BLAZE OF PERDITION

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Silent_Sea
weteran forumowych bitew

Re: BLAZE OF PERDITION

07-11-2013, 21:26

Obrazek
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

07-11-2013, 21:29

co za skullfuck
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

Re: Odp: BLAZE OF PERDITION

07-11-2013, 21:33

Pewnie jestem nieczułym chujem, ale rozbawil mnie dziś siid swoją pisanina.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

Re: Odp: BLAZE OF PERDITION

07-11-2013, 21:51

Headcrab pisze:Pewnie jestem nieczułym chujem, ale rozbawil mnie dziś siid swoją pisanina.
Bo SIID to Prawdziwy Prawdziwek demaskujący fałszywych borowików - szatanów..
Tak mnie wzięło na grzybowe aluzje bo przede mna słoik marynowanych borowików się mieni ;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Antychróst
postuje jak opętany!

07-11-2013, 21:52

Co by nie mówić, chłop ma rację w jednej kwestii:
So_It_Is_Done pisze:użalają się kurwa jakieś dzieciaki, które pochodzą z różnych zadupi tego świata, nie mając pojęcia kto i co.
Skutkiem ubocznym całego nagłośnienia akcji jest wysyp małoletnich wąsów z Malezji, Singapuru i jakichś południowoamerykańskich zadupi, którzy dotąd nie mieli pojęcia o istnieniu BoP, ale od teraz noszą ten zespół w swoich mrocznych sercach, RIP metal brother, \m/ i w ogóle.
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

07-11-2013, 21:55

Myślę, że mimo wszystko takiej strategii promocyjnej ludzie z BoP nie wymyślili i chyba nikt nie chciałby w taki sposób wdrapywać się po szczeblach kariery :) Mnie to ani grzeje, ani ziębi. Miałbym czuć absmak ilekroć wrzucam do playera "Mechanical Animals", bo gro pryszczatych chujoklepców się tym jara jak sklepienia obór w Nowogardzie?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

07-11-2013, 22:33

Lykantrop pisze:Myślę, że mimo wszystko takiej strategii promocyjnej ludzie z BoP nie wymyślili i chyba nikt nie chciałby w taki sposób wdrapywać się po szczeblach kariery :) Mnie to ani grzeje, ani ziębi. Miałbym czuć absmak ilekroć wrzucam do playera "Mechanical Animals", bo gro pryszczatych chujoklepców się tym jara jak sklepienia obór w Nowogardzie?
W Nowogardzie to się kościół jarał, Lykan, a nie jakieś obory ;-)
Pamiętam ten blaze in the northern sky jak dziś ;-)
Awatar użytkownika
COFFIN

07-11-2013, 22:48

Oj tam, od razu jarał, małe podpalenie tylko:) Parę dni później jechałem i nadal stał, trochę okopcony:P
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

07-11-2013, 22:54

COFFIN pisze:Oj tam, od razu jarał, małe podpalenie tylko:) Parę dni później jechałem i nadal stał, trochę okopcony:P
Ale wieża poszła z dymem malowniczo! Mokry sen Varga, tylko obarczony przedwczesnym wytryskiem :-)
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

07-11-2013, 23:16

So_It_Is_Done pisze:prawo tego zakazuje
prawo też zakazuje jazdy bez biletu

Kubuś, a jak dostaniesz wpierdol od członków jakiejś kapeli, którzy "śpiewają" o tępieniu ludzkich wesz i podludzi, to będziesz ich podziwiał za konsekwencje czy jednak pójdziesz jak ostatnia ciota zgłosić pobicie na policję?
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

08-11-2013, 00:59

Czipsy i cole mam w zapasie cały czas,chociaż napoju nie ruszam.Dobry temat ,będę obserwował....
Ktos wyżej napisał ,że Nergaś odetchnął .....uffffff... a taka beka z niego ,ze lame i ,że w ogóle diabełek dla wszystkich.....co wy robita?? wy kult niszczyta!!!!! tak czy srak beka 100%.
PS Zdrowia dla wszystkich
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

08-11-2013, 08:31

człowieku czipsy plus kola jednocześnie = o kurwa jaka reakcja chemiczna we flakach i tak kilka razy i śmierć
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

08-11-2013, 09:31

boroowa pisze:
So_It_Is_Done pisze:prawo tego zakazuje
prawo też zakazuje jazdy bez biletu

Kubuś, a jak dostaniesz wpierdol od członków jakiejś kapeli, którzy "śpiewają" o tępieniu ludzkich wesz i podludzi, to będziesz ich podziwiał za konsekwencje czy jednak pójdziesz jak ostatnia ciota zgłosić pobicie na policję?
Wpierdol od członków brzmi niebezpiecznie borówa. Wolę się nie wypowiadać, bo znowu będą mnie za dużo cytować ;) Ale taką alternatywę mi dałeś tutaj, że nie wiem co wybrać, chyba jednak nie dałbym członkom się pobić ;)
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

08-11-2013, 09:37

Jakubie jakiż niesamowity dystans cechują Twą poprzednią wypowiedź, jestem rozjebany.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

08-11-2013, 09:49

Anthropophagus pisze:Jakubie jakiż niesamowity dystans cechują Twą poprzednią wypowiedź, jestem rozjebany.
Ja mam dystans, jeśli chodzi o takie gadki szmatki na forum, wy nie za bardzo.
anth123
świeżak

08-11-2013, 10:39

W pełni popieram SIID'a bo pierolicie tutaj jak ciepłe kluchy. BM to kult śmierci czego wyraz dajecie swoimi zajebistymi komentami w innych wątkach.A jeśli kult śmierci to o chuj chodzi , chłopaki czcili śmierć i śmierć wysłuchala ich modlitw , wiec tylko się cieszyć że zostali wysłuchani, no chyba że robili to dla jaj.. . Większosc ludzi sluchających BM to pizdy które tak samo jak katole pluja jadem a gdy przychodzi do prawdziwej męskiej konfrontacji face to face to spierdala albo zaczyna lizać dupe. EOT
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

08-11-2013, 10:43

Ale tutaj padają sugestę, że BOP podchodzili z dystansem do swoich tekstów i wizerunku i że nie byli zbyt autentyczni, lub, że robili to dla jaj. Dla jaj to ja wole sobię obejrzeć jednak jakiś stand-up, a nie ujebanych w błocie chuderlaków.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

08-11-2013, 10:45

Wiesz, no trzeba mieć dystans w chuj do wszystkiego, żeby przebierać się za karty tarota czy uskuteczniać biczowanie sznurkiem.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
est

08-11-2013, 11:30

linką a nie sznurkiem! nie dość, że jesteś nieprawdziwy to jeszcze z pamięcią słabo ...
krzynka_piwa
zaczyna szaleć

08-11-2013, 11:57

Ciekawość mnie skłania do zadania pytania. Co z transportem zwłok do Polski. Wiadomo już jakiego rzędu to kwota i czy państwo polskie przyczynia się do pomocy w tym zakresie rodzinie? Proszę o odpowiedź a nie domysły.
ODPOWIEDZ