Ciśnienie jest takie, że gdy ta płyta już do wszystkich dotrze to będziemy mieli tutaj jakieś on-line party. Każdy wklei gdzie trzeba okładkę nowego Autopsy i wpisze w odpowiedni temat co aktualnie pije.SCREAMBLOODYGORE pisze:Wyjeb! Niech ta cholerna płyta już do mnie dotrze bo jeszcze trochę i nabawię się wrzodów...
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: AUTOPSY
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Zdziwiony sam z siebie jestem jak bardzo mnie rajcują te nowe kawałki. Zamierzam zadziwić się jeszcze bardziej i zakupić płytę błyszczącą as soon as mission impossible jak mawiają Francuzi..
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- vicek
- zahartowany metalizator
początek zajebisty ale zaraz wyłączyłem , bo nie chce sobie psuć słuchania całości .
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
nie rozumiem fenomenu picia alkoholu przy muzyce. rozumiem - towarzystwo, alkohol, to i muzyka może polecieć w tle, ale wówczas to nie jest słuchanie muzyki. jak ja słucham, to najwyżej papierosa mogę sobie zapalić. jeśli jest to przynajmniej dobra płyta (na płyty poniżej dobrej szkoda mi czas), to wtedy przepadam bez śladu :)Pacjent pisze:Ciśnienie jest takie, że gdy ta płyta już do wszystkich dotrze to będziemy mieli tutaj jakieś on-line party. Każdy wklei gdzie trzeba okładkę nowego Autopsy i wpisze w odpowiedni temat co aktualnie pije.SCREAMBLOODYGORE pisze:Wyjeb! Niech ta cholerna płyta już do mnie dotrze bo jeszcze trochę i nabawię się wrzodów...
- Rattlehead
eee tam przy piwku to i pośpiewać można. Na trzeźwo to jednak nie wypada ;)
support music, not rumors
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
a przy tym też można pośpiewać? :)
generalnie - im większa abstrakcja tym mniej bodźców dodatkowych
generalnie - im większa abstrakcja tym mniej bodźców dodatkowych
-
Pacjent
Kto tu pisze o alkoholu? Do Autopsy znakomicie pasuje herbatka, a niektórzy zapewne wybiorą kakaoko...Bonny pisze:nie rozumiem fenomenu picia alkoholu przy muzyce. rozumiem - towarzystwo, alkohol, to i muzyka może polecieć w tle, ale wówczas to nie jest słuchanie muzyki. jak ja słucham, to najwyżej papierosa mogę sobie zapalić. jeśli jest to przynajmniej dobra płyta (na płyty poniżej dobrej szkoda mi czas), to wtedy przepadam bez śladu :)Pacjent pisze:Ciśnienie jest takie, że gdy ta płyta już do wszystkich dotrze to będziemy mieli tutaj jakieś on-line party. Każdy wklei gdzie trzeba okładkę nowego Autopsy i wpisze w odpowiedni temat co aktualnie pije.SCREAMBLOODYGORE pisze:Wyjeb! Niech ta cholerna płyta już do mnie dotrze bo jeszcze trochę i nabawię się wrzodów...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Rattlehead
ale więcej wzburzonej krwi :)Bonny pisze:generalnie - im większa abstrakcja tym mniej bodźców dodatkowych
support music, not rumors
- Dragazes
- w mackach Zła
Ona Jest Pogrzebem - na razie najbardziej zaintrygował mnie ten utwór.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
SCREAMBLOODYGORE
właśnie dostałem info że płyta już wysłana:)))))))) Phallelujah!!!
- Kraft
Łolaboga, ależ oni są w formie. Nie ma co pierdolić, trza zamówić.neuro pisze:Kolejny kawałek z nowej płytki: http://pitchfork.com/reviews/tracks/156 ... far-below/
hrrr....
- ar777
- rozkręca się
vinyl zamówiony...czekam
-
535
Ja tam lubię się napić piwa, bez względu na to, czy mam towarzystwo, czy nie i jutro zamierzam to uczynić, gdyż zlitował się Pan nad swym marnym sługą...Bonny pisze:nie rozumiem fenomenu picia alkoholu przy muzyce. rozumiem - towarzystwo, alkohol, to i muzyka może polecieć w tle, ale wówczas to nie jest słuchanie muzyki. jak ja słucham, to najwyżej papierosa mogę sobie zapalić. jeśli jest to przynajmniej dobra płyta (na płyty poniżej dobrej szkoda mi czas), to wtedy przepadam bez śladu :)Pacjent pisze:Ciśnienie jest takie, że gdy ta płyta już do wszystkich dotrze to będziemy mieli tutaj jakieś on-line party. Każdy wklei gdzie trzeba okładkę nowego Autopsy i wpisze w odpowiedni temat co aktualnie pije.SCREAMBLOODYGORE pisze:Wyjeb! Niech ta cholerna płyta już do mnie dotrze bo jeszcze trochę i nabawię się wrzodów...
- Dragazes
- w mackach Zła
The Headless Ritual was:
recorded April 1st-5th
mixed 10th-13th
mastered on April 15th
Proszę bardzo w dwa tygodnie się uwinęli, czyli tak jak za starych dobrych czasów się to robiło.
Chuj w dupę tym co w studio siedzą miesiącami, a następne tracą na miksy.
recorded April 1st-5th
mixed 10th-13th
mastered on April 15th
Proszę bardzo w dwa tygodnie się uwinęli, czyli tak jak za starych dobrych czasów się to robiło.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Silent_Sea
zamawiałeś gdzieś w PL czy z burningshed ?ar777 pisze:vinyl zamówiony...czekam
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- vicek
+1 lub latami jak metaDragazes pisze:The Headless Ritual was:
recorded April 1st-5th
mixed 10th-13th
mastered on April 15th
- Riven
- Kontakt:
-
535
Panowie. Nie w taki dzień i nie w tym temacie. Problemy gwiazd z pogranicza pop i country roztrząsamy w innym wątku.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Rzadko się zdarza, żeby materiał na fizycznym nośniku trafił do sprzedaży szybciej, niż rip do sieci :D Im się udało. Jestem pełen uznania _o_
This is where everything goes backwards.
- vicek
gdyby to było amon amarth dawno by powrzucali żeby mieć oglądalność na youtube