PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

Re: PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS

17-07-2013, 11:07

Ale ciekawa rzecz swoją drogą - forum o metalu - hałaśliwym rzempoleniu dla nastoletniej huliganerki żłopiącej tanie browary, a tu profesorowie, sztuka, dżezz, zciśnięte pomarszczone wargi, katedry i objawienia. Starcy pouczający chłopców o chłopięcej muzyce. Argumenty o wieku i dojrzałości w gadkach o piosenkach pisanych przez licealistów bez dowodu.

Powiedz Dronie, staje ci, jak patrzysz na te zdjęcia?

Obrazek
ObrazekObrazek
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

17-07-2013, 11:08

Kolego, jak już mówiłem - jemu nie ma co stawać.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

17-07-2013, 11:11

Ale problem zrobiliście z tej płyty... Idźcie na spacer z dzieckiem, na rower, cokolwiek.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

17-07-2013, 11:15

Bezdech pisze:Ale ciekawa rzecz swoją drogą - forum o metalu - hałaśliwym rzempoleniu dla nastoletniej huliganerki żłopiącej tanie browary, a tu profesorowie, sztuka, dżezz, zciśnięte pomarszczone wargi, katedry i objawienia.
Znalazł się wysublimowany znawca :D. Rotfl.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Triceratops

17-07-2013, 11:28

ramonoth pisze:Ale problem zrobiliście z tej płyty... Idźcie na spacer z dzieckiem, na rower, cokolwiek.
Sluszna uwaga, nie ma co dyskutowac na forum muzycznym o jakichs plytach, jest tyle fajnych zajec poprzez ktore mozna sie ralizowac jak spacery z dziecmi, rowery, cokolwiek. Proponuje zamknac forum i nie robic niepotrzebnego szumu wokol muzyki.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

17-07-2013, 11:34

A co to są dzieci, to jakiś odpowiednik bachorów ?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
antek_cryst
postuje jak opętany!

17-07-2013, 11:40

Triceratops pisze:
ramonoth pisze:Ale problem zrobiliście z tej płyty... Idźcie na spacer z dzieckiem, na rower, cokolwiek.
Sluszna uwaga, nie ma co dyskutowac na forum muzycznym o jakichs plytach, jest tyle fajnych zajec poprzez ktore mozna sie ralizowac jak spacery z dziecmi, rowery, cokolwiek. Proponuje zamknac forum i nie robic niepotrzebnego szumu wokol muzyki.
Gdyby to faktycznie były dyskusje... Jeden brandzluje swoje ego, drugi komponuje kwieciste wiązanki, trzeci uprawia personalne wycieczki - bądźmy szczerzy - toż to cały chuj a nie dyskusja.
Rozmawiać można z kimś kto jest chętny wysłuchać czyjejś opinii a nie z kimś, kto odmienne zdanie uważa za pretekst do przyjebki i podreperowania kompleksów.
W takiej sytuacji faktycznie lepiej zająć się czymś pozainternetowym.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

17-07-2013, 11:43

a jeszcze lepiej napisac komentarz o tym jak mnie to nie obchodzi i w ogole, ze klepiej nie pisac nic na forum :D
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

17-07-2013, 11:45

Nerwowy pisze:A co to są dzieci, to jakiś odpowiednik bachorów ?
:D :d
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

17-07-2013, 11:46

Pan_Kimono pisze:a jeszcze lepiej napisac komentarz o tym jak mnie to nie obchodzi i w ogole, ze klepiej nie pisac nic na forum :D
Tzw. argument nie do zdarcia.
Awatar użytkownika
antek_cryst
postuje jak opętany!

17-07-2013, 11:47

Pan_Kimono pisze:a jeszcze lepiej napisac komentarz o tym jak mnie to nie obchodzi i w ogole, ze klepiej nie pisac nic na forum :D
Sposobem jest też "ignore list" w opcjach forum. Dzięki temu czytam tylko tych, którzy wg mnie mają coś sensownego do powiedzenia, lub zwyczajnie nie błaznują.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Awatar użytkownika
Triceratops

17-07-2013, 11:52

W sumie wszyscy macie racje, nie ma co sie spinac o jakies tam plyty, pogadajmy lep[ej o jajkach. Ja kupuje od zaufanej osoby. Te sklepowe jakos mnie brzydza i przede wszystkim sa mdle w smaku. O samych jajkach mozna pisac i pisac, ale wiadomo - zoltko to kompletny zestaw aminokwasow i skladnikow mineralnych, wystarczy odrobina ciepla i mamy z tego gotowy zywy organizm. Nie ma drugiego czegos takiego na swiecie. Dlatego mam apel: wody plodowe zwane bialkiem z reguly wypierdalam, bo to bialko niezbyt wartosciowe poza tym nadmiar bialka skraca telomery. Z kolei pakerzy uwielbiaja wpiedalac te wody plodowe, gdzie zadna bakteria nie przezyje,ka wyrzucaja bialko, bo ma niezdrowy chorysterol. Proponuje transakcje wiazana - oddam bialka za zoltka. Mam nadzieje, ze ten pozytywny, pogodny i swietny post bedzie zaczynkiem nowej wspanialej dysusji i wymiany doswiadczen oraz elementow jajek.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

17-07-2013, 11:59

Ja jednak zjadam w całości, tak jak mi babcia od bachora dawała, więc wszystko mam już pewnie niestety odpowiednio poskracane. Mój osobisty bachor z kolei jest jajom średnio niechętny i wcina głównie kotlety i naleśniki, chociaż od czasu do czasu i "kotletem z jajka" (sadzonym) nie pogardzi.

Jajka, Kino & Depesz Mod 'Zine
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

17-07-2013, 12:04

jadł ktoś balut? wyglada strasznie, ale podobno smaczne
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

17-07-2013, 12:14

co to je?
Awatar użytkownika
Kraft
weteran forumowych bitew

17-07-2013, 12:30

Triceratops pisze:zoltko to kompletny zestaw aminokwasow i skladnikow mineralnych, wystarczy odrobina ciepla i mamy z tego gotowy zywy organizm. Nie ma drugiego czegos takiego na swiecie
Pamiętam wywiad z Kwaśniewskim, w którym z pełną powagą twierdził, że nie ma szans na "wyhodowanie" komórek nowotworowych w żółtku jaja. Ciekawe ile w tym prawdy.
Ja kupuje od zaufanej osoby
Te z cyfrą 0 na początku ciągu oznaczenia na skorupie powinny być ok. Pochodzą z ferm ekologicznych. Wolny wybieg, karma bez dodatków chemicznych plus to co sobie kura same wydziobie. Niestety na lokalnych targach coraz więcej cwaniar zmywa oznaczenia sklepowe i opycha jaja jako "swojskie" z niezłą przebitką.
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

17-07-2013, 12:50

Triceratops pisze:Sluszna uwaga, nie ma co dyskutowac na forum muzycznym o jakichs plytach, jest tyle fajnych zajec poprzez ktore mozna sie ralizowac jak spacery z dziecmi, rowery, cokolwiek. Proponuje zamknac forum i nie robic niepotrzebnego szumu wokol muzyki.
Co innego dyskutować, a co innego obrzucać się gównem.
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

17-07-2013, 12:52

vicek pisze:co to je?
jajo z rozwinietym kurczakiem w srodku
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Triceratops

17-07-2013, 15:54

Kraft pisze:Pamiętam wywiad z Kwaśniewskim, w którym z pełną powagą twierdził, że nie ma szans na "wyhodowanie" komórek nowotworowych w żółtku jaja. Ciekawe ile w tym prawdy.
No tyle, ze do dzisiaj nikomu sie to nie udalo, a nowotwor zeby sie rozwijac to musi miec glukoze, W zoltku nie ma.
Kwasniewski ciekawa postac, sporo zycia stracil na przekonywanie, ze mozna zyc lepiej. Teraz odpuscil a w stanach juz dochodza do wnioskow ze hflc to jednak super jest.
Ja kupuje od zaufanej osoby
Kraft pisze:Te z cyfrą 0 na początku ciągu oznaczenia na skorupie powinny być ok. Pochodzą z ferm ekologicznych. Wolny wybieg, karma bez dodatków chemicznych plus to co sobie kura same wydziobie.
No to by bylo fajne, tylko jeszcze ciekawe czy pozostaja antybiotyki i hormony. Znam wielu "eko" to jak to sie mowi, "Sypia w nocy" kiedy wszyscy spia. Na bazarach ludzie powiedza wszystko kto co i jak ;)

Niemniej jednak smak takich zwyklych podworkowych jest nie do pobicia.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

17-07-2013, 16:26

To podobnie jak z tymi eko-uprawami pomidorów, jabłek, czereśni, brzoskwiń, bananów i chuj wie czego jeszcze, zapylanych przez trzmiele i podobne stworzenia, ostatnio nawet chlałem z jednym takim "trzmielem", stwierdził, że w życiu nie kupi żadnego warzywa/owocu z "metką" eko :)
ODPOWIEDZ