Brutal Assault XX

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Raagoon
weteran forumowych bitew

Re: Brutal Assault XX

12-08-2015, 22:39

Oczywiście! Smakowałem to cudo codziennie :)
Awatar użytkownika
Dipsychia
rozkręca się

13-08-2015, 02:24

Raagoon pisze:Tak naprędce
W całości:
Asphyx Enslaved Bloodbath Cannibal Corpse Primordial Napalm Death Death DTA Godflesh Marduk Sólstafir At The Gates Esoteric Winterfylleth Demilich Rome Dead Congregation Cult Of Fire Melechesh Ad Nauseam Triptykon Mayhem Svartidauði dwa razy

częściowo:
Arcturus, Brujeria, Candlemass, Cryptopsy, Einherjer, Agalloch, Sarke, Anaal Nathrakh, Katatonia Dødheimsgard
No proszę, prawie taki sam zestaw jak wyżej ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Raagoon
weteran forumowych bitew

13-08-2015, 07:29

To nie przypadek ;)
Ale nieobecności na przynajmniej dziesięciu koncertach bardzo żałuję.
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-08-2015, 20:42

" onclick="window.open(this.href);return false;

No tak, ale to psioczenie na Woodstock jest modne wsrod brudasow...

bonus: przylapany 535 przed koncertem Arcturus prezy swoje cialo
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
535

16-08-2015, 15:27

Jestem winien małą relację. Więc było tak. Przyjechałem i wypiłem piwo, potem znowu piwo i jeszcze cztery. Następnie poszedłem na piwo, i tam już zostałem by znowu pić.Najsłabszy koncert z oczekiwanych? Zdecydowanie Mayhem. Nie rozumiem potrzeby bycia kultowym coverbandem. Po co nagrywać płyty, by potem jechać standardami pod publiczkę... Bez komentarza, a raczej chuj wam w zadki..To był mój ostatni koncert tej kapeli. Czas trwania wystąpienia DHG to jawna kpina, biorąc pod uwagę, że grali o takiej porze i nikt im na plecach nie siedział...ale i tak było warto. Doskonały Godflesh...Justyna i przyjaciel przejechali po łbach publiki walcem drogowym i jakże zabawnie zabrzmiała cieniutka odpowiedź publiki na napompowane do granic możliwości "Panzer Division......Marduk - odpowiedziały jakieś laski pod sceną...a ja słysząc wysypywane workami kartofle, musiałem udać się na piwo. Piwo rano, piwo w nocy, piwo w południe. Festiwal piwa......Wspaniały Candlemass z potężnym brzmieniem i wokalem, który spokojnie wytrzymał ciśnienie. Bardzo dobre Arcturus, Enslaved, Primordial, potężny Dead Congregation, świetny Triptykon... bardzo przyjemny Vader, znakomite piwo, oczywiście to zakupione gdzieś po drodze... I tak dalej i tak dalej. Piwo, kolejne, potem bronki, browary i pianki. Cieszę się, że w ostatecznym rozrachunku udało się wyjść z tego w miarę cało nie robiąc przy okazji gnoju, sobie i innym. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Awatar użytkownika
shagwest
zaczyna szaleć

17-08-2015, 22:41

Zwrócił ktoś uwagę dlaczego Melechesh dwa razy zaczynał występ? Umknął mi jakoś powód. Problem z perkusją?
So say we all.
Awatar użytkownika
Lobas
zaczyna szaleć

17-08-2015, 23:05

Zdaje się, że perkusista za wcześnie zaczął grać.
Chelsea Bus Company
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

21-08-2015, 08:05

Miał rację kiedyś Yossarian pisząc że metale to podludzie. Patelnia na festiwalu była straszna, a ta banda głąbów (w tym ja) grzała się w czarnych koszulkach, zamiast się ubrać jak człowiek.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

21-08-2015, 18:32

Headcrab pisze:Miał rację kiedyś Yossarian pisząc że metale to podludzie. Patelnia na festiwalu była straszna, a ta banda głąbów (w tym ja) grzała się w czarnych koszulkach, zamiast się ubrać jak człowiek.
Panie, w czarnych koszulkach?! Ja pełno bydła w glanach, płaszczach, gorsetach i skórach widziałem. :D
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Awatar użytkownika
manieczki

21-08-2015, 19:21

Headcrab pisze:Miał rację kiedyś Yossarian pisząc że metale to podludzie. Patelnia na festiwalu była straszna, a ta banda głąbów (w tym ja) grzała się w czarnych koszulkach, zamiast się ubrać jak człowiek.
do chuja zmien ten avatar bo zaraz zejde szybciej niz planuje
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

21-08-2015, 19:49

Zmieniłem awatar. Nie ma za co...
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

21-08-2015, 19:59

reka Ci drgnela... za duzo kawele?
Obrazek
Guilty of being right
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

22-08-2015, 08:19

Dragazes pisze:
Panie, w czarnych koszulkach?! Ja pełno bydła w glanach, płaszczach, gorsetach i skórach widziałem. :D
trzeba być, kurwa, TOTALNYM idiotą...
neuro
postuje jak opętany!

22-08-2015, 17:10

Był gigant w bluzie, skórze i czapce takiej zimowej, ale wyglądał na tak zbombardowanego, że nie zdziwiłbym się gdyby temperatury nie czuł w ogóle.

Wrażenie robili też Meksykańcy bawiący się w młynie, w pełnym słońcu w tych maskach swoich.
ZłyPan

22-08-2015, 18:00

Koleżka w czapce, kurtce, brodzie i spodniach był z Irlandii i był najwyraźniej chory psychicznie. Zamieniłem z nim ze dwa słowa i nie dość, że starał się mówić wyłącznie growlinigem, to jeszcze usiłował mnie przekonać, że tam, skąd pochodzi nie można się inaczej ubierać, bo jest zimno jak w arktycznym piekle. Hm.
O, jest i on:
BVT
starszy świeżak
Kontakt:

01-09-2015, 18:04

Czy jest ktoś w stanie zarzucić setlistą DEAD CONGREGATION? Potrzebna mi jest do skonstruowania blu ray / dvd, a nie potrafię rozpoznać wszystkich kawałków.
http://belekvideotrade.angelfire.com" onclick="window.open(this.href);return false; - wymiana bootlegów dvd / full hd / blu ray z koncertami kapel black, death, thrash.
tomek
zaczyna szaleć

02-09-2015, 11:09

Nasum

02-09-2015, 11:14

Krul musiał się pojawić ;-)
Awatar użytkownika
jesusatan
rasowy masterfulowicz

21-11-2015, 18:49

http://arrundergroundmetal.blogspot.com ... ge_18.html" onclick="window.open(this.href);return false;

gdyby ktos chcial sobie poczytac...
gorguts
zaczyna szaleć

21-11-2015, 23:09

BVT pisze:Czy jest ktoś w stanie zarzucić setlistą DEAD CONGREGATION? Potrzebna mi jest do skonstruowania blu ray / dvd, a nie potrafię rozpoznać wszystkich kawałków.
Mam set listę całą- dostałem po koncercie do ręki własnej od bramkarza za darcie ryja przez cały koncert :)
Oto ona (pisownia oryginalna :) )

-Quintessence
-Lucid
-Morbid Paroxysm
-Schisma
-Only Ashes+
Promulgation+
Immaculate
-Vanishing
-Vomitchrist
-Teeth

Mam nadzieje, że jak już kolega stworzy to dvd/br to da znaka skąd go będzie można pobrać :)
ODPOWIEDZ