Jasne, każdy wg swojego widzimisię. Niemniej to już brzmi na pełnej kurwie i do tego zmierzam. Teraz będzie chodził fajnie basik, gitary będą podstrojone, bębny mięsiste itd, ale to już bedzie tylko fajnie wyprodukowany metal a nie anarchia.Sgt. Barnes pisze: ↑15-04-2023, 16:24Ja wszystko verstehen, bo ta nieporadność ma swój urok, tyle, że ja jestem ciekaw jak to zabrzmi na pełnej kurwie, z bardziej profesjonalnym sznytem. I tylko tyle. Sam jestem przeciwnikiem robienia takich rzeczy starociom, ale tym razem robię wyjątek.
SEPULTURA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re: SEPULTURA
- DST
- rasowy masterfulowicz
Hailsa! Ja dzisiaj browarek i z dziewczyną słucham Lany Del Rey jak pedał jakiś, ale MV już leciało na słuchawkach.[V] pisze: ↑15-04-2023, 18:00Przepiękny post. Zasługuje na wyróżnienie. ETERNAL HAILS. Aż se poleje rudej i będę napierał z morbid visions.DST pisze: ↑15-04-2023, 15:33Zajebista są te materiały właśnie, czuję się jakbym na salce prób z nimi siedział jak N-A-K-U-R-W-I-A-J-Ą w pocie czoła jak wariaty. To nic, że gitary nie stroją i Igor nie umie grać na podwójnej stopie tylko walczy o przetrwanie. Jest tam pierwotna, prymitywna agresja.Sgt. Barnes pisze: ↑15-04-2023, 12:35Bez przesady. Ja akurat chętnie posłucham tych dwóch albumów w nowej oprawie dźwiękowej, bo, nie oszukujmy się, pierwotny materiał brzmi tak amatorsko że aż żal. Ale pomysł ewentualnej kontynuacji tego procederu na innych albumach to byłby skandal, bo tam niczego pod tym względem nie brakuje.
Młodsze pokolenie (to nie osobisty przytyk) pewnie tego nie klei i będzie się cieszyć.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Jak nowa Sepa grała te stare vomity na koncertach (Troops of Doom, Necromancer, Antichrist - jako Anticop xDD) to wychodziło to raczej marnie. Już chyba wolę posłuchać co teraz poczynia sobie Jairo Guedez ze swoim The Troops of Doom, gdzie tworzy materiał zbliżony właśnie do tych pradziejów Sepultury, wykonując także stare numery z tego okresu. Może pozazdrościli koledze po fachu, bo projekt ten został całkiem dobrze przyjęty. Posłuchać posłucham z ciekawości, ale oczekiwań nie mam żadnych. Okładki za to przemalowane cudownie.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- dzik
- zahartowany metalizator
- immortal69
- postuje jak opętany!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co do pomysłu nagrania ponownie Schizophrenii czy Beneath the remains - chyba nawet Max nie jest tak głupi by porwać sie na cos takiego. Rozumiem, że może mieć kolejną trasę i grać te płyty w całości o ile jeszcze jest w stanie, ma do nich prawa autorskie więc chyba na tym poprzestanie. A gdyby jednak wpadł na tak głupi pomysł, to mam nadzieję że wtopi w to w chuj kasy i okaże sie to porażką.
-
- weteran forumowych bitew
Sepultura na Materiafest w Szczecinku.
-
- postuje jak opętany!
Niech robi co chce, jego muzyka, jego pomysły jego decyzja. Nie trzeba tego słuchać, znając oryginały i tyle w temacie. A jak na tym miałby zarobić, to czemu nie? Ani mnie to nie ziębi ani nie grzeje. Swoje zrobił lata temu i mnie to wystarczy, nie trzeba śledzić tego co obecnie gra i wydaje, ani tym bardziej tego kupowaćNasum pisze: ↑16-04-2023, 18:30Co do pomysłu nagrania ponownie Schizophrenii czy Beneath the remains - chyba nawet Max nie jest tak głupi by porwać sie na cos takiego. Rozumiem, że może mieć kolejną trasę i grać te płyty w całości o ile jeszcze jest w stanie, ma do nich prawa autorskie więc chyba na tym poprzestanie. A gdyby jednak wpadł na tak głupi pomysł, to mam nadzieję że wtopi w to w chuj kasy i okaże sie to porażką.

-
Niech nagra drugi raz płyty, które Sepultura wypuściła bez niego. Szczerze im wszystkim tego życzę.Nasum pisze: ↑16-04-2023, 18:30Co do pomysłu nagrania ponownie Schizophrenii czy Beneath the remains - chyba nawet Max nie jest tak głupi by porwać sie na cos takiego. Rozumiem, że może mieć kolejną trasę i grać te płyty w całości o ile jeszcze jest w stanie, ma do nich prawa autorskie więc chyba na tym poprzestanie. A gdyby jednak wpadł na tak głupi pomysł, to mam nadzieję że wtopi w to w chuj kasy i okaże sie to porażką.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Taaaa... a Sepultura niech nagra płyty Soulfly
to by było....

- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
No i całkiem udane to to. Wiadomo, że wokal już nie ten, ale brzmi to mięsiscie z jajami.
- Żułek
no nawet nawet to jest, zaciekawiło mnie 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- trup
A nie mówiłem żeby poczekać? 

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Max męczybuła, nawet jak zrobi coś na łał to jest to takie łał na 20 sekund zmieniające się w ziew. Nie ma sensu tego słuchać.
-
- postuje jak opętany!
Wygląda na to, że została naniesiona delikatna zmiana na okładce - logo jest lekko podwyższone i dodane poniżej "Conspiracy". Czyli oba albuumy wyjdą pod logiem Cavalera Conspiracy.
-
Nie lubię płyt z coverami, ale może jest szansa na fajne koncerty.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Widziałem już pre ordery.
- Żułek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Żułek