Wrekmeister Harmonies, 11-13.05, Poz/Waw/Sopot
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Wrekmeister Harmonies, 11-13.05, Poz/Waw/Sopot
Te miejsca w Sopocie naprawdę były numerowane? Też dowiedziałem się o tym koncercie w ostatnim momencie i widziałem miejscówki tylko gdzieś po bokach więc dalismy sobie spokój. ;)
- Lukass
- zahartowany metalizator
Tak, naprawdę były numerowane. Normalny, mały teatr. Też miałem miejsce z boku, ale jak kupowałem bilety, to było ich jeszcze ponad 30, a tuż przed koncertem widzieliśmy na laptopie plan sali i było może z 10 miejscówek z tyłu.RippingHeadache pisze:Te miejsca w Sopocie naprawdę były numerowane? Też dowiedziałem się o tym koncercie w ostatnim momencie i widziałem miejscówki tylko gdzieś po bokach więc dalismy sobie spokój. ;)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- weteran forumowych bitew
Dzięx za info. Polubię profil, może coś sensownego tam jeszcze zagra i wyłapię bilety na środek sali. ;)
- Lukass
- zahartowany metalizator
Ja też zacznę śledzić, bo gdyby brat przypadkiem w gazecie nie zobaczył zapowiedzi, to byśmy ominęli, i bym się mocno wkurwił. Ostatnio grało tam jeszcze Father Murphy (ten duet, co z Jarboe jeździł trasę), no ale bez Jarboe to nie byli dla mnie aż tak interesujący, żeby się wybrać. Widać, że czasami dziwne klimaty będą robić.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
W Warszawie pewnie zagrali też krótko ze względu na to, że zaczęli później niż przewidywano, a ze względu na miejscówkę (cisza nocna) koncerty powinny się kończyć w okolicach 22. Trochę szkoda, ale i tak było bdb.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.