VOIDHANGER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: VOIDHANGER
Nikt nie podskoczy miłośnikowi australijskiej IV ligi :-P
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
I tego się proszę trzymać.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Zajebisty?
zajebsisty to masz bałagan we łbie :)
zajebsisty to masz bałagan we łbie :)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja od dawna twierdzę, że nie ma znakomitszego użytkownika tego forum od Wszechpotężnego, wymykającego się śmierci z wypadków samochodowych, Lykantropa! :-)Lykantrop pisze:I tego się proszę trzymać.
all the monsters will break your heart
Dziwię się trochę, że akurat w tym temacie, takie emocje. Widziałem Voidhanger na koncercie z Aura Noir w Katowicach. To chyba był debiut tej nazwy. Miła prezencja, sympatyczna muzyka do zabawy i piwa. Tak to widzę i słyszę. Trzeba być skończonym idiotą, by od kapeli osadzonej w tej stylistyce, wymagać odkrywania ciepłej wody. Dodatkowo kompletnie nie rozumiem głupkowatych ataków na sympatycznego Kolegę Renault.
- COFFIN
- COFFIN
Zero zrozumienia:D No przecież chciałem wyrazić to samo zadnie, bo nie powiem, że Ciebie po(de)prze(c)ć:D
'Come the Blessed Madness'
Po(de)trzeć?
Spokojnie jeszcze daję radę, ale w razie awarii, będę pamiętał.
Spokojnie jeszcze daję radę, ale w razie awarii, będę pamiętał.
-
A ja się nie dziwię, zważywszy na to, że niektórzy noszą urazy przez całe życie i ani leki, ani terapia nie pomagają.535 pisze:Dziwię się trochę, że akurat w tym temacie
Zgaduję, że panowie ongiś chujami się "wymienili".est pisze:A ja się nie dziwię, zważywszy na to, że niektórzy noszą urazy przez całe życie i ani leki, ani terapia nie pomagają.535 pisze:Dziwię się trochę, że akurat w tym temacie
-
Kto żyw ten wie o co może chodzić.535 pisze:Zgaduję, że panowie ongiś chujami się "wymienili".est pisze:A ja się nie dziwię, zważywszy na to, że niektórzy noszą urazy przez całe życie i ani leki, ani terapia nie pomagają.535 pisze:Dziwię się trochę, że akurat w tym temacie
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
83koper83 pisze:VOIDHANGER dzieli ludzkie plemię i szerzy nienawiść.

- Sybir
Fixed ;)0ms pisze:83koper83 pisze:VOIDHANGER dzieli ludzkie plemię i szerzy nienawiść.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Sybir pisze:Fixed ;)0ms pisze:83koper83 pisze:VOIDHANGER dzieli ludzkie plemię i szerzy nienawiść.

- Sybir
Hell, wrong meme ;____;

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Dobry ten nowy numer. Może uda im się zachować niezły poziom The Antagonist. Jednak ogólnie podzielam zdanie Lykantropa jeśli chodzi o ten zespół. Fajnie, że grają, fajnie, że nagrywają. Ale jeśli jutro rzucą wszystko w diabły albo potopią się na spływie kajakowym albo też Tomek w przypływie szału zniszczy cały nakład nowej płyty, to jedynie wzruszę ramionami.
-
A ja myślę, że dopiero wtedy staliby się kultowi z dnia na dzień, każdy by ich znał od 1979 roku, a Lykan płaciłby grube piniondze za pierwsze wydania ;)
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Nie wykluczm, nie wykluczm... ;))