BLAZE OF PERDITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: BLAZE OF PERDITION
co za skullfuck
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Headcrab
- Kontakt:
Re: Odp: BLAZE OF PERDITION
Pewnie jestem nieczułym chujem, ale rozbawil mnie dziś siid swoją pisanina.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Sgt. Barnes
Re: Odp: BLAZE OF PERDITION
Bo SIID to Prawdziwy Prawdziwek demaskujący fałszywych borowików - szatanów..Headcrab pisze:Pewnie jestem nieczułym chujem, ale rozbawil mnie dziś siid swoją pisanina.
Tak mnie wzięło na grzybowe aluzje bo przede mna słoik marynowanych borowików się mieni ;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- postuje jak opętany!
Co by nie mówić, chłop ma rację w jednej kwestii:
Skutkiem ubocznym całego nagłośnienia akcji jest wysyp małoletnich wąsów z Malezji, Singapuru i jakichś południowoamerykańskich zadupi, którzy dotąd nie mieli pojęcia o istnieniu BoP, ale od teraz noszą ten zespół w swoich mrocznych sercach, RIP metal brother, \m/ i w ogóle.So_It_Is_Done pisze:użalają się kurwa jakieś dzieciaki, które pochodzą z różnych zadupi tego świata, nie mając pojęcia kto i co.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Myślę, że mimo wszystko takiej strategii promocyjnej ludzie z BoP nie wymyślili i chyba nikt nie chciałby w taki sposób wdrapywać się po szczeblach kariery :) Mnie to ani grzeje, ani ziębi. Miałbym czuć absmak ilekroć wrzucam do playera "Mechanical Animals", bo gro pryszczatych chujoklepców się tym jara jak sklepienia obór w Nowogardzie?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sgt. Barnes
W Nowogardzie to się kościół jarał, Lykan, a nie jakieś obory ;-)Lykantrop pisze:Myślę, że mimo wszystko takiej strategii promocyjnej ludzie z BoP nie wymyślili i chyba nikt nie chciałby w taki sposób wdrapywać się po szczeblach kariery :) Mnie to ani grzeje, ani ziębi. Miałbym czuć absmak ilekroć wrzucam do playera "Mechanical Animals", bo gro pryszczatych chujoklepców się tym jara jak sklepienia obór w Nowogardzie?
Pamiętam ten blaze in the northern sky jak dziś ;-)
- COFFIN
Oj tam, od razu jarał, małe podpalenie tylko:) Parę dni później jechałem i nadal stał, trochę okopcony:P
'Come the Blessed Madness'
- Sgt. Barnes
Ale wieża poszła z dymem malowniczo! Mokry sen Varga, tylko obarczony przedwczesnym wytryskiem :-)COFFIN pisze:Oj tam, od razu jarał, małe podpalenie tylko:) Parę dni później jechałem i nadal stał, trochę okopcony:P
- boroowa
prawo też zakazuje jazdy bez biletuSo_It_Is_Done pisze:prawo tego zakazuje
Kubuś, a jak dostaniesz wpierdol od członków jakiejś kapeli, którzy "śpiewają" o tępieniu ludzkich wesz i podludzi, to będziesz ich podziwiał za konsekwencje czy jednak pójdziesz jak ostatnia ciota zgłosić pobicie na policję?
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- aginsiak
- w mackach Zła
Czipsy i cole mam w zapasie cały czas,chociaż napoju nie ruszam.Dobry temat ,będę obserwował....
Ktos wyżej napisał ,że Nergaś odetchnął .....uffffff... a taka beka z niego ,ze lame i ,że w ogóle diabełek dla wszystkich.....co wy robita?? wy kult niszczyta!!!!! tak czy srak beka 100%.
PS Zdrowia dla wszystkich
Ktos wyżej napisał ,że Nergaś odetchnął .....uffffff... a taka beka z niego ,ze lame i ,że w ogóle diabełek dla wszystkich.....co wy robita?? wy kult niszczyta!!!!! tak czy srak beka 100%.
PS Zdrowia dla wszystkich
- vicek
człowieku czipsy plus kola jednocześnie = o kurwa jaka reakcja chemiczna we flakach i tak kilka razy i śmierć
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Wpierdol od członków brzmi niebezpiecznie borówa. Wolę się nie wypowiadać, bo znowu będą mnie za dużo cytować ;) Ale taką alternatywę mi dałeś tutaj, że nie wiem co wybrać, chyba jednak nie dałbym członkom się pobić ;)boroowa pisze:prawo też zakazuje jazdy bez biletuSo_It_Is_Done pisze:prawo tego zakazuje
Kubuś, a jak dostaniesz wpierdol od członków jakiejś kapeli, którzy "śpiewają" o tępieniu ludzkich wesz i podludzi, to będziesz ich podziwiał za konsekwencje czy jednak pójdziesz jak ostatnia ciota zgłosić pobicie na policję?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Jakubie jakiż niesamowity dystans cechują Twą poprzednią wypowiedź, jestem rozjebany.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ja mam dystans, jeśli chodzi o takie gadki szmatki na forum, wy nie za bardzo.Anthropophagus pisze:Jakubie jakiż niesamowity dystans cechują Twą poprzednią wypowiedź, jestem rozjebany.
-
- świeżak
W pełni popieram SIID'a bo pierolicie tutaj jak ciepłe kluchy. BM to kult śmierci czego wyraz dajecie swoimi zajebistymi komentami w innych wątkach.A jeśli kult śmierci to o chuj chodzi , chłopaki czcili śmierć i śmierć wysłuchala ich modlitw , wiec tylko się cieszyć że zostali wysłuchani, no chyba że robili to dla jaj.. . Większosc ludzi sluchających BM to pizdy które tak samo jak katole pluja jadem a gdy przychodzi do prawdziwej męskiej konfrontacji face to face to spierdala albo zaczyna lizać dupe. EOT
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ale tutaj padają sugestę, że BOP podchodzili z dystansem do swoich tekstów i wizerunku i że nie byli zbyt autentyczni, lub, że robili to dla jaj. Dla jaj to ja wole sobię obejrzeć jednak jakiś stand-up, a nie ujebanych w błocie chuderlaków.
- Plastek
- Kontakt:
Wiesz, no trzeba mieć dystans w chuj do wszystkiego, żeby przebierać się za karty tarota czy uskuteczniać biczowanie sznurkiem.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
linką a nie sznurkiem! nie dość, że jesteś nieprawdziwy to jeszcze z pamięcią słabo ...
-
- zaczyna szaleć
Ciekawość mnie skłania do zadania pytania. Co z transportem zwłok do Polski. Wiadomo już jakiego rzędu to kwota i czy państwo polskie przyczynia się do pomocy w tym zakresie rodzinie? Proszę o odpowiedź a nie domysły.