A jaki wplyw na wirusa ma smród brunatnych ORMO wców i SS-manów narodowców oraz kolaborantów z konfideracji?Pacjent pisze: ↑27-10-2020, 20:59Mariusz Wędliniarz pisze: ↑27-10-2020, 20:56Nie wiem czy jesteś doinformowany, ale smog ma duże znaczenie odnośnie przenoszenia wirusa.. mówił o tym dr Grzesiowski jakiś czas temu. A na cmentarzach będzie go dużo, szczególnie w póżniejszych godzinach.Jaki wpływ na transmisję wirusa ma smród spoconych feministek?
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- dzik
- zahartowany metalizator
Re: SARS-CoV-2
dobry kościół to kościół spalony
- dzik
Wspaniałe słowa.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑27-10-2020, 14:42Jak by byli z konfederacji, to kobiety by się miały stać maszynkami do rodzenia i karmienia dzieci.. i tyle by miały praw. Konfederacja to katoliccy psychopaci i fanatycy z którymi nie ma co dyskutować tylko ich niszczyć.
dobry kościół to kościół spalony
-
- postuje jak opętany!
O takim przypadku z czasów gdy pandemia była w odwrocie rozmawiałem tu kiedyś z kol. Sybirem.
Nie bardzo chce mi się wierzyć, że dziś takie praktyki są stosowane, pacjentów z Covid-19 chyba teraz nie brakuje.
Nie bardzo chce mi się wierzyć, że dziś takie praktyki są stosowane, pacjentów z Covid-19 chyba teraz nie brakuje.
- vicek
Gdzie są kurwa skini ???
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
@zodiac: chyba już kiedyś czytałem tego twita. Nie chce mi się nawet próbować weryfikować jego treści, bo nawet nie wiem, jakie to są te mityczne dodatkowe środki. Kilka osób już wypisaliśmy z naszego covidowa i rozliczenia hospitalizacji (tak, w Polsce najczęściej zajmuje się tym lekarz) nie powodowały przyspieszenia akcji serca. No, chyba że jest - a widocznie jest - coś, o czym nie wiem ¯\_(ツ)_/¯
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
Skini są tylko wydoreśleli i trzeba dzieci chować
- nicram
Druga rzecz to sprytna manipulacja. Czyli szury nie wspominają, że Simon mówił, że ludzie na tych cmentarzach spotykają się całymi rodzinami, witają się, całują a później idą na wspólny obiad do domu i że to w tym widzi główne niebezpieczeństwo.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑27-10-2020, 20:56Nie wiem czy jesteś doinformowany, ale smog ma duże znaczenie odnośnie przenoszenia wirusa.. mówił o tym dr Grzesiowski jakiś czas temu. A na cmentarzach będzie go dużo, szczególnie w póżniejszych godzinach.
all the monsters will break your heart
- uglak
Statystyki STOP COVID przed Uroczystością Wszystkich Świętych i Dniem Zadusznym Anno Domini 2020
https://informatykzakladowy.pl/statysty ... otego-safe
Ciekawostka o aplikacjach Covidowych. Co prawda eksperymenty były prowadzone na zachodnich aplikacjach, ale nasza będzie równie bezużyteczna, bo sama metoda zbierania danych nie działa jak zakładają twórcy.
https://informatykzakladowy.pl/statysty ... otego-safe
Ciekawostka o aplikacjach Covidowych. Co prawda eksperymenty były prowadzone na zachodnich aplikacjach, ale nasza będzie równie bezużyteczna, bo sama metoda zbierania danych nie działa jak zakładają twórcy.
Guilty of being right
-
Piszesz o posłance Scheuring-Wielgus?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Ciekawe ilu będzie dziś zakażonych.... 18 tysięcy? Ciekawi mnie również w którym miejscu ten pułap nowych zachorowań się zatrzymie, kiedy dojdzie do ściany?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Kaja Godek i salutujący Rzymianie

Bosak też miał takie zdjęcie z kolegami
-
- postuje jak opętany!
- uglak
Pacjent, idź na Facebooka i ładnie wyjaśnij tam panom ratownikom, że to tylko spisek dyrektorów szpitali, żeby mogli wpisywać COVID jako przyczynę zgonu.
Guilty of being right
-
- rasowy masterfulowicz
18.8K
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
O Boże o kurwa

- nicram
- nicram
28% pozytywnych testów. 4% więcej niż wczoraj.
Ogólnie obserwujemy coś ciekawego z punktu widzenia samego szerzenia się tego wirusa - on autentycznie wypiera inne wirusy. Ma niesamowitą zdolność do rozprzestrzeniania się. Jak robimy testy objawowym znajomym to prawie 100% jest pozytywna na SARS-CoV-2.
all the monsters will break your heart