Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
17 stycznia wbij sobie datę do mózgu. Z chłopakami gadam weź kurwa z Gromdy. Przemyśl to....tak po ludzku. Na serio?
Kogoś tam powspuszam i koniec............
Kogoś tam powspuszam i koniec............
Ostatnio zmieniony 19-10-2024, 22:51 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
-
- weteran forumowych bitew
Gdzie to będziesz robił, transmisja jakas?
-
Klub zamknięty w Poznaniu. Kiedys może wypalimy z telewizją. Nie czuejemy potrzeby na moment obecny.
-
Daty nie wbije bo zaczynają się u mnie ferie i będę spędzał czas z rodziną i mam w dupie mordobijoków...ale jestem ciekawy rozmachu itd...
-
Nic specjalnie wielkiego -impreza na jakies 200 osób. Ale najelpsze w kraju stripizerki:D
ściągnołem najlpesze stripozerki w kraju, Poważnie Jak robic to robić.
ściągnołem najlpesze stripozerki w kraju, Poważnie Jak robic to robić.
-
No to od razu cza bylo pisać NAJLEPSZE DUPY DO TANCA plus mordobicie 

-
Damski element ważny. Dziewczyny zrobią show. Wypierdoli z kapci. Hehe
Mogę Ci Piotraz na WhatsApp podesłać trailery tylko musisz się do mnie odezwać bo nie mam Twojego numeru.
Oczywiście zapraszam chłopaków z forume. Będzie solidna ekipa.
Poprosiłem Ola żeby trailery wrzucił. Mnie takie internetowe rzeczy przerastają
Trailery nic nie mówią w sumie ale wiadomo promocyjne ważne.
Mogę Ci Piotraz na WhatsApp podesłać trailery tylko musisz się do mnie odezwać bo nie mam Twojego numeru.
Oczywiście zapraszam chłopaków z forume. Będzie solidna ekipa.
Poprosiłem Ola żeby trailery wrzucił. Mnie takie internetowe rzeczy przerastają

Trailery nic nie mówią w sumie ale wiadomo promocyjne ważne.
-
Klub na 200 osób. Chłopaki z czołówki walk na gołe pięści. Się zobaczy. Co dalej. W walce wieczoru aktualny mistrz. Chłopaki chcą sobie coś wyjaśnić. Nie mogę na ten moment pisać kto, ale w swoim czasie.
No i aktualny mistrz pewnej federacji walk na gołe pięści.
Krwawy Ring. Taka przyjęliśmy nazwę.
Trailery poniżej, ale to pierdoły nic nie mówiące. Nazwiska kto walczy padną później. Tak jak mówię ścisła czołówka.
Oczywiście pewnie matka mojego dziecka urwie mi jaja... Hehe ty zaś knujesz ale ja nie umie inaczej

Andrenalina trzyma mnie przy życiu
Fajnie ze ci wariaci z różnych federacji walk na gołe pięści kupili koncepcję. I będą walczyć. Nisko się kłaniam.
Tak więc 17 stycznia jak ktoś chce zobaczyć walki na gołe pieści und tancerki striptiz proszę zabookowac termin. Ale z dziećmi proszę nie przychodzić

W jakiś sposób spełnienie marzeń. Zadymiony klub, ring na którym największe skurwole przelewają krew, dziewczyny jak któraś rozkraczy nogi to te 100 złotówki same się znajdą i bar z trunkami z pierwszej ligi.
W życiu robiłem dużo rzeczy ale to jest to.
Siedziałem se z kumplem i se myśleliśmy. A żę ja np jestem odpowiedzialny za największy klub Swingerski na południowej mapie Polski ale to jednak nie to. Czegoś mi brakuje- kurwa tego i tego. Zróbmy to jak powiedział mój BDB kolega. Jedziem.
Więc robimy.
Mega energii w tą imprezę wkładam. Kurwa poruszyłem wszystkie kontakty po podziemiu. Będzie mega. Nie dam dupy. Bedzie to sztos.
Jak dzwoniłem do mistrza federacji - kurwa Tomek ty jesteś tak pojebany, że biorę tę walkę. I będzie walczyć.
Lekko nie będzie w ringu. Tomek ja go chce zabić w tym ringu. Proceduje dalej:D
-
Olo wrzucił ja jestem zbyt tepy żęby trailery wrzucić. Reszta dalej kto z kim, jakie walki.
- tomekw48
- w mackach Zła
-
-
- w mackach Zła
Przerwę ten wątek o szczytnych celach wyższych klas
Odkryłem zajebisty portal do nauki języków i nie waham się z niego regularnie korzystać.
Rozmawiam sobie co jakiś czas z laską z LA, i już wiem że tego mi właśnie brakowało. Rozumienie angielskiego u mnie to poziom bdb, ale nic tak nie wspomaga nauki jak regularne rozmowy z native. Dzięki temu udało mi się przełamać do rozmów, coś czuję że jak zwiększę intensywność lekcji to będzie jeszcze lepiej.
Portal do nauki to Preply, polecam każdemu kto szuka natchnienia w nauce języków.
Tylko nie polecam nauczycieli z kierunków afrykańskich, cena groszowa ale zrozumieć takiego to sztuka.

Odkryłem zajebisty portal do nauki języków i nie waham się z niego regularnie korzystać.
Rozmawiam sobie co jakiś czas z laską z LA, i już wiem że tego mi właśnie brakowało. Rozumienie angielskiego u mnie to poziom bdb, ale nic tak nie wspomaga nauki jak regularne rozmowy z native. Dzięki temu udało mi się przełamać do rozmów, coś czuję że jak zwiększę intensywność lekcji to będzie jeszcze lepiej.
Portal do nauki to Preply, polecam każdemu kto szuka natchnienia w nauce języków.
Tylko nie polecam nauczycieli z kierunków afrykańskich, cena groszowa ale zrozumieć takiego to sztuka.
- Lukass
- zahartowany metalizator
O to to! Miałem wieki temu kurs angielskiego. Początkowo szkoła dawała radę, ale popadła w jakieś kłopoty. Po pewnym czasie wwalili nam speakera z Afryki, a ja się zastanawiałem, czy uczę się angielskiego, czy nigeryjskiego. Miazga.SamborWilk pisze: ↑21-10-2024, 21:36Tylko nie polecam nauczycieli z kierunków afrykańskich, cena groszowa ale zrozumieć takiego to sztuka.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- DST
- rasowy masterfulowicz
Za dzieciaka uczył mnie angielskiego Afrykańczyk o imieniu Azim. Lubiłem chłopa, choć nie znałem wtedy w ogóle angielskiego i głównie mówił numer strony i coś tam kazał nam czytać. Ten wspaniały wywiad ożywia moje wspomnieniaLukass pisze: ↑21-10-2024, 21:40O to to! Miałem wieki temu kurs angielskiego. Początkowo szkoła dawała radę, ale popadła w jakieś kłopoty. Po pewnym czasie wwalili nam speakera z Afryki, a ja się zastanawiałem, czy uczę się angielskiego, czy nigeryjskiego. Miazga.SamborWilk pisze: ↑21-10-2024, 21:36Tylko nie polecam nauczycieli z kierunków afrykańskich, cena groszowa ale zrozumieć takiego to sztuka.
-
Kojot w walce wieczoru mistrz organizacji krwawy sport i Bubu z Grodmy.
https://www.instagram.com/krwawy_sport/ ... 5yzassiMn/
Ale jak mówi mój kolega- Tomek jebać te mordobicie, jedziemy dla tych koleżanek striptiz:)
-
- postuje jak opętany!
Pracowalem kiedys z Nigeryjczykiem i nie slyszalem powiem szczerze, zeby ktos jeszcze poprawniej i zrozumialej gadal po angielsku od niego. A w piateczek zawsze krzyczal na pol hali: it's fucking friday man!!!Lukass pisze: ↑21-10-2024, 21:40O to to! Miałem wieki temu kurs angielskiego. Początkowo szkoła dawała radę, ale popadła w jakieś kłopoty. Po pewnym czasie wwalili nam speakera z Afryki, a ja się zastanawiałem, czy uczę się angielskiego, czy nigeryjskiego. Miazga.SamborWilk pisze: ↑21-10-2024, 21:36Tylko nie polecam nauczycieli z kierunków afrykańskich, cena groszowa ale zrozumieć takiego to sztuka.

-
Tomi tak ku przypomnieniu, nie miałeś pod koniec roku robić wielkiej gali w Spodku?
Krwawy sport? Czołowi zawodnicy? Nie żartuj sobie. Sam pewnie wiesz, bo niekiedy używasz tych nazwisk prawdziwych czołowych zawodników a tutaj, wielkie chłopy które walczą gdzieś tam, wygrali coś tam albo i nie...ale do czołowych to im w huj daleko. Fajnie, że masz kaprys i takie coś organizujesz, ale to takie nad wymiar trochę:) Trailer? Stać cię, to sztuczna inteligencja to robi:) proste. Młody jesteś, stać cię to spełniasz swoje striptizerskie zachcianki pod przykrywką walk na gołe pięści:) Ale oczywiście życzę takiej gali o jakiej marzysz i żebyś był spełniony.
Krwawy sport? Czołowi zawodnicy? Nie żartuj sobie. Sam pewnie wiesz, bo niekiedy używasz tych nazwisk prawdziwych czołowych zawodników a tutaj, wielkie chłopy które walczą gdzieś tam, wygrali coś tam albo i nie...ale do czołowych to im w huj daleko. Fajnie, że masz kaprys i takie coś organizujesz, ale to takie nad wymiar trochę:) Trailer? Stać cię, to sztuczna inteligencja to robi:) proste. Młody jesteś, stać cię to spełniasz swoje striptizerskie zachcianki pod przykrywką walk na gołe pięści:) Ale oczywiście życzę takiej gali o jakiej marzysz i żebyś był spełniony.
-
Spodek mnie na razie przerósł. Z ta czołówka to może przesadzam ale Chłopaki w świecie walk na gole pieści są znani.
Ciężko z taką Gromda rywalizować ale uważam ze impreza bedzie dobra.
Tego się naoglądałem:D
Ciężko z taką Gromda rywalizować ale uważam ze impreza bedzie dobra.
Tego się naoglądałem:D
-
To teraz jeszcze możesz dorzucić dobry rock n rollowy stoner band i wtedy będzie wszystko się zgadzać, siatka na scenę i będą rzucać w zespół butelkami itd... jak Ameryka to Ameryka:)
-
Haha może na następnej edycji 
Jest coś w Poznaniu co mnie tam ciągnie.
No i największe w sensie pozytywnym warioty.

Jest coś w Poznaniu co mnie tam ciągnie.
No i największe w sensie pozytywnym warioty.