Co do Exodus mogę się zgodzić, ale akurat Sodom nie poszedł moim zdaniem "po najmniejszej linii oporu". Można nie lubić "The Final Sign of Evil" ale myślę, że nagranie tej płyty wymagało jednak pewnego wysiłku, na pewno większego niż zwyczajowe odgrzanie kotleta w stylu Anthrax czy Destruction.jester pisze:Błagam Maniek, ale stawianie za wzór cnót, uczciwości itp. Exodus i Sodom, które wyszły z inicjatywą ruchania fanów w dupę w najgorszym stylu i po najmniejszej linii oporu ("super" remake'i) to mały nietakt towarzyski!
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: Nowa METALLICA
- 4m
- weteran forumowych bitew
Lars to twardziel \m/
http://muzyka.wp.pl/g,d,id,40002,w,wi,niusy.html
http://muzyka.wp.pl/g,d,id,40002,w,wi,niusy.html
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Adrian696
a ja mam prośbe:
CZY MOGĘ DOSTAĆ LINKA DO TEJ PŁYTY EXODUS'A CO NIĄ WYRUCHALI FANÓW?????
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Że o co chodzi? Bez kitu nie wiem.Adrian696 pisze:a ja mam prośbe:
- grot
- weteran forumowych bitew
Pewnie o to.jester pisze:Błagam Maniek, ale stawianie za wzór cnót, uczciwości itp. Exodus i Sodom, które wyszły z inicjatywą ruchania fanów w dupę w najgorszym stylu i po najmniejszej linii oporu ("super" remake'i) to mały nietakt towarzyski!
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Niby to tylko 30 sekundowe zajawki, ale ten zamieszczony fragment "All Nightmare Long" rzeczywiście brzmi jak Slayer 
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Czy to jest wał Pelson? Bo w tym linku jest pełny utwór i prawdę mówiąc, mało metallicowy. Choć niespodzianka totalna po raz czwarty;)
Yare Yare Daze
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Hehe, przecież to fragment St. Angerjester pisze:
Czy to jest wał Pelson? Bo w tym linku jest pełny utwór i prawdę mówiąc, mało metallicowy. Choć niespodzianka totalna po raz czwarty;)
To nie Metallica, tylko fake, znany jeszcze z czasów przed St. Anger
- hcpig
A to dranie! Jednak fake!
W poniedziałek ma być premiera nowego tracka, a na ich stronie jest już teledysk do "The Day That Never Comes". Jest też wreszcie studyjna wersja "Cyanide". Sam się sobie dziwię, jak bardzo podoba mi się taka sterylna produkcja
W poniedziałek ma być premiera nowego tracka, a na ich stronie jest już teledysk do "The Day That Never Comes". Jest też wreszcie studyjna wersja "Cyanide". Sam się sobie dziwię, jak bardzo podoba mi się taka sterylna produkcja
Yare Yare Daze
- Rattlehead
czy można spierdolić jeszcze bardziej już i tak spierdolony kawałek? o tak, wystarczy nakręcić do niego spierdolony teledysk. Brawo kurwa, brawo!
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=103875
support music, not rumors
-
arise
- zaczyna szaleć
Czy ja wiem czy ten kawałek taki spierdolony ? Moim zdaniem ma cos w sobie. Klip faktycznie cienki.Rattlehead pisze:czy można spierdolić jeszcze bardziej już i tak spierdolony kawałek? o tak, wystarczy nakręcić do niego spierdolony teledysk. Brawo kurwa, brawo!
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Klip z dupy, kawałek zdecydowanie nie. Na poczatku srednio mi sie widzial, z kazdym przesłuchaniem zyskuje. Cyjanek w wersji studyjnej nienajgorzej. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale te numery jakby były zle zmiskowane, glosne bebny, ciche gitary, w cyjanku pod solówka prawie w ogóle podkłądu nie słychać. Mam nadzieje ze pełen cd bedzie lepszy pod tym względem.
- Gotharus
- postuje jak opętany!
- Adrian696
nowa Metka w sieci - mozna zaczac przesłuchiwac 
jestem przy 2 kawałku - no i jest baaaardzo dobrze... az jestem ciekawy kiedy cos spierdola.... po trzecim kawałku, jedyny zarzut to ze utwory były bardzo długie 6-8 minutek... ale nadal jest tak dobrze, jak nie bylo od kilkunastu lat... czwarty kawalek to znany The Day... czyli kupa - najslabszy jak do tej pory... piaty - piekna petardka
szósty to znany Cyanide - i znow slabiej niz te wczesniej nieznane...
jestem przy 2 kawałku - no i jest baaaardzo dobrze... az jestem ciekawy kiedy cos spierdola.... po trzecim kawałku, jedyny zarzut to ze utwory były bardzo długie 6-8 minutek... ale nadal jest tak dobrze, jak nie bylo od kilkunastu lat... czwarty kawalek to znany The Day... czyli kupa - najslabszy jak do tej pory... piaty - piekna petardka
Ostatnio zmieniony 03-09-2008, 08:49 przez Adrian696, łącznie zmieniany 3 razy.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
arise
- zaczyna szaleć
Można się zapytać z jakiego zródełka to zassałeś ?Adrian696 pisze:nowa Metka w sieci - mozna zaczac przesłuchiwac
jestem przy 2 kawałku - no i jest baaaardzo dobrze... az jestem ciekawy kiedy cos spierdola....
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
co bystrzejsi uzytkownicy google'a juz pewnie sluchaja mp3 i moga skonfrontowac swoja opinie z ta tutaj:
http://www.rollingstone.com/reviews/alb ... h_magnetic
http://www.rollingstone.com/reviews/alb ... h_magnetic
I AM MORBID
- hcpig
Dokładnie. Właśnie leci a ja już słyszę po otwieraczu, że malkontentom zmięknie rura, ale o tym na razie sza!Mort pisze:co bystrzejsi uzytkownicy (...) juz pewnie sluchaja
Yare Yare Daze
- twoja_stara_trotzky
słucha się fajnie, ale brzmienie garów jest koszmarne.
- hcpig
A co, wolałeś to z SA? 
Moim zdaniem teraz są fajnie zrealizowane, mogą co najwyżej wydawać się plastikowe. Koleś z Terrorizera napisał, że ich brzmienie jest wypadkową "Black Album" i "Reign In Blood", teraz to brzmi idiotycznie...
Aha, płyta jest rzeczywiście metalowa.
Moim zdaniem teraz są fajnie zrealizowane, mogą co najwyżej wydawać się plastikowe. Koleś z Terrorizera napisał, że ich brzmienie jest wypadkową "Black Album" i "Reign In Blood", teraz to brzmi idiotycznie...
Aha, płyta jest rzeczywiście metalowa.
Yare Yare Daze
- twoja_stara_trotzky
sorry, ale gary brzmią jak gówno i ja bym powiedział, że to raczej wypadkowa Black Album z SOAD (mówię o brzmieniu). tyle tylko, że w obu tych wypadkach nie było tak debilnie zrealizowanych garów - wywalonych do przodu, na maksa przesterowanych, puszczonych przez jakąś kompresję - generalnie PIERDZĄCYCH.