NEKROMANTHEON

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

Re: NEKROMANTHEON

08-03-2011, 23:01

uwierz mi Maniuś, BĘDZIESZ wracał, nadrabiaj zaległości i kupuj póki są...
Baton
weteran forumowych bitew

08-03-2011, 23:13

Gore_Obsessed pisze:Ja jednak ostatecznie odpuściłem.
Błąd. To jest znakomity materiał, ciężko się od niego odkleić. Piękna płyta.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

09-03-2011, 09:43

Obrazek
[V]
mistrz forumowej ceremonii

09-03-2011, 09:44

Baton pisze:
U Manka i np. Husara wyglada to troche tak;

wszyscy sie spuszczaja,wiec mam na to wyjebane,poszukam swojego halasu,nawet jesli jest o kilka klas gorszy niz rekomendowana w danym momencie plyta hehehehe
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

09-03-2011, 09:50

radziłbym nie obrażać Mańka w mojej obecności..
[V]

09-03-2011, 09:57

Strasznie to brzmi. <trzesie sie ze strachu>
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

09-03-2011, 10:09

masz rację, bój się.
Myślę, że mocno generalizujesz postawę Mańka. Sądzę, że raczej nie posłuchał ich muzyki, albo słuchał jednego utworu z sieci kiedy np golił się... zaraz, Maniek się nie goli, więc... pewnie układał wtedy płyty. Mało ważne, ważniejsze jest to, że jego podejście do muzyki jest hm... bardzo zaangażowane, a na pewno dużo bardziej niż 90 % użytkowników forum. Nie wychwyciłem w jego wypowiedziach nigdy chęci do pyskówek, albo bezsensownego pierdolenia. Zatem jeśli nawet facet okazuje się chwilowym ignorantem na twórczość zespołu Nekromantheon (bo jestem pewien,że za rok, dwa czy ileś tam będzie piał z zachwytu i pisał poematy na ich temat) to nie ma żadnych podstaw by robić sobie z niego żarty. Niejeden gryzipiórek i podtatusiały fan mógłby uczyć się od niego maniakalnego uwielbienia metalu.
Dziękuje.
[V]

09-03-2011, 10:24

Analripper pisze:masz rację, bój się.
Myślę, że mocno generalizujesz postawę Mańka. Sądzę, że raczej nie posłuchał ich muzyki, albo słuchał jednego utworu z sieci kiedy np golił się... zaraz, Maniek się nie goli, więc... pewnie układał wtedy płyty. Mało ważne, ważniejsze jest to, że jego podejście do muzyki jest hm... bardzo zaangażowane, a na pewno dużo bardziej niż 90 % użytkowników forum. Nie wychwyciłem w jego wypowiedziach nigdy chęci do pyskówek, albo bezsensownego pierdolenia. Zatem jeśli nawet facet okazuje się chwilowym ignorantem na twórczość zespołu Nekromantheon (bo jestem pewien,że za rok, dwa czy ileś tam będzie piał z zachwytu i pisał poematy na ich temat) to nie ma żadnych podstaw by robić sobie z niego żarty. Niejeden gryzipiórek i podtatusiały fan mógłby uczyć się od niego maniakalnego uwielbienia metalu.
Dziękuje.
a ten jaki jebnal elaborat w reakcji na drobne dzialania zaczepne
no skoro jest tak zaangazowany,to chyba posluchal tego materialu dokladnie.nie generalizuje bardziej niz ty piszac o tych 90 procentach.tu nie chodzi o zarty,czy pyskówki, tylko o pewne spostrzezenia,ocene sytuacji,ze BYC MOZE niektórzy ludzie maja jakies ALE do tego co aktualnie jest na topie ,za czym podaza tluszcza,boja sie podpiac pod jakis mikro trend,i instynktownie pozostaja przy swoim poletku,nawet jesli obiekt któremu stawia sie laurki i oltarze zmiata te ich wynalazki z powiechrzni ziemi.
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

09-03-2011, 21:49

We're Rotting jest ZAJEBISTE. Drogie toto było jak jasna cholera jak na zakup w ciemno, ale warto było!
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

09-03-2011, 23:22

Awatar użytkownika
Paysage d'Hiver
w mackach Zła

10-03-2011, 06:50

Drone Ty to masz jakiegos pecha, juz ktorys raz Morph Cie na czyms przelicytowal
Awatar użytkownika
martyrdoom
postuje jak opętany!

10-03-2011, 08:20

Jak ktoś się nie załapał na płytę u Bartdeatha, to może tutaj nadrobić: http://allegro.pl/show_item.php?item=1500969037
Ja z kolei czekam, aż odbiorę paczkę z cd, to się sprawdzi, jak to gra.
Maria Konopnicka

10-03-2011, 10:01

pogodancer pisze:a ja poczekam z zakupem aż cena osiągnie jakieś 200 zł, wtedy bede miał ultrmegaprzechujrara :)
wtedy to będziesz mógł tylko pozazdrościć Adrianowi Smithowi, że Cię przebił :)
Maria Konopnicka

10-03-2011, 10:06

Analripper pisze:masz rację, bój się.
Dziękuje.
Prawdziwe i dobrze napisane!
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

10-03-2011, 13:18

Drone pisze:Oż to łobuz przeklęty ten Mors. Przelicytował mnie o 2 zł :)
Teraz masz gorzej bo widzę, że Marian licytuje :D
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

10-03-2011, 13:19

Paysage d'Hiver pisze:Drone Ty to masz jakiegos pecha, juz ktorys raz Morph Cie na czyms przelicytowal
Mój ulubiony ostatnio sport, patrzę gdzie strzela Drone i bezczelnie podpierdalam mu płyty, zwłaszcza te których nie trawię.
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

10-03-2011, 13:21

Morph pisze:
Drone pisze:Oż to łobuz przeklęty ten Mors. Przelicytował mnie o 2 zł :)
Teraz masz gorzej bo widzę, że Marian licytuje :D
a jak jeszcze A...h tego nie ma to już całkiem przejebane :)
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

10-03-2011, 13:55

[V] pisze:
Baton pisze:
U Manka i np. Husara wyglada to troche tak;

wszyscy sie spuszczaja,wiec mam na to wyjebane,poszukam swojego halasu,nawet jesli jest o kilka klas gorszy niz rekomendowana w danym momencie plyta hehehehe
no, coś w tym może być. Mimo, że np. nie słyszałem nigdy DsO to po tym calym ultrapierdoleniu przez ktore przekopywac sie trzeba bylo swego czasu w kazdym temacie na masterfulu to chyba juz nigdy ich nie odpale
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
[V]

10-03-2011, 14:03

no ale taka postawa troche ogranicza,wiele zajebistej muzyki ucieka ci kolo nosa,nie sadzisz?
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

10-03-2011, 14:16

No, ale np Necromantheon mam zamiar sobie kupic, bo mniej wiecej imaginuje sobie ich muze jako ZAJEBISTĄ. A np DsO często przyrownywana jest tutaj do Gorguts, czy Atheist, za którymi nie przepadam tak naprawdę i których materiałów pozbyłem się już dawno temu. Pamiętam że jeszcze Unquestionable Presence i Piece of Time mi wchodziło, ale z czasem te łamańce zaczęły mnie coraz bardziej męczyć (po początkowym szoku jaki przeżyłem w zdeżeniu w tą muzyką w wieku ok 15-16 lat), natomiast z gorguts mialem obscura i wynudziłem się pamiętam totalnie he he. Może jestem ignorantem, ale moim zdaniem w metalu nei chodzi o technikę ale o emocje
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
ODPOWIEDZ