Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Tez mialem ostatnio tak ze bardzo mnie bolal miesien obok lopatki po podciaganiu, tak ze mialem miesiac przerwy. Co gorsza po pompkach tez mnie zaczynalo bolec i musialem duzo rozciagac szyje, ktora ledwie ruszalem w prawo. Doszedlem do wniosku ze jednak czas robic rozgrzewki i slusznie, od kiedy robie te 5 minut rozgrzewki, juz mi to nie dokuczabackslifer pisze: ↑14-05-2025, 08:18Kurwa, pierwszy raz pobiegalem od chyba 4 lat i oczywiscie musialo odezwac sie jebane kolano.Tak cos czulem, ze sie odezwie, cztery lata temu przestalem wlasnie ze wzgledu na ten bol. Ostatnio zaczelo pobolewac w tym samym miejscu i bez biegania, wiec no niby czlowiek wiedzial, ale dalej sie ludzil.
No nic, tym razem zepne dupe i pojde do jakiegos magika od analizy ruchu i postawy, niech mi powie co gdzie wzmocnic a co gdzie rozciagnac.
14pkt.
Niestety. Jakaś leśna droga w Knurowie. Pierwszy raz tamtędy jechałem.
empir pisze: ↑15-05-2025, 00:12Niestety. Jakaś leśna droga w Knurowie. Pierwszy raz tamtędy jechałem.
Tak to jest jak się gada przez telefon (oczywiście zestaw głośnomówiący), zamiast patrzeć na znaki.
Pierwszy w tym roku mandat podobna sytuacja, tyle że odcinkowy pomiar na DTŚ w Katowicach.
Chyba przestanę odbierać telefony w samochodzie.