Christ Illusion vs World Painted Blood

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"

Która płyta lepsza?

Christ Illusion
37
39%
World Painted Blood
59
61%

Liczba głosów: 96
mad
weteran forumowych bitew

Re: Christ Illusion vs World Painted Blood

31-05-2011, 20:17

Cieszy mnie, że wynik głosowania nie jest jednostronny. Mimo że partia wyznaczyła jedynie słuszny kierunek dla ludu pracującego miast i wsi, ten postanowił myśleć samodzielnie ;)
[V]
mistrz forumowej ceremonii

31-05-2011, 20:28

Co raczej rzadko się zdarza. ;D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

31-05-2011, 20:29

streetcleaner pisze:
Castor pisze:
streetcleaner pisze:ja mam 17 ;(
ja mam 16 :( Nawet jakbyśmy połączyli swe siły, nic by to nie dało;)
Ale Ty za to masz wszystko INFERNAL WAR, myślę że Adrian doceni ten fakt...
Co ma piernik do wiatraka? :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

31-05-2011, 20:30

e tam, tak jest najczesciej, takie spostrzezenia nasuwaja sie tylko tym dzialaczom partyjnym, ktorych programu lud nie chce realizowac :)
this is a land of wolves now
535

31-05-2011, 21:05

Przy całym szacunku, stwierdzam, że megalomania uderza Wam ("Starszyźnie") mocno do głów:)
Awatar użytkownika
H-K44
weteran forumowych bitew

31-05-2011, 21:06

Głos na "World Painted Blood". Bo jest lepsze. Po prostu.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
Raf
w mackach Zła

31-05-2011, 21:16

Conflagrator pisze:
IRONMIL pisze: na Christ Illusion bardzo chcieli znów grać jak stary dobry Slayer
Jak dla mnie to płyta jest idealnym połączaniem starszego Slayer z tym nowoczesnym ciężarem, który można znaleźć na DIM i GHUA.
Mądrego to i miło poczytać. ;)
Adrian696 pisze:
Raf pisze:Ciekawy jestem, na który album oddał głos kolega Adrian696, chyba że coś przeoczyłem ;)
Nie przeoczyłeś - jestem w mniejszości, ale nie chciało mi się uzasadniać. :D
Poza tym, staram się nie denerwować, więc unikam polemiki w tym temacie. ;)
Nie no, spoko, właśnie tak stawiałem. ;)
[V] pisze:
mad pisze:Cieszy mnie, że wynik głosowania nie jest jednostronny. Mimo że partia wyznaczyła jedynie słuszny kierunek dla ludu pracującego miast i wsi, ten postanowił myśleć samodzielnie ;)
Co raczej rzadko sie zdarza. ;D
Ale poprzedza rewolucję, która zwykle kończy się obaleniem dotychczasowej władzy. ;)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

31-05-2011, 21:23

chyba Trocak jeszcze sie nie wypowiadał, wiec nie wiadomo kto po jakiej stronie barykady, ale dla wielu to bardzo wazne ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
antek_cryst
postuje jak opętany!

31-05-2011, 21:26

Zdecydowanie WPB. Najbardziej lubię slayera punkowego, napierdalającego na złamanie karku a tego typu petard więcej jest na WPB
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Awatar użytkownika
Frosthark
rozkręca się

31-05-2011, 21:30

A ja na obie płyty mam wyjebane. Obie mi tak samo nie pochodzą i już. Właściwie, jak dla mnie to ich najsłabsze płyty w dyskografii.

Dziękuję, do widzienia.
Awatar użytkownika
Triceratops

31-05-2011, 21:31

Drone pisze:Szacuję, że ok. 1/3 głosów oddana na CI to w rzeczywistości głosy oddane przeciwko mojej skromnej osobie przez jakichś cichych wielbicieli Tricokompleksa, ewentualnie przez nieudaczników z Polski C, którym wadzi moja światowość i erudycja ;)
Nie sadze, zebym mial tak liczny fanklub, bo tez nigdy o niego nie zabiegalem, a ty za to jestes mistrzem wazeliniarstwa, lizusostwa i wlazidupstwa, wiec z kolei moze twoja suburbianska aparycja sprzedawcy warzyw z podwarszawskiej prowincji zawazyla na wyniku glosowania :)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
koreaniec
w mackach Zła

31-05-2011, 21:36

warzywa ostatnio słabo idą
Lefthandpathyoga
Awatar użytkownika
Triceratops

31-05-2011, 21:37

moze wszyscy sie boja ze bedzie ogorki wciskal jak ktos nie zaglosuje na plyte slabsza?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

31-05-2011, 21:38

burak wciska ogórki?? ostro ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
535

31-05-2011, 21:47

Triceratops pisze:moze wszyscy sie boja ze bedzie ogorki wciskal jak ktos nie zaglosuje na plyte slabsza?
Co prawda głosując Na Christ Illusion zostałem zaliczony do "Twojej" grupy, ale zastanawia mnie eksploatowanie wątku "sprzedawcy warzyw". Weź napisz , czym Ty się zajmujesz to coś "fajnego" wymyślę ,żeby Ci też było miło przez parę dni:)), albo choć wytłumacz czym Ci warzywa zawiniły:)
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

31-05-2011, 21:50

Drone pisze: Znowu mi przypisujesz swoją psychologię prowincjusza. Doprawdy zabawne. Cały czas przekonujesz wszystkich, że DURAN DURAN > BLASPHEMY
to akurat nie przejdzie.
Drone pisze:Jaką masz tablicę rejestracyjną? LBL?
tablice rejestracyjne LBL to kult.
Drone pisze: Umiesz przejechać przez skrzyżowanie z torami tramwajowymi, czy mam cię znowu opierdolić, jak zablokujesz ruch?
tylko jakiś skończony chuj albo kretyn mógł wymyślić, żeby spierdolić jakieś miasto torami tramwajowymi.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
mad
weteran forumowych bitew

31-05-2011, 21:54

Frosthark pisze:A ja na obie płyty mam wyjebane. Obie mi tak samo nie pochodzą i już. Właściwie, jak dla mnie to ich najsłabsze płyty w dyskografii.

Dziękuję, do widzienia.
Podwójny wpierdol po obu stronach barykady. Takim to najgorzej.
Awatar użytkownika
Triceratops

31-05-2011, 21:57

Drone pisze:
Triceratops pisze:
Drone pisze:Szacuję, że ok. 1/3 głosów oddana na CI to w rzeczywistości głosy oddane przeciwko mojej skromnej osobie przez jakichś cichych wielbicieli Tricokompleksa, ewentualnie przez nieudaczników z Polski C, którym wadzi moja światowość i erudycja ;)
Nie sadze, zebym mial tak liczny fanklub, bo tez nigdy o niego nie zabiegalem, a ty za to jestes mistrzem wazeliniarstwa, lizusostwa i wlazidupstwa, wiec z kolei moze twoja suburbianska aparycja sprzedawcy warzyw z podwarszawskiej prowincji zawazyla na wyniku glosowania :)
Znowu mi przypisujesz swoją psychologię prowincjusza. Doprawdy zabawne. Cały czas przekonujesz wszystkich, że DURAN DURAN > BLASPHEMY, a przecież nawet dziecko w przedszkolu wie, że to tylko rojenia napinaczy z małych mieścin. Jaką masz tablicę rejestracyjną? LBL? Umiesz przejechać przez skrzyżowanie z torami tramwajowymi, czy mam cię znowu opierdolić, jak zablokujesz ruch?
Hehe widze podwarszawskowiejski macku, ze juz nie rozmawiasz o plycie a jedynie zaczynasz swoje rojenia, kompleksy i obsesje, ktore niewiele maja wspolnego z rzeczywistoscia :) Jak zwykle kiedy konczy sie repertuar argumentow to zaczynasz bredzic klaunie :)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

31-05-2011, 21:58

Drone pisze: Jeszcze raz zapytam: czy Tricodupex napisał kiedyś choć jeden rozsądny post o muzyce metalowej?
tak się składa, że napisał :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Triceratops

31-05-2011, 22:04

Drone pisze:zakompleksione ple ple ple
no poplacz sie jeszcze ciotko :)
Drone pisze: Jeszcze raz zapytam: czy Tricodupex napisał kiedyś choć jeden rozsądny post o muzyce metalowej? O jakiejś ekstremie? Jakie są jego poglądy na temat BLASPHEMY, PROTECTOR czy SODOM? A jakie na temat QUEEN czy DURAN DURAN?
Otoz rozmawiam o tym o czym mam ochote ale niekoniecznie za wszelka cene, nie robie z siebei alfy i omegi i nie pisze tytulow utworow Slayera, ktore nie istnieja :D.
woodpecker from space
ODPOWIEDZ