INFERNAL COIL (Idaho, USA)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: INFERNAL COIL (Idaho, USA)
Przeleciałem sobie temat i dowiedziałem się o zaletach słuchania na słuchawkach. No cóż. Nie będę dyskutował. Z tym, że ja nie muszę się chować wstydliwie pod kocem. Mogę sobie przypierdolić z betoniary na pełnej kurwie w wybranym przez siebie terminie o dowolnej godzinie, a co najważniejsze bez żadnych konsekwencji i efektów ubocznych. To fantastyczne uczucie. Co do nowej jakości. Dla mnie takową jest wiadoma formacja, tutaj słyszę głównie prężenie maskli oraz kupę hałasu. Czuję się jak w 1992 na polu namiotowym w Dziwnowie, gdy katowałem składak Seraphic Decay... i ujawnienie formacji Minch, ale mogę się mylić.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Nie pierdol, poczuj lepiej klimat tej muzy.535 pisze:Przeleciałem sobie temat i dowiedziałem się o zaletach słuchania na słuchawkach. No cóż. Nie będę dyskutował. Z tym, że ja nie muszę się chować wstydliwie pod kocem. Mogę sobie przypierdolić z betoniary na pełnej kurwie w wybranym przez siebie terminie o dowolnej godzinie, a co najważniejsze bez żadnych konsekwencji i efektów ubocznych. To fantastyczne uczucie. Co do nowej jakości. Dla mnie takową jest wiadoma formacja, tutaj słyszę głównie prężenie maskli oraz kupę hałasu. Czuję się jak w 1992 na polu namiotowym w Dziwnowie, gdy katowałem składak Seraphic Decay... i ujawnienie formacji Minch, ale mogę się mylić.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Podobno lewaki
- dzik
- zahartowany metalizator