NUCLEAR WAR NOW! FEST VOLUME II

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

Re: NUCLEAR WAR NOW! FEST VOLUME II

27-06-2010, 00:56

Heh jak jechalismy teraz na Sonisphere to po 2 godzinach (jechalismy lacznie ponad 5) na 17 osob kilka juz spalo (w tym ja), ale na koncercie (po sytym posilku) kazdy sie bawil i nikt nie zalegal. Pic trza umic :)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

27-06-2010, 08:41

Castor pisze:
Bloodcult pisze:łeee, to nic, jak moi koledzy jechali z Łodzi busem do Pragi na Judas Priest to jechał z nimi koleś który tak się napierdolił że nawet z busa nie wysiadł :D
No i powiedz co z takim pijanym chujem zrobisz. Jak może zostać w busie (tak by było najbezpieczniej), to pewnie go zarzyga. Położyć go na ławce nie możesz, bo go okradną pobiją i ciul wie co jeszcze. Zabrać ze sobą nie zabierzesz, bo przecież nosić chuja nie będziesz. Masakra. No i impreza zjebana nie tylko dla delikwenta.
Działasz w wolontariacie?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

27-06-2010, 08:58

Lykantrop pisze:
Castor pisze:
Bloodcult pisze:łeee, to nic, jak moi koledzy jechali z Łodzi busem do Pragi na Judas Priest to jechał z nimi koleś który tak się napierdolił że nawet z busa nie wysiadł :D
No i powiedz co z takim pijanym chujem zrobisz. Jak może zostać w busie (tak by było najbezpieczniej), to pewnie go zarzyga. Położyć go na ławce nie możesz, bo go okradną pobiją i ciul wie co jeszcze. Zabrać ze sobą nie zabierzesz, bo przecież nosić chuja nie będziesz. Masakra. No i impreza zjebana nie tylko dla delikwenta.
Działasz w wolontariacie?
jasne że nie, ale egoistą aż takim nie jestem żeby zostawić kumpla totalnie zaprutego na pastwę losu. Ty pewnie nie miałabyś skrupułów, co?
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Lykantrop

27-06-2010, 10:12

No pewnie nie. Zaciągnąłbym mu gumkę od majtek na uszy jeszcze, kijem od szczotki ramiona wyprostował i w pozycji "nastąp się" nadałbym kolanem temu skomplikowanemu urządzeniu pęd. To się nazywa wtedy prawdziwy szybowiec.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

27-06-2010, 12:09

Właśnie bilet kupiłem, choć pewnie i tak się nie wyprzedadzą. Duży ten klub?
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

27-06-2010, 12:57

duży... byłem tam kiedyś na sisters of mercy ale było full...
Awatar użytkownika
Bloodcult

27-06-2010, 13:08

http://berlin.unlike.net/locations/369-Columbiahalle

tu podają że 3,500. dziwne bo wiele razy słyszałem że 2,500 i jak tam ostatnio byłem (Slayer w 2008) to mi faktycznie wyglądało na 2,500.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

27-06-2010, 13:23

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

27-06-2010, 14:42

Blasphemy ma zagrac dla 2,5 tysiąca ludzi? Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic! Założę się że ze względu na Ross Bay Kulta pojedzie masa ludzi którzy na codzień w ogóle nie słuchają Blasphemy...

Abstynencja na koncercie wchodzi w grę tylko kierowcom (akcja policyjna "Krzyś"), a jak pokazuje praktyka dnia codziennego to i w tym wypadku jest to ciężka do ogarnięcia sprawa. W zeszłym roku na NWN z ekpią chlaliśmy w każdej możliwej postaci i jakoś nikt nie spał pod Fritzlklubem.
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

27-06-2010, 14:49

Sądząc po zapale polskich fanów B. to wygląda na to, ze z polski co najmniej 500 osób na tym gigu... oczywiście wynik końcowy będzie zupełnie inny... 20-30 ludzi maks o bym się mylił bo Berlin jest o wiele bliżej niż Helsinki i kebaby u turków kosztują grosze. Nie mówiąc, ze można się przekimać w Triergarden pod odkrytym niebem:)
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

27-06-2010, 14:59

Cholera, to to kolos jak na taką imprezę. Myślałem,że to klub na jakieś pięć setek a tu 2,5 tysiąca. Mam nadzieje,że aż tylu ludzi się nie pojawi...
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

27-06-2010, 14:59

W zeszłym roku było koło kilkadziesiąt osób, a zaznaczam że naszych to widać i słychać heheh, ale niestety niemiaszkowe standardy zachowania podscenicznego są żenujące. Teraz na pewno będzie lepsza reprezentacja z Lechistanuu, ale naszych 20 letnich samochodów nie wpuszczą do centrum...
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

27-06-2010, 16:06

AroHien pisze:Cholera, to to kolos jak na taką imprezę. Myślałem,że to klub na jakieś pięć setek a tu 2,5 tysiąca. Mam nadzieje,że aż tylu ludzi się nie pojawi...
tak właśnie, dwa i pół kafla głów to przegięcie pały. powinni wpuszczać tylko osoby, które mają wydziaraną okładkę fallen angel of doom czy coś w tym stylu hehe
Czesław pisze:W zeszłym roku było koło kilkadziesiąt osób, a zaznaczam że naszych to widać i słychać heheh
w helsinkach reprezentacja polski liczyła tak na moje oko ze trzydziestu zawodników. wypadałoby w berlinie spodziewać się przynajmniej z setki, ale ja osobiście wątpię, żeby aż tyle bydła się zjechało.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Death in another way
weteran forumowych bitew

28-06-2010, 09:29

Od kilku dni koncert BLASPHEMY jest na drugiej edycji NWN! Fest potwierdzony w stu procentach,
więc będę tam na 667%; zajebiście będzie też zobaczyć jeszcze zwłaszcza Mysifier i Order From Chaos
na żywo!!!:-)))

ps. BLASPHEMY tak blisko polskiej granicy nie grało nigdy-nawet w czasie wspólnej trasy Fuck Christ Tour '93
z Rotting Christ i Immortal-wtedy najbliżej było od Nas do Kopenhagi i Niemiec, a do koncertu u Nas w ramach
tej trasy jednak niestety nie doszło
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

28-06-2010, 09:34

To se lepiej kup bilet zebys potem nie czekal na bootlega:P

Nie doszlo, bo nikt nie byl zainteresowany organizacja takiego. Jestem przekonany, ze Blasfemi bedzie gralo coraz czesciej w Europie i zawita w przyszlym roku nawet na Hunter fest. Chlopcy widocznie polubili podroze do Europy.
Death in another way
weteran forumowych bitew

28-06-2010, 09:42

Wszystko jest pod kontrolą, więc nie ma obawy, a na Twoje bootlegi nie czekałem/nie liczyłem, nie czekam/nie liczę
i nie zamierzam czekać/nie zamierzam liczyć kiedykolwiek w przyszłości!!!:-)

ps. czy ktokolwiek ma/widział/zna/jak ocenia to wydawnictwo:
http://shop-hellsheadbangers.com/item.a ... 0&PID=9404?!:-)
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

28-06-2010, 09:47

I bardzo slusznie

a ta strona co podales to calkiem fajna, oldskulowa...
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

28-06-2010, 17:36

Death in another way pisze:
mam/widziałem/znam/oceniam bardzo dobrze.
to oczywiście paskudne vhs-y z wszystkimi tego konsekwencjami, ale ogląda się to i słucha przyjemnie. wartość kolekcjonerska, jak ktoś przegapił fest, albo chce pamiątkę, albo jest nostalgiczny to polecam.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Death in another way
weteran forumowych bitew

29-06-2010, 08:46

Scaarph pisze:
Death in another way pisze:
mam/widziałem/znam/oceniam bardzo dobrze.
to oczywiście paskudne vhs-y z wszystkimi tego konsekwencjami, ale ogląda się to i słucha przyjemnie. wartość kolekcjonerska, jak ktoś przegapił fest, albo chce pamiątkę, albo jest nostalgiczny to polecam.
Jasne-dzięki za info-w takim razie trzeba je będzie zdobyć!!!:-)

ps. ja akurat mam to wydawnictwo BLASPHEMY na dvd:Live in Denmark 9/11/93 & Live in Vancouver,Canada 7/21/00,
bootleg Immortal na dvd po wydaniu "Pure Holocaust", a niestety nic z koncertów Rotting Christ po wydaniu "Thy..."-
swoją drogą to w ich przypadku najciekawsze byłyby bootlegi z bardzo wczesnego okresu działalności, kiedy grali
jeszcze grind, czyli z okresu pierwszych trzech demówek (metal-archives mylnie podaje, że były tylko dwie grindowe)
oraz splitu z Sound Pollution, a do tego zmienili styl, nagrali demo "Satanas Tedeum" i późniejsze materiały, będąc
pod wielkim wpływem i ogromnym wrażeniem wczesnych nagrań Varathron
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

29-06-2010, 09:24

dzięki za informacje odnośnie Rotting Christ:)
ODPOWIEDZ