ZINES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: ZINES
Mi pewnie podobnie a potem i tak zawracam dupę komuś kto zna lengłicz lepiej ode mnie aby poprawił to, co ja namodziłem.Lykantrop pisze:Czesław pisze:Lubię Vobiego, ale z tego względu na raz nie zmienię zdania, że robienie zina z samymi krajowymi kapelami po polsku to zwyczajne lenistwo jest :)[/quote
Proste.
Myślałem, że to jest prostsze, ale mi tłumaczenie jednego wywiadu zabiera jakieś 3 tygodnie z życia :)
A może to zwyczajny brak dostępu do zagranicznych kapel, które są warte uwagi?
-
- mistrz forumowej ceremonii
;)Czesław pisze:Fakt, w czasach internetu, e-maili, facebooka, forów internetowych argument o braku dostępu do zagranicznych kapel brzmi sensownie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zaczyna szaleć
- Tymothy
- postuje jak opętany!
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Raczej w kapelach których słucham, ale czy kontakt będzie za pośrednictwem naszej klasy, facebooka, gg, forum internetowego czy e-maila chyba nie ma większej różnicy, a jeżeli jest to proszę o jakieś głębsze wyjaśnienie.ROBIN pisze:Rozumiem, że kolega szuka inspiracji na fejsie, ale nie każdy tak musi.Czesław pisze:Fakt, w czasach internetu, e-maili, facebooka, forów internetowych argument o braku dostępu do zagranicznych kapel brzmi sensownie.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Prawdziwi maniax uzywaja w tym celu jedynie wlasnorecznie tresowanych golebi pocztowych.Czesław pisze:Raczej w kapelach których słucham, ale czy kontakt będzie za pośrednictwem naszej klasy, facebooka, gg, forum internetowego czy e-maila chyba nie ma większej różnicy, a jeżeli jest to proszę o jakieś głębsze wyjaśnienie.ROBIN pisze:Rozumiem, że kolega szuka inspiracji na fejsie, ale nie każdy tak musi.Czesław pisze:Fakt, w czasach internetu, e-maili, facebooka, forów internetowych argument o braku dostępu do zagranicznych kapel brzmi sensownie.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Śmiejcie sie, a kumpel dostał ostatnio pytania do wywiadu listem, spisane na kartce długopisem.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Nic śmiesznego, ja takie kiedyś przepisywałem :) Gorsze jest tylko spisywanie stenogramu z wywiadu robionego na żywo.
0ms, jesteś pozerem, gołębi się nie tresuje. Aby doleciały do "odbiorcy" muszą wcześniej spędzić u niego odpowiednią ilość czasu, aby dany gołębnik traktowały jako swój "dom", do którego będą wracały. Trochę chujnia jak się gołębie skończą.
0ms, jesteś pozerem, gołębi się nie tresuje. Aby doleciały do "odbiorcy" muszą wcześniej spędzić u niego odpowiednią ilość czasu, aby dany gołębnik traktowały jako swój "dom", do którego będą wracały. Trochę chujnia jak się gołębie skończą.
- Lykantrop
To jest nic, w latach 90 znajomy z pewnej dawno już zaoranej przez czas kapeli dostał odręcznie napisane pytania do wywiadu, a miejsca na odpowiedź delikwent zinorób nawet własnoręcznie wykropkował. Tak jakby z góry wiedział jak bardzo elokwentny może się okazać przepytywany. Dobrze, że kumpel pisał maczkiem... :DCzesław pisze:Nic śmiesznego, ja takie kiedyś przepisywałem :) Gorsze jest tylko spisywanie stenogramu z wywiadu robionego na żywo.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Trzymię właśnie w ręcach Necromortem Tormentor zine i chyba nie wytrzymię. Rozumiem i nie mam nic przeciwko temu, że ktoś ma widzimisię i wydaje zine w języku Churchilla i Orwella, ale kurwa... panowie, takie podstawowe byki jakie tutaj są sadzone to aż żal dupę ściska.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Oracle
- weteran forumowych bitew
Ja też w swoim sadzę byki, taki jest wymóg Podziemia ;) Maniacy nie zwracają uwagi ;]Lykantrop pisze:Trzymię właśnie w ręcach Necromortem Tormentor zine i chyba nie wytrzymię. Rozumiem i nie mam nic przeciwko temu, że ktoś ma widzimisię i wydaje zine w języku Churchilla i Orwella, ale kurwa... panowie, takie podstawowe byki jakie tutaj są sadzone to aż żal dupę ściska.
Przy okazji:
27 numer „Necroscope” ‚zine już jest! 142 strony A5, angielski. Znajdziecie wywiady z: ATOMWINTER (Ger), INSEPULTO (Costa Rica), HYPNOS (Czech), NETHERMANCY (Por), GRAVEYARD (Spa), ENRAGED (Hol), FESTERING (Por), TYRANNIC (Aus), NECROVOROUS (Gre), TYRANTS BLOOD (Can), CHAPEL OF DISEASE (Ger), MORBID CARNAGE (Hun), ESCARNIUM (Bra) & MORT DOUCE (Polish Hell). Ponadto- Pearls from Abyss (incl. Swedish EPITAPH ) ponad 200podziemnych recenzji! Bierta za 5Euro/8$/15PLN

- krz63
- weteran forumowych bitew
Jest zespół z wszechpotężnej Arachnophobii, na pewno będzie się świetnie czytać.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD