Powiedz Dronie, staje ci, jak patrzysz na te zdjęcia?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Znalazł się wysublimowany znawca :D. Rotfl.Bezdech pisze:Ale ciekawa rzecz swoją drogą - forum o metalu - hałaśliwym rzempoleniu dla nastoletniej huliganerki żłopiącej tanie browary, a tu profesorowie, sztuka, dżezz, zciśnięte pomarszczone wargi, katedry i objawienia.
Sluszna uwaga, nie ma co dyskutowac na forum muzycznym o jakichs plytach, jest tyle fajnych zajec poprzez ktore mozna sie ralizowac jak spacery z dziecmi, rowery, cokolwiek. Proponuje zamknac forum i nie robic niepotrzebnego szumu wokol muzyki.ramonoth pisze:Ale problem zrobiliście z tej płyty... Idźcie na spacer z dzieckiem, na rower, cokolwiek.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Gdyby to faktycznie były dyskusje... Jeden brandzluje swoje ego, drugi komponuje kwieciste wiązanki, trzeci uprawia personalne wycieczki - bądźmy szczerzy - toż to cały chuj a nie dyskusja.Triceratops pisze:Sluszna uwaga, nie ma co dyskutowac na forum muzycznym o jakichs plytach, jest tyle fajnych zajec poprzez ktore mozna sie ralizowac jak spacery z dziecmi, rowery, cokolwiek. Proponuje zamknac forum i nie robic niepotrzebnego szumu wokol muzyki.ramonoth pisze:Ale problem zrobiliście z tej płyty... Idźcie na spacer z dzieckiem, na rower, cokolwiek.
Tzw. argument nie do zdarcia.Pan_Kimono pisze:a jeszcze lepiej napisac komentarz o tym jak mnie to nie obchodzi i w ogole, ze klepiej nie pisac nic na forum :D
Sposobem jest też "ignore list" w opcjach forum. Dzięki temu czytam tylko tych, którzy wg mnie mają coś sensownego do powiedzenia, lub zwyczajnie nie błaznują.Pan_Kimono pisze:a jeszcze lepiej napisac komentarz o tym jak mnie to nie obchodzi i w ogole, ze klepiej nie pisac nic na forum :D
Pamiętam wywiad z Kwaśniewskim, w którym z pełną powagą twierdził, że nie ma szans na "wyhodowanie" komórek nowotworowych w żółtku jaja. Ciekawe ile w tym prawdy.Triceratops pisze:zoltko to kompletny zestaw aminokwasow i skladnikow mineralnych, wystarczy odrobina ciepla i mamy z tego gotowy zywy organizm. Nie ma drugiego czegos takiego na swiecie
Te z cyfrą 0 na początku ciągu oznaczenia na skorupie powinny być ok. Pochodzą z ferm ekologicznych. Wolny wybieg, karma bez dodatków chemicznych plus to co sobie kura same wydziobie. Niestety na lokalnych targach coraz więcej cwaniar zmywa oznaczenia sklepowe i opycha jaja jako "swojskie" z niezłą przebitką.Ja kupuje od zaufanej osoby
Co innego dyskutować, a co innego obrzucać się gównem.Triceratops pisze:Sluszna uwaga, nie ma co dyskutowac na forum muzycznym o jakichs plytach, jest tyle fajnych zajec poprzez ktore mozna sie ralizowac jak spacery z dziecmi, rowery, cokolwiek. Proponuje zamknac forum i nie robic niepotrzebnego szumu wokol muzyki.
jajo z rozwinietym kurczakiem w srodkuvicek pisze:co to je?
No tyle, ze do dzisiaj nikomu sie to nie udalo, a nowotwor zeby sie rozwijac to musi miec glukoze, W zoltku nie ma.Kraft pisze:Pamiętam wywiad z Kwaśniewskim, w którym z pełną powagą twierdził, że nie ma szans na "wyhodowanie" komórek nowotworowych w żółtku jaja. Ciekawe ile w tym prawdy.
Ja kupuje od zaufanej osoby
No to by bylo fajne, tylko jeszcze ciekawe czy pozostaja antybiotyki i hormony. Znam wielu "eko" to jak to sie mowi, "Sypia w nocy" kiedy wszyscy spia. Na bazarach ludzie powiedza wszystko kto co i jak ;)Kraft pisze:Te z cyfrą 0 na początku ciągu oznaczenia na skorupie powinny być ok. Pochodzą z ferm ekologicznych. Wolny wybieg, karma bez dodatków chemicznych plus to co sobie kura same wydziobie.