ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
Re: ENTOMBED
clandestine
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Jesli to prawda, to przynajmniej w ich przypadku kasy nie wydam hehe. A okładka bardzo fajna.Nasum pisze:Muzyka zawarta na nowym albumie ma być podobno zbliżona klimatem do "Wolverine blues", " To ride..." czy "Morning star"...
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
too extreme!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Rejwan
Stare okładki, powiedzmy pierwszych trzech płyt były niczym niezłe miejsce na cmentarzu, podmokły grób świeżo wykopany (metafora taka) a ta nowa to jakieś chmurki, ptaszki i drzewka emm :/
- [S.]
- zaczyna szaleć
- Skąd to wiesz?Nasum pisze:Muzyka zawarta na nowym albumie ma być podobno zbliżona klimatem do "Wolverine blues", " To ride..." czy "Morning star"...
Uwielbiam "Wolverine blues" i "Morning star", ale trochę szkoda, że szybko znudziło im się granie death metalu. Mogliby nagrać jeszcze płytkę w klimacie "Seprent Saints".
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
No przestań, teraz rocznie wychodzi jakieś 387348634 płyt w stylu "Serpent Saints". Dobrze, że wracają do grania rock'n'rolla :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- vicek
- zahartowany metalizator
chuj z tym , tylko dwie pierwsze
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Chuj z dwoma pierwszymi, tylko demówki Nihilist są real, reszta to skok na kasę.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- vicek
tylko masazist
- [S.]
- zaczyna szaleć
- Popłuczyn po "Wolverine blues" i Furbowl też swojego czasu dużo wyszło.Lykantrop pisze:No przestań, teraz rocznie wychodzi jakieś 387348634 płyt w stylu "Serpent Saints". Dobrze, że wracają do grania rock'n'rolla :)
W przypadku Entombed obydwa wcielenia mi pasują, ale w death metalu są niezawodni (trzy wspaniałe płytki), a grając rock'n'rolla nagrali dwie wybitne (rosomak i jutrzenka) i kilka słabszych - "Inferno", "Uprising" i "Same difference".
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
-
- w mackach Zła
Jak w przypadku dwóch pozostałych, od biedy mogę się zgodzić tak w przypadku "Uprising" w żadnym wypadku ;)kilka słabszych (...) "Uprising"
- Self
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie, Uprising to obok 666 najlepszy ichni materiał nagrany po Bluesie Rosomaka.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Uprising kruszy kosci. Nigdy nie rozumialem dlaczego ludzie sie nad nia pastwia. Zajebiste, szorstkie brzmienie, punkowa energia i wyjebane riffy. Cenie znacznie bardziej niz Morning Star czy Serpent Saints (ktore, zeby nie bylo, i tak sa bdb!!!!:-))
this is a land of wolves now
- [S.]
- zaczyna szaleć
A kto się nad nim pastwi?
Słucham sobie teraz i nadal bierze mnie trochę mniej niż ww petardy. Mogłem jednak przesadzić stawiając go obok "Inferno" i "Same difference".
Słucham sobie teraz i nadal bierze mnie trochę mniej niż ww petardy. Mogłem jednak przesadzić stawiając go obok "Inferno" i "Same difference".
- Riven
- Kontakt:
Jakoś mi się kojarzy ze często była umieszczana na dole stawki.
- Żułek
trzy ;) i wszystko co miedzy nimi wyszło ;)vicek pisze:chuj z tym , tylko dwie pierwsze
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- vicek
niech ci będzie
- Riven
- Kontakt:
TAK!!!+1 <lubie> bdb!!!:-)Lykantrop pisze:Chuj z dwoma pierwszymi, tylko demówki Nihilist są real, reszta to skok na kasę.
- Rejwan
mam demowki nihilist i z 4 pierwsze cd entombeda + singiel hollowman. jakos pozniej nie chcialo mi sie tego sluchac. a no i te covery byly zajebiste (stillborn \m/)
- Nerwowy
Wiadomo, SD to bardzo dobra płyta.[S.] pisze:Mogłem jednak przesadzić stawiając go obok "Inferno" i "Same difference".
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.