Myślałem, że to oczywiste.(:
LATA 80 - NAJLEPSZE PŁYTY Z MUZYKĄ POP
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: LATA 80 - NAJLEPSZE PŁYTY Z MUZYKĄ POP
Spojrzałem ostatnio na profil kleryków :same gierki i rapsy dla dzieci. Jebane pozery z Pomorza. Pamiętam czasy przedchrześcijańskiej polsky gdy wszystka sierść w tym miejscu wirowała się w pralce którą operował pieter. Ciekawe który to level na którym tera wylądował, jak myślisz tric?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Bloodcult
Level głupoty.
-
Przestań szkalować trockiego!
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Bloodcult
Jak trocki przestanie szkalować dzieci zagryzione przez psy !
-
Wtf
- dzik
- zahartowany metalizator
To jest forum dla katolickich hipokrytów. Prawicowych, brunatnych fanatyków.
dobry kościół to kościół spalony
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To jest poziom tego na czym siedziala jego owczesna narzeczona, ktorej fotke wrzucil swego czasu na forum. Paliwo do pralki pjoter tez stamtad bral a potem lecial na wolnych obrotach. Ja to dawno przepowiedzialem xD[V] pisze: ↑14-10-2021, 15:13Spojrzałem ostatnio na profil kleryków :same gierki i rapsy dla dzieci. Jebane pozery z Pomorza. Pamiętam czasy przedchrześcijańskiej polsky gdy wszystka sierść w tym miejscu wirowała się w pralce którą operował pieter. Ciekawe który to level na którym tera wylądował, jak myślisz tric?
woodpecker from space
- devastator77
OMD i Sandra
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Nerwowy
Otóż to. Nie było chyba w historii internetu forum o jakiejkolwiek muzyce (nie mówiąc już o metalowej), na którym bestialskie gwałty na dzieciach w wykonaniu Siepaczy Wojtyły byłyby uznawane za pomówienia ew. winę za nie przypisywano ofiarom a nie oprawcom. Masteful jest prawdziwym ewenementem

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Racja, wyjebmy cały dział "Dyskusje o muzyce NIEmetalowej", by ozob był szczęśliwy.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- nicram
Czysty umysł ma problemy ze wszystkim. Pewnie z życiem także. Jest jeden sposób, żeby mu pomóc. Ta samopomoc nazywa się "ostateczne rozwiązanie"

all the monsters will break your heart
-
Ach te baby.. mnie kiedyś prała na fejsach jedna na Zoviet France, Cabaret Voltaire, Spk..gdy młoda sierść myślała że industrial to NIN. Szanuje obcykane baby bo większość jest głupia jak chuj.Triceratops pisze: ↑14-10-2021, 16:21To jest poziom tego na czym siedziala jego owczesna narzeczona, ktorej fotke wrzucil swego czasu na forum. Paliwo do pralki pjoter tez stamtad bral a potem lecial na wolnych obrotach. Ja to dawno przepowiedzialem xD[V] pisze: ↑14-10-2021, 15:13Spojrzałem ostatnio na profil kleryków :same gierki i rapsy dla dzieci. Jebane pozery z Pomorza. Pamiętam czasy przedchrześcijańskiej polsky gdy wszystka sierść w tym miejscu wirowała się w pralce którą operował pieter. Ciekawe który to level na którym tera wylądował, jak myślisz tric?
- nicram
Bardzo dobra piosenka. Harmonie zwiewne i piękne. Mam nadzieję, że cała płyta da radę.Sgt. Barnes pisze: ↑14-10-2021, 10:08
Brytyjska formacja Tears For Fears ogłosiła premierę swojego pierwszego albumu od 17 lat!
all the monsters will break your heart
- Triceratops
Jak byla niezla to bylo dodac do znajomych, ale tak z tylu glowy balbym sie baby co slucha takich rzeczy....... W 2008 chyb a na takie rzeczy juz sie nie pralo xD[V] pisze: ↑14-10-2021, 16:55Ach te baby.. mnie kiedyś prała na fejsach jedna na Zoviet France, Cabaret Voltaire, Spk..gdy młoda sierść myślała że industrial to NIN. Szanuje obcykane baby bo większość jest głupia jak chuj.Triceratops pisze: ↑14-10-2021, 16:21To jest poziom tego na czym siedziala jego owczesna narzeczona, ktorej fotke wrzucil swego czasu na forum. Paliwo do pralki pjoter tez stamtad bral a potem lecial na wolnych obrotach. Ja to dawno przepowiedzialem xD[V] pisze: ↑14-10-2021, 15:13
Spojrzałem ostatnio na profil kleryków :same gierki i rapsy dla dzieci. Jebane pozery z Pomorza. Pamiętam czasy przedchrześcijańskiej polsky gdy wszystka sierść w tym miejscu wirowała się w pralce którą operował pieter. Ciekawe który to level na którym tera wylądował, jak myślisz tric?
woodpecker from space
- Sgt. Barnes
Kawałek zapętlony, wszystkim w rodzinie się podoba, a bynajmniej nie są melomanami, a na hasło Tears for Fears wzruszają ramionami... Czekam na całość,
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Sgt. Barnes
[media][
kolejny strzał z nadchodzącej płyty.
kolejny strzał z nadchodzącej płyty.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Stary Metal
- w mackach Zła

W zasadzie, jeżeli chodzi o muzykę pop z lat 80, to jest to moja jedyna słabość.
Dschinghis Khan.
Hey! Ha!
Łohohoho!
To takie moje guilty pleasure. Uzupełniłem ich dyskografię, kupiłem best offy i zaraz poleci u mnie Moskau.
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
- Harlequin
Oj nie, ten kawałek nie

-
- weteran forumowych bitew
nie słucham płyt z popem więc żadnej nie polecę jedynie jakieś tam wyrywki
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."