Kurwa, nie sądzę !Riven pisze:on te malunki na buzi ma na stałe ?
WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: WATAIN
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
No raczej, zwłaszcza, że reprezentuje biede...umysłową... ;)
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Widzę, że ruszyły castingi do Avatara 2 Jamesa Camerona.[V] pisze:
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- pr0metheus
Pstrokate to jak kurwa z cyrku a udaje czarownika. Gypsy black metal.
niech to miejsce niebawem zniknie
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- hcpig
Watain 5: Dziki Gon zaskoczył, oj stoją oni już jedną nogą niebezpiecznie na granicy kiczu, melodie są fajne i w ogóle ok, wokal bardzo się poprawił ale ta ckliwa pościelówa z udziałem jakiejś panienki to lekki szok, obawiam się że jeżeli pójdą w tym kierunku to skończą jak Shining.
Yare Yare Daze
-
- w mackach Zła
nie czekałem specjalnie na tą nową płytę, różnorodna - niespójna ? pewnie prawda leży gdzieś po środku, kawałki wolniejsze zdecydowanie lepsze, te gdzie słychać trybut dla BATHORY - nawet nawet, no ale właśnie to wyraźnie czuć że to taki trybut, te szybsze fragmenty jednak nie za bardzo, no i cóż duże zaskoczenie - ballada - jak na balladę jest całkiem ok, ale czy to tu pasuje to już inny temat, uczucia mieszane, ciekawe ile razy jeszcze tego posłucham - czas jak zwykle da odpowiedź
- COFFIN
-
- w mackach Zła
blackcomp.pl - zawsze jest
- COFFIN
-
- w mackach Zła
a w tamtych to nie wiem
- vicek
bardzo dobra nowa płyta .
Nie mam wątpliwości, że okaże się bardzo dobra. Przytłoczony jednak dziesiątkami, jeśli nie setkami nowości nie zdążyłem dotąd przesłuchać. Dziś biorę się za nowy PROTECTOR, który mam już od 2 czy 3 tygodni, ale jeszcze nie włączyłem. Kurwa! Kto by pomyślał...
NIestety, zawód, a szkoda. Formalnie barok, treściwie kotlet, Eryk bez głosu :(
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Eryk i Nerdo to jednak ten sam format i podobne możliwości.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Sluchalbym. Akordeon nie robi z tego "gypsy".pr0metheus pisze:Gypsy black metal.
Pierwsze wrazenie kiepskie. Liczylem w sumie na rajtuzy i patataj jak na poprzedniej.
To nie tak. Na takim "Essence" czy choćby durnym "Sworn..." słychać, ze koleś nie ma zanadto wokalu, ale nadrabia entuzjazmem, bo o emisji głosu chłop nie ma pojęcia. Niestety słychać też było, że prędzej czy póóźniej ten sposób darcia się zrujnuje mu głos, co na "Wild Hunt" nieudolnie próbuje się przykryć kolenymi warstwami efektów. Ner ma jakiś tam swój w miarę zdrowy i bezpieczny patent na growlowanie, nie powala ani barwą ani mocą, ale jakiś w sumie jest. Z czysto technicznego punktu widzenia Ner jest lepszym wokalistą od chudego Szweda.Raagoon pisze:Eryk i Nerdo to jednak ten sam format i podobne możliwości.
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Mozna zacząć obawiać sie rownież o formę podobnie chudego obywatela swiata, bo na Brutalu było słychać przede wszystkim efekty i z rzadka wokal.
W sumie racja. Baj de łej, co za czasy, żeby Hiejt wiarygodniej od Biegiemot wypadał...