Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

23-11-2016, 12:49

Plastek pisze:
bo jak stwierdził szanowny pan moderator - nie spełnia to kryteriów spamu.
No skoro już na siłę chcesz się posługiwać terminem 'spam', to najpierw wypadałoby sprawdzić definicje tegoż. Poza tym - skoro takie info cię nie interesuje, to jest odpowiednia opcja w ustawieniach i nie będziesz się męczył.
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

23-11-2016, 12:51

COFFIN pisze:
Plastek pisze:
bo jak stwierdził szanowny pan moderator - nie spełnia to kryteriów spamu.
No skoro już na siłę chcesz się posługiwać terminem 'spam', to najpierw wypadałoby sprawdzić definicje tegoż. Poza tym - skoro takie info cię nie interesuje, to jest odpowiednia opcja w ustawieniach i nie będziesz się męczył.
Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Heretyk

23-11-2016, 12:52

Plastek zawsze wszystko musi sprowadzić do absurdu :)

ja też postów Sovy kasować nie zamierzam
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

23-11-2016, 13:24

To taki mój sposób na radzenie sobie ze stresem. A stresuję się mocno przebywając tutaj; nie posiadając bowiem wystarczającej wiedzy, szczególnie w dziedzinie black metalu, odczuwam lekki dyskomfort i zaniepokojenie, gdy obcuję z kolegami, którzy zęby zjedli na tym gatunku, wiedzą więcej ode mnie i zawsze są gotowi by mnie mą indolencje uświadomić. Wzdrygam się także co się stanie gdy odkryta zostanie również moja niewiedza w dziedzinie literatury; z paczki Cameli na 3 dni obawiam się, że zrobi się paczka na dzień. Ciężkie jest życie idioty wśród mędrców.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
535

23-11-2016, 17:42

O kurwa. Nie jest dobrze. Coffin to jeszcze może przymknie oko, ale Heretyk? Sprawia wrażenie konserwatysty z zasadami. Pierdolę, szkoda mojego czasu i prądu. Nie będę nic pisał. Tylko krótkie komunikaty, beknięcia, chrząknięcia, lubisie. Jak na fejsbuczku.
Awatar użytkownika
Sybir

23-11-2016, 17:55

Z Heretyka będzie kawał inkwizytora, czuję to w kościach.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

23-11-2016, 18:11

535 pisze:O kurwa. Nie jest dobrze. Coffin to jeszcze może przymknie oko, ale Heretyk? Sprawia wrażenie konserwatysty z zasadami. Pierdolę, szkoda mojego czasu i prądu. Nie będę nic pisał. Tylko krótkie komunikaty, beknięcia, chrząknięcia, lubisie. Jak na fejsbuczku.
niby w żartach, ale chyba jednak na poważnie
mam zbliżone odczucia i podejście do tematu
nie widzi mi się długa i kolorowa perspektywa bytności tutaj
może i lepiej
Poro
Awatar użytkownika
Harlequin

23-11-2016, 18:55

535 pisze:Sprawia wrażenie konserwatysty z zasadami.
Republikanin z Teksasu, bedzie strzelał do murzynów ;)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

23-11-2016, 19:45

Ja poproszę, eliksir z lulka czarnego.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
COFFIN

23-11-2016, 19:46

Mam. Miedzy innymi o personalne wycieczki też chodzi (oczywiście nie jestem święty). Poleciało już kilka tematów wybitnie elokwentnych userów i będą lecieć następne. Szczególnie te wybitne z działu 'o wszystkim i o niczym'.
Ostatnio zmieniony 23-11-2016, 19:47 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
535

23-11-2016, 20:18

Wspaniały temat o wiecznych piórach poleciał, a Zenek, pardon Adam, tak bardzo chciał się pochwalić z jaką klasą i smakiem numeruje po nocach bloczki parkingowe. Czułem, że produkowanie się tutaj straci sens. Nie sądziłem tylko, że nastąpi to tak szybko. Szkoda, może przeniosę się na Gondolin, by rozruszać tych sztywniaków z kijami w dupach, które jak mniemam kończą się w okolicach migdałków.
Awatar użytkownika
COFFIN

23-11-2016, 20:23

Nie przesadzaj:)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

23-11-2016, 20:23

Jak już jesteśmy przy porządkach i nowej organizacji forum to postuluję by przy rejestracji każdy nowy użytkownik musiał napisać w kilku zdaniach gdzie był gdy ukazywało się Blood Libels. Myślę, że pomoże to skutecznie odsiać niechciany element o wątpliwej wiedzy z zakresu black metalu.
Wolę kakaową dziurę!!
535

23-11-2016, 22:12

Plastek pisze:Jak już jesteśmy przy porządkach i nowej organizacji forum to postuluję by przy rejestracji każdy nowy użytkownik musiał napisać w kilku zdaniach gdzie był gdy ukazywało się Blood Libels.
Można po prostu założyć temat i niech każdy się wypowie, gdzie był i co robił 6 września 2006 roku. Z tego co widzę to była środa.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

23-11-2016, 22:15

535 pisze:
Plastek pisze:Jak już jesteśmy przy porządkach i nowej organizacji forum to postuluję by przy rejestracji każdy nowy użytkownik musiał napisać w kilku zdaniach gdzie był gdy ukazywało się Blood Libels.
Można po prostu założyć temat i niech każdy się wypowie, gdzie był i co robił 6 września 2006 roku. Z tego co widzę to była środa.
Też dobry pomysł. Ważne by się wypowiedzieć, bo to ważne.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-11-2016, 09:08

COFFIN pisze:Mam. Miedzy innymi o personalne wycieczki też chodzi (oczywiście nie jestem święty). Poleciało już kilka tematów wybitnie elokwentnych userów i będą lecieć następne. Szczególnie te wybitne z działu 'o wszystkim i o niczym'.
Ej kurwa ale mam nadzieje, ze moj o majonezie zostawisz :/
woodpecker from space
Awatar użytkownika
COFFIN

24-11-2016, 09:15

Ha ha:) Zacząłem usuwać powoli nieaktualne ogłoszenia.
Heretyk

24-11-2016, 09:45

535 pisze:O kurwa. Nie jest dobrze. Coffin to jeszcze może przymknie oko, ale Heretyk? Sprawia wrażenie konserwatysty z zasadami. Pierdolę, szkoda mojego czasu i prądu. Nie będę nic pisał. Tylko krótkie komunikaty, beknięcia, chrząknięcia, lubisie. Jak na fejsbuczku.
moje preferencje nie mają tu nic do rzeczy. może mnie wkurwiać wklejanie przez Ciebie po nocach jakichś obsranych fimików z jutuba, które nikogo kompletnie nie obchodzą, ale z tego co wiem, nie jest to na tym forum zakazane ;)
oczywiście zdaję sobie sprawę, że żartujesz w tej chwili, ale możesz być pewien, że poza usuwaniem jakichś postów nie na temat/obraźliwych/bezsensownych/niestosownych wszystko pozostanie po staremu :)
Heretyk

24-11-2016, 09:47

Ascetic pisze:
niby w żartach, ale chyba jednak na poważnie
mam zbliżone odczucia i podejście do tematu
nie widzi mi się długa i kolorowa perspektywa bytności tutaj
może i lepiej
płakał nie będę, ale jak już pisałem - radzę nie panikować :)
535

24-11-2016, 16:47

Heretyk pisze:
moje preferencje nie mają tu nic do rzeczy. może mnie wkurwiać wklejanie przez Ciebie po nocach jakichś obsranych fimików z jutuba, które nikogo kompletnie nie obchodzą, ale z tego co wiem, nie jest to na tym forum zakazane ;)
oczywiście zdaję sobie sprawę, że żartujesz w tej chwili, ale możesz być pewien, że poza usuwaniem jakichś postów nie na temat/obraźliwych/bezsensownych/niestosownych wszystko pozostanie po staremu :)
Co do filmów, to nie wiem kiedy ostatnio wrzuciłem jakąś serię. Nie pamiętam. Poza tym moja Bielizna wcale nie jest obsrana. Traktuję ją bardzo poważnie, dbając o nią na bieżąco. Co do żartów, to szczerze mówiąc, dawno straciłem orientację kiedy piszę poważnie, a kiedy żartuję. Pogubiłem się w tym wszystkim. Jeżeli jednak wyrzucisz wszystkie moje obraźliwe/bezsensowne/niestosowne posty, to zostaną prawdopodobnie tylko okładki płyt. Więc nie jestem pewien, czy to w ogóle ma sens. Nie jestem także pewien, czy kierunek na Gondolin jest właściwy. Zastanówcie się jeszcze. Lepsze chamskie pyskówki, niż sztywniackie fejsbuczkowe klepanie się po plecach, połączone z lizaniem fujarek. Naprawdę tak uważam.
ODPOWIEDZ