. To tylko nadaje mu znaczenia.
Inaczej masz sytuacje jak PiS kontra PO. Obrzucają się gównem od lat i co z tego? Nic z tego nie wynika.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Tak jest, i ich przekonuj i z nimi dyskutuj, a nie z szurem. To tylko nadaje mu znaczenia.
Niemniej podejście olejmy tego kolesia, to wariat co pierdoli głupoty i nie warto się nim przejmować, sporo razy w historii ludzkości się zemściło
Otóż to.
Chyba się nie zrozumieliśmy. Napisałem zeby edukować innych, że on piedoli glupoty. Natomiast z nim samym szermierka nie ma sensu bo:
Sama postać Jaruzelskiego jest ciekawa. Gdy wrócił z ZSRR już po wojnie, jego matka go nie poznała. Mówiła - to jest mój syn. To samo przed śmiercią - nie chciała, żeby ten człowiek był na jej pogrzebie. Dodatkowy smaczek to fakt, że Jaruzelski za młodu był osobą bardzo religijną, uczęszczał do gimnazjum prowadzonego przez zakon marianów, rozważał też wstąpienie do zakonu. Kto wrócił ze Wschodu - wiadomo.maciek z klanu pisze: ↑06-02-2021, 06:54Trochę ten temat jest pociągnięty na YT na kanale Jaruzelskiej w odcinku z Korwinem, albo Braunem.mistrzsardu pisze: ↑05-02-2021, 22:59Grubo, tego nie słyszałem.
Są gdzieś dostępne jakiekolwiek informacje na temat spotkania Jaruzelki - Rockefeller z 1985roku? Serio pytam.
Podobno przed zeslaniem doskonale mowil po lacinie, po powrocie juz ani slowa nie znal. No i dostal order lenina, ktory tylko rosjanie mogli dostac
która powinna zostać urzędowym językiem Unii Europejskiej.
No jego siostra tez miala watpliwosci
Matka kolegi z pracy, kobieta pod 90 była z rodziną w jednym baraku z Jaruzelskim w ZSRR. Przedstawiłem koledze teorie na temat Jaruzelskiego. Miał zapytać matkę czy coś będzie w stanie dodać do tematu. Faktem jest, że kobieta ma bardzo dobrą emeryturę z racji deportacji :)Nie wiem czy to jest nagminne w przypadku zesłańców czy też z racji towarzystwa, państwo łaskawym okiem na nią spojrzało. Jak się okazuje świat jest mały, Jeśli coś sensownego usłyszę dam znać.
Za deportację jest dodatek do emerytury, nawet, jeżeli byli wtedy dziećmi, to się liczy.mistrzsardu pisze: ↑06-02-2021, 21:42Matka kolegi z pracy, kobieta pod 90 była z rodziną w jednym baraku z Jaruzelskim w ZSRR. Przedstawiłem koledze teorie na temat Jaruzelskiego. Miał zapytać matkę czy coś będzie w stanie dodać do tematu. Faktem jest, że kobieta ma bardzo dobrą emeryturę z racji deportacji :)Nie wiem czy to jest nagminne w przypadku zesłańców czy też z racji towarzystwa, państwo łaskawym okiem na nią spojrzało. Jak się okazuje świat jest mały, Jeśli coś sensownego usłyszę dam znać.
Kwaśniewski ruchał ?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Coś kiedyś było o Anastazji P., nawet jest książka Pamiętniki Anastazji P., jak się podobno kręciła w domu poselskim, a Kwaśniewski, Oleksy i Niesiołowski ją najwięcej obracali.
Jurny Stefan czy jakoś tak..nie tylko owadami się interesował.